מרילנצח

New member
../images/Emo104.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo165.gif

אז היום זה יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ולנפגעי הטרור.. לאא יודעת מה איתכם לי זה היום הכי עצוב בשנה יותר מכל יום זיכרון אחר ,אולי כי זה קרוב אלי או אולי כי יותר קל לי להתחבר לזה.. בכל אופן אני רוצה לרשום פה קטע שילדה מדהימה בת 14 כתבה למדריכה שלה הדס יונגרייס ז"ל שנהרגה בפיגוע התאבדות בגבעה הצרפתית בירושלים. בכל אופן זה הקטע שהילדה כתבה לה והיא הקראיה אותו אתמול באזכרה: פעם הדס כתבה לי מכתב והיא כתבה לי: "יעלה אמרת שהגשם ישטוף את הדמעות אבל הגשם עבר והדמעות עוד זולגות.. מקווה שיהיה בסדר, הדס. והיום , הדמעות שוב זולגות, .. שלחתי מלאך ששישמור על הדס בשבילי אבל הוא חזר אלי מהר מאוד וושאלתי אותו למה הוא חזר כל כך מהר הוא אמר לי שמלאך לא שומר על מלאכים.. רק שתדעו שהדס הייתה איתי ביחד בדירה שנה שלמה והיא באמת מלאך.. מור

ZVI Z

New member
את הכרת את הדס?????גמאני!!!!!!!!!!

אני יותר מכיר את המשפחה כאילו.הם חברים מצוינים שלנו!!!ואני זוכר איך הם תמכו בכל המשפחה המורחבת שלי כשסבא שלי נפטר..הם שכנים של סבתא שלי וגם אנחנו פעם גרנו לידם ככה שהכרתי אותה יאו איזה עולם קטן אלוהים והיא באמת היתה מלאך אני מצטרף

מרילנצח

New member
אני בשוק!!!

אני לא מאמינה שהכרת אותה!!! אני הדרכתי איתה ביחד בפנימיה בעפולה ,היינו ביחד בדירה!!! וואי על זה אומרים עולם קטן מידי..

וואי!

הקטע הזה מדהים!! אני שוב מתחילה לבכות... אח שלי חייל ...וזה גם לי היום הכי חשוב בשנה. היה טקס בקיבותץ שלי והיה כל כך עצוב,אני ואמא שלי בכינו ככה מחובקות. דיי!!! שיפסיקו למות אנשים! איפה אלוהים בכל הסיפור?????(אלוהים קיים או לא קיים?!???!?!?!?)

ZVI Z

New member
נו גמאני הייתי בשוק והיא היתה גרה

לידי במגדל העמק והמשפחה שלהם שכנים של סבתא שלי ואבא שלהם חבר טוב שלי וזהו בערך. אשכרה עום פיצפון

מרילנצח

New member
ותחשבו שכתבה את זה ילדה בת 14

שהיא גם ככה ילדה מדהימה, ואתמול היא הביאה את זה למשפחה.. אני פשוט הייתי בהלם..

למעלה