איבחון

bellita

New member
../images/Emo105.gifאיבחון

האם ניתן לאבחן באופן עצמאי ולא דרך המרכז אני מעוניינת לאבחן פונדקאית מיועדת מה הפרוצדורה ומהי העלות?

בנדה1

New member
../images/Emo13.gif בקר טוב וברוכה הבאה למעוננו,

כדי להציג פונדקאית חייבים להגיש לוועדה הערכה מפסיכולוג הן של ההורים המיועדים והן של הפונדקאית. הערכה היא להתאמתם של כל המיועדים לתהליך המורכב הזה. אני לא ממש יודעת כמה זה אמור לעלות אני מניחה שבין 1000$ ל 2000$ אבל לא ממש בטוחה. ישנה רשימה של פסיכולוגים כאן בפורום (איפה בעצם הרשימה?)תתקשרי לברר. בהצלחה ונשמח לסייע.

emuna4

New member
הבהרה

קודם כל ברוכים הבאים. לגבי המבחנים- כל מה שצריך זה לתאם מועד באחד המכונים בשבילכם ובשביל הפונדקאית. הכנת דו"ח על פונדקאית אורך כשלושה שבועות (כולל סיכום המשוב שהיא מקבלת). המחיר לאיבחון פונדקאית הוא 400-500 $ ומשתנה בין המכונים השונים. שיהיה בהצלחה.

mondani5

New member
אמונה יקירה

מה העיניינים? התגעגעתי אליך,מתי את אחרי החתונה שניתן לראותך? אוהבת אירית

bellita

New member
תודה

תודה על היחס ותשובה היית לנו לעזר ונקווה" שהמעון יתמלא"

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

כמובן שניתן לאבחן לא דרך מרכז, כל מה שצריך לעשות זה לגשת לאחד המאבחנים הפסיכולוגים שכבר עשה בעבר אבחונים למטרת פונדקאות. אני מצרפת את הרשימה. רשימת המאבחנים הפסיכולוגים

mondani5

New member
שלום לך

לגבי האבחון ,אני אישית עשיתי זאת באופן פרטי ,עלות 1,500 ש"ח לכל אחד ,היינו 4,500 . עשינו זאת בספטמבר 2001 ויתכן שיש שוני במחירים. אם תזדקקי לשאלות נוספות אנחנו כאן. בידידות אירית

למעלה