Grounded For Chair: פרק 7

TheCharm

New member
../images/Emo104.gifGrounded For Chair: פרק 7../images/Emo104.gif

Grounded For Chair - ככה זה בכיסא First Season - עונה ראשונה Episode 7 - פרק 7 "Blue and White" (1) - "כחול ולבן" (1) הלו? אנשים?? לאן נעלמתם? רק 2 שואלים??? מה זה היה??????
מספר הודעות
*עניין המילים לשמות הפרק ירד מהעניין, ולא ימשיך להתקיים. *רותם (RoRiL) מונתה להיות מפתחת הרעיונות ועוזרת ראשית של GFC. רוצים גם אתם לעזור? פרטים בהמשך. *זהו חלק ראשון של ספיישל יום העצמאות. חלק ב' יהיה ביום רביעי וGFC יחזור במתכונת הרגילה החל מיום ראשון הקרוב. בהמשך תוכלו לגלות מה יהיה לנו ביום רביעי.
On The Chair This Week - על הכיסא השבוע
הפעם זוהי... snow princess! או במילים אחרות, תום (ככה קוראים לך נכון?
) היא נרשמה לתפוז לפני חודשיים, היא בת 14, וזה כל מה שאני יודע עליה!
Pardon My Past - סילחו לעברי
(aka הכל עובר עליך וקקה בידיך) תום שאלה, תום תענה. הנה מקבץ השאלות האחרונות שתום שאלה, וכעת היא צריכה לענות עליהן! איך היה החופש? איזה דברים מעניינים הספקת לעשות בחופש? מאכל אהוב? זמר? זמרת? להקה? שיר? תוכניות? מנגן על משהו? חיות מחמד? מה שלומך? איך החופש? מתגעגעת לבצפר?
Weirdo Johnny - ג'וני המוזר
מואהאהאהאה. כעת, תום, את נתונה לכל חסדיי.... מואהאהאה.... [והפעם, שאלות זה או זה!] חומצה גרעינית או אומצה גרעינית? סטייק או בייקון? חזיר או פרגית? קקי ירוק או קקי חום? סיפורים או ציפורים? מקלחת או אמבטיה? שמן או מלח? מלח או סוכר? שלט או ג'ויסטיק? עכבר או חתול? "ככה זה בחיים" או "Grounded For Life"? GFC שולט או לא?
Your turn! תורכם!
זהו. החלק שלי פה בעניין, תם ונשלם. עכשיו תורכם לשאול שאלות!!! יאללה, זריז... וכעת, לא בקשר לשאלות שלכם, אלא בעניין אחר. אם גם לכם יש מה להציע, גם אתם רוצים להיות עוזרים של GFC ואתם רוצים לקבל "משרה", או אולי אם חשבתם על רעיון מוצלח לGFC או שיש לכם תלונות או בקשות- שילחו אליי מסר!
בהמשך ההודעה -
לפרק 8 של GFC! אם אתם לא רוצים לדעת שום דבר על חלק ב' של ספיישל יום העצמאות, צאו מן ההודעה...
בחלק ב' של ספיישל יום העצמאות בGFC...
|ספוילר
*בפרק זה לא יהיה קורבן לשאלות שלכם...* כוכבי "ככה זה בחיים" חוגגים את יום העצמאות עם GFC, כל 7 הפרקים מתוקצרים במיוחד בשבילכם לכבוד יום העצמאות, הודעות חדשות בנוגע לGFC (יהיו כאלה אם תציעו רעיונות ותרצו להצטרף לצוות GFC וזה..), וגם - חשיפה בלעדית וראשונית - פרק 10... סוף ההתחלה... מישהו הולך למות!

snow princess

New member
עונה ../images/Emo9.gif

קודם כל כן קוראים לי תום.. ואממ.. אני לא בדיוק נרשמתי לתפוז לפני חודשיים פשוט אז החלפתי אץ הכינוי.. איך היה החופש? נגמר מהר מידי איזה דברים מעניינים הספקת לעשות בחופש? לא הספקתי לעשות דברים מעניינים מאכל אהוב? טוסט עם עגבניות- נאמי.. זמר? אין זמרת? אין להקה? מארון 5
דה קלירז,גרין דיי ולא חסרות עוד להקות שאני אוהבת.. שיר? כל הזמן משתנה תוכניות? לא חסרות... מנגן על משהו? לצערי לא חיות מחמד? אין מה שלומך? הכול טוב תודה איך החופש? כבר עניתי מתגעגעת לבצפר? כבר נגמר החופש אבל כשהיה חופש ממש ממש לא התגעגעתי חומצה גרעינית או אומצה גרעינית? מה זה אומצה גרעינית
סטייק או בייקון? סטייק חזיר או פרגית? פרגית קקי ירוק או קקי חום? חום סיפורים או ציפורים? ציפורים מקלחת או אמבטיה?מקלחת שמן או מלח?מלח מלח או סוכר?מלח שלט או ג'ויסטיק? ג'ויסטיק עכבר או חתול? עכבר "ככה זה בחיים" או "Grounded For Life? "Grounded For Life GFC שולט או לא? השם או השמחק עצמו
בכל מקרה שניהם שולטים

RoRiL

New member
תומי../images/Emo99.gif../images/Emo77.gif

את אוהבת אותי? אני אותך
נהינת בחיים?
אוהבת תפורום השולט שלנו?
נכון היה כיף עם השטיח?
נכון משעממם אצלי?LOL
שמחה שנבחרת?

snow princess

New member
עונה לרותמושלמת../images/Emo9.gif

את אוהבת אותי? ברוווווווור
נהינת בחיים? לפעמים.. אוהבת תפורום השולט שלנו? הפורום האהוב עליי ואני לא צוחקת
נכון היה כיף עם השטיח? מאוד
נכון משעממם אצלי? ממש לא! לא השתעממתי לשניה שמחה שנבחרת? כן

axnholic

New member
שאלות [בערך]

זהאוזה: רמקולים גדולים או רמקולים קטנים [אותה איכות]? מנורת שולחן או מנורת לילה? עם מרק או בלי [הכוונה כמובן לשקדי מרק]? אבשלום קור:
או
? כריכה קשה או רכה? מטבע של 10 אגורות או 10 שקלים? הייתה לך שביתה היום? צרור מפתחות גדול או קטן? זהו בנתיים.

snow princess

New member
עונה לשחר ../images/Emo9.gif

רמקולים גדולים או רמקולים קטנים [אותה איכות]? אם גם הם מגיעים לאותם עוצמות, אז קטנים מנורת שולחן או מנורת לילה? שולחן עם מרק או בלי [הכוונה כמובן לשקדי מרק]? עם
אבשלום קור:
- באמצע כריכה קשה או רכה?קשה מטבע של 10 אגורות או 10 שקלים? שקלים הייתה לך שביתה היום? אתמול הייתה לי
צרור מפתחות גדול או קטן? קטן

שואלת |קיי|

היי תום
מאיפה את בארץ? את רואה 'תשוקות'? אם כן - את מי את אוהבת משם, אם לא - איזה אופרת סבון את אוהבת (לא טלנובלה אלא הסדרה שיש לה אינסוף פרקים)? איך את חוגגת את יום העצמאות? מה הפורום שאת הכי הרבה כותבת בו? יום טוב

snow princess

New member
עונה לאורטל ../images/Emo9.gif

מאיפה את בארץ? רעות-מודיעין את רואה 'תשוקות'? הייתי רואה בעבר, אבל זה שהם מורחים כל דבר התחיל לעצבן אותי אז הפסקתי
אם כן - את מי את אוהבת משם, אם לא - איזה אופרת סבון את אוהבת ? את קיי הראשונה
איך את חוגגת את יום העצמאות? אני אלך עם חברות למופע של יום העצמות מה הפורום שאת הכי הרבה כותבת בו? אממ.. זה היה מארון 5 אבל עזבתי אז עכשיו זה הפורום שאני הכי כותבת בו

למעלה