אחרי התמונה המזעזעת של שגיב.... (תודה ליהי) קבלו את ברלד
H H i L o L a New member 11/2/05 #1 ../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אחרי התמונה המזעזעת של שגיב.... (תודה ליהי ) קבלו את ברלד
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אחרי התמונה המזעזעת של שגיב.... (תודה ליהי ) קבלו את ברלד
H H e L L L L L L o O New member 11/2/05 #2 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני אנצלש בקשר לתמונות מזעזעות תרשמו מי שמכיר את חן מזרחי ואם ההכרות קיימת אני ישים תמונה אתם נקרעים
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני אנצלש בקשר לתמונות מזעזעות תרשמו מי שמכיר את חן מזרחי ואם ההכרות קיימת אני ישים תמונה אתם נקרעים
E EagleGirl New member 15/2/05 #18 אני יודעת שזה הוא אבל הוא הכי לא דומה לעצמו.. מתי זה היה?!?! לפני שנה שנתיים לא? אני ראיתי אותו פעם ראשונה ביוני והוא היה עם קצוץ
אני יודעת שזה הוא אבל הוא הכי לא דומה לעצמו.. מתי זה היה?!?! לפני שנה שנתיים לא? אני ראיתי אותו פעם ראשונה ביוני והוא היה עם קצוץ
א אבילוסית New member 11/2/05 #3 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifהאמצעי זה ברלד??
H H i L o L a New member 12/2/05 #7 אה,והנה לכם ברלד הישן,למי שפיספס- ברלד היה פעם דוגמן (זה לא בדיחה.)
N NimaZ New member 13/2/05 #13 מה?!../images/Emo108.gif מה מה מה מה מה מה מה צה צה מה מה מה מה מה איך?! מה הוא בכלל לא דומה לו!