SIMPLEMENTE NATY ISRAEL

INBAL OREIRO

New member
../images/Emo104.gifSIMPLEMENTE NATY ISRAEL

המפגשש הולך ומתקרב (13 באפריל)
ורציתי רק להזכיר לכולכם להתכונן טוב טוב על הקטעים שלכם! כי כמו שכבר אמרתי! שם אנחנו נהיה ממש בלחץ של זמן! עכשיו בגלל הלחץ העצום בזמן ממש חשוב שכולנו נגיע כמה שיותר מוקדם! וזה למה החלטנו לקבוע ב-10! ..בגני יהושע! אני יודעת שזה מוקדם! במיוחד לאלה שבאים מרחוק! אבל ממש חשוב שתגיעו בזמן שקבענו! כי אם לא...זה פשוט לא יייצא אין לנו הרבה זמן! ויש לנו המון המון מה לעשות!
ממש חשוב שיהיו בסרט כמה שיותר *שלטים *בלונים *זיקוקים וכו'
חשוב שכל אחד מכם יביא לפחות את אחד מהדברים האלה הם מאוד חשובים לסרט כדי שהיום הולדת הזאת תצא הכי יפה ומשוקעת שהיא יכולה להיות!
אז בבקשה לא לשכוח כי בסופו של דבר הכל תלוי בנו
ענבל

../images/Emo12.gifשאלות../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif

א. כמה זמן המפגש
ב. אם אני לא רוצה להשתתף בסרט אז לא חייב נכון
אין לי בעיה להביא דברים אבל...

תשובות../images/Emo158.gif

א. כמו שענבל רשמה רצוי להגיע ביון 9 וחצי ל-10 בדרך כלל בחופשים המפגשים שלנו הם עד הערב (
באחד המפגשים בעזריאלי אני אישית הייתי 12 שעות)... אבל בגלל שזה היום האחרון של החופש ולמחרת חוזרים ללימודים אני מניחה שלא נישאר עד מאוחר..בטח עד אחר הצהריים ככה..נגיד 5,6,7 אבל זה אישי שלך את יכולה להישאר שם את למחרת בבוקר אם מתחשק לך חחחח או ללכת מוקדם בצהריים הקטע שזה לא ממש מוגבל בזמן, כל אחד נשאר עד מתי שהוא יכול. ב. לא, את לא חייבת להשתתף בסרט...זה רק למי שרוצה

../images/Emo124.gif בקשר למפגששששש../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

אתמול בלו'ש כתבה לכם להביא שלטים, זיקוקים, בלונים וכו'... קיצר בבקשה תביאוווו!! שכל אחד יביא לפחות משהו אחד.... ובשביל השלטים לא צריך לדעת לצייר (הדר חחחח) פשוט תקחו בריסטול ותכתבו למשל יום הולדת שמח (בספרדית או באנגלית) או Te Queremos Naty דברים כאלו.....שיהיה מקושט וכייפיייי אממ אל תכתבו משהו בשמכם לבד כי זה לא יהיה יפה....אנחנו רוצים משהו כללי וגם שהיא תראה את כולנו ב-י-ח-ד (בניגוד להרבה מועדנים אחרים.....אהמ) ולמי שיש בבית שיביא זיקוקים ובלוניםםםםםם.. יהיה חלק בסרט שכולנו נצטלם ביחד ואז נחזיק שלטים ובלונים וזיקוקים....ממש מסיבת יום הולדת רצינית וזה יצא ממש יפה....אני חושבת שנטי ממש תשמח לראות אותנו ככה!!!! אז בבקשהההההההההה שכל אחד ישתדל להביא משהו (עוז יא מגעיל אני סומכת עליך שתביא מצית <בלי סיגריות> חחחחח) וזהווווו חסרים עוד יומיים ולמפגשששששששששששששששש!!!!!

love amor

New member
אני יביא בלונים../images/Emo3.gif

נראה לי שיש לי עוד מהיומולדת של אקזיט
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (יופי שאני מצחיקה את עצמי-לא להתייחס)

love amor

New member
יאיי!../images/Emo6.gif

חחחחחחחח אבל האמת זה עצוב ששמרתי אותם

niravital

New member
אפשר להביא נפצים ורימוני עשן../images/Emo35.gif ../images/Emo11.gif

חחחחחחחחח סתם
להתעורר מוקדם בבוקר... אסון
נראה לי שאני אאחר קצת

ניר../images/Emo46.gif

אין לי מושג כמה זמן לוקח לך להגיע אבל אסור שתאחררררר כולם חייבים להגיע בזמן או לפניי זה ממש ממש חשוב אחרת יקח לנו שעות הסרט ולא נספיק לעשות עוד דברים ולא בטוח שנספיק גם את הסרט כי זה לוקח מלא זמן אז אפילו אם אתה צריך להתעורר מוקדם (לידיעתך כדי להגיע למפגש הזה אנשים מסויימים צריכים להתעורר ב-5 וחצי בערך)...תעשה את המאמץ הזה בשביל נטי ובשביל כולנו כדי שנספיק לעשות את כל מה שמתוכנן!!

love amor

New member
זה היום האחרון שאפשר לישון בו../images/Emo10.gif

אני מקווה שאני אתעורר בכלל..בעע

תתעוררי..תתעורי....

שבנאדם יודע שהוא צריך לקום הוא קם
אז שאת הולכת לישון "תודיעי לעצמך" שיש לך למה לקום בבוקר ותקומי אני בדרך כלל במקרים שאני יודעת שאני ממש חייבת לקום....אני מתעוררת 10 דקות לפניי השעון המעורר....חחחחח
קיצר...תכיני את עצמך ואת השעון ופשוט תקומי כי אין לנו זמן לעיכובים

love amor

New member
חחחחחחחחחחחח

"מודיעה לעצמי שצריך לקום"
כן ממש יעזור..
אין לי שעון מעורר! אני יכוון ת'פלאפון בתקווה ששומעים אותו בכלל...

בטח שזה עוזר../images/Emo70.gif

ובאמת שאני לא מבינה...את יודעת שאת צריכה לקום מוקדם.אז תדאגי לקום מוקדם תבקשי ממישהו שיעיר אותך שימי שעון מעורר תקני תרנגול לא יודעת מה...אבל תדאגי לקום ולהגיע בזמן אחרת זה מעכב את כולם... וכנ"ל לכולם אנשים...אתם יודעים שיש לכם בשביל מה לקום....אז תקומו וזהו

love amor

New member
וואלה אני אקח תרנגול מהביי"ס../images/Emo6.gif

או שאני אקח טווס?
הם עושים חור במח
בכ"מ אני מאמינה שאני אקום איכשהו..

למעלה