All Time Low to ISRAEL

StayAwake

New member
../images/Emo104.gifAll Time Low to ISRAEL../images/Emo104.gif

קודם כל, יש עדכון חדש בבלוג - http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=682871 ועכשיו הדבר שבגללו אנחנו פה - איך אנחנו מביאים את אטל לארץ?! אז אחרי המפגש והפלייארים, צריך תוכנית חדשה. מה אנחנו מתכוונות לעשות בחנוכה? האלבום אמור לצאת רק באביב זאת אומרת שיש זמן עד שהסינגל ייצא זאת אומרת שכל התוכניות שהיו לנו הלכו...
בינתיים צריך שיהיו כמה שיותר מעריצים בלי הקטע של הרדיו. ברגע שהסינגל ייצא בכל מקרה נצטרך מלא מצביעים בשביל שהסינגל יישאר במצעדים = בואו נתחיל לפעול כבר עכשיו. אני לא מדברת על לשלוח מכתבים לראש 1/מעריב לנוער, אני מדברת על משהו יותר גדול. אנחנו צריכות לעשות משהו כמו הפלייארים... רק יותר טוב
יש לכן רעיונות? הימי הולדת של אלכס וריאן אם אנחנו רוצות לעשות משהו ממש מגניב כמו איזה סרטון או משהו, צריך להתחיל את זה כבר עכשיו (לבקש מאנשים לשלוח וידיואים שלהם אומרים מזל טוב וכו'...). אז השאלה היא... יש לכן משהו מגניב לעשות או שנעשה את הסרטון הרגיל של "מזל טוב, יומולדת שמח"?
הסרטון השני של ישראל זוכרות שניסינו לצלם את הסרטון הזה של טוויטר? בקיצור, אין סרטון. בגלל שאנחנו מתכננות לצלם סרטון יחד עם סימפל (אני בכלל לא בטוחה מה נצלם
), חשבתי שנצלם בנפרד שוב את הסרטון שלנו. מה דעתכן? ואם כן, מישהו מתנדבת לעזור לי עם זה איכשהו?
(להיפגש בחופש ולצלם את זה בלי קשר למפגש או משהו...
) וזהו, שיהיה לכן שבוע טוב!

AdiA12

New member
עשיתי לייק והגבתי ../images/Emo13.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

2MayaN2

New member
אני באמת חסרת רעיונות ../images/Emo221.gif

מתי הימי הולדת של ריאן ואלכס? יש מצב שאחנו מצליחות להיפגש ולהכין משהו לפני שזה קורה? ואני בעד לצלם שוב את הסרטון של הטווייטר
זה היה רעיון ממש נחמד..ואם מישהו יודע לערוך ולשים על זה מוזיקה זה יצא ממש טוב!

StayAwake

New member
ב14 וב18 בדצמבר

(אלכס וריאן) אנחנו נפגש לפני כי יש את חנוכה אבל עדיף שלא נאלתר

2MayaN2

New member
זה יוצא די קרוב למפגש ../images/Emo221.gif

(זאת אומרת לחנוכה) אבל זה לא אומר שנאלתר..אם נחליט כאן מה לעשות ונוציא את זה לפועל במפגש אז נצליח להרים משהו:) השאלה היא מה

Adi641

New member
רציתי לעשות לייק אבל יש שם כ"כ הרבה תגובות

שאני לא מוצאת מה שרשמת!!! עברתי על זה מלא ופשוט לא רואה.. אז אני אחפש את זה אח"כ... אבל בלי קשר אני אכתוב להם גם... אמממ לגבי סרטונים לימי הולדת- זה רעיון יפה, רק אני לא יודעת מה אני מעדיפה.....אני עוד אחשוב ואגיב להכל אח"כ...

Adi641

New member
קישור לבלוג... לא לראש1... לא משנה אני אחפש

אח"כ שוב...

StayAwake

New member
תראי את ההודעה השניה בשרשור ../images/Emo9.gif

וגם כתבנו על זה במשתמש של אטל ישראל

למעלה