All Time Low to ISRAEL

StayAwake

New member
../images/Emo104.gifAll Time Low to ISRAEL../images/Emo104.gif

אני פותחת את הפינה היום כי אני במצב רוח אטלי עכשיו
בכל מקרה, פעם קודמת שאלתי על איזה סרטון נצלם לאטל במפגש ביום ראשון הקרוב. טוויטר התחילו עם הטוויטר החדש שלהם ובגלל שעדי קיבלה אותו ואני לא הבנתי על מה היא מדברת, היא שלחה לי את הסרטון הבא - http://twitter.com/newtwitter חובה על כולכן להיכנס לראות, לפחות את ההתחלה.
אז אחרי שראיתי את הסרטון הזה פעמיים כי הוא ממש חמוד, עלה במוחי רעיון מדהים
למה שלא נעשה את אותו הדבר עם אטל ישראל במקום הציפורים?
אחרי שנצלם את אטל ישראל (או רק אטל
) בכל מיני מקומות, נצלם במה ריקה ונכתוב שכל מה שחסר עכשיו זה אטל האמיתיים. כמובן שנערוך את זה יפה ולא בצורה מטומטמת
אז חשבתי על המקומות הבאים (איפה לשים את אטל/לכתוב אטל) - רכבת,אוטובוס,דיסק סנטר (בין הדיסקים כזה, כמו בסרטון של טוויטר), על טוסט/משהו שאפשר למרוח עליו קטשופ, עם צ'יפס של מקדונלס, בים, עם גירים על הרצפה וכו'... וכשיהיו לנו החולצות שאנחנו מתכננות, נצלם גם אותן. אז השאלות שעליהן אתן צריכות להגיב הפעם הן - 1. מה דעתכן? יש לכן רעיונות לשיפור/רעיונות אחרים? 2. אם כן נעשה את הרעיון הזה, לכתוב רק אטל או להוסיף דגל של ישראל/לכתוב ישראל? 3. באיזה עוד מקומות אפשר לצלם את זה? וזהו, אני לא רוצה להעמיס יותר מידי כמו בפעמים אחרות אז פשוט תענו על זה כי זה די דחוף
שיהיה לכן סופ"ש נפלא

TheOneNoa

New member
מגניב!

זה נשמע ממש מגניב! אםשר גם לכתוב בתוך ספרים ודברים כאלו בעיתונים. וחייבים להוסיף ישראל כי אם לא זה לא מעביר את המסר מספיק טוב

StayAwake

New member
יא רעיון טוב ../images/Emo98.gif

אני אקח ישראל היום בדרך לתל אביב
אממ.. אז לכתוב ישראל או לשים את דגל?

Tommy89

New member
../images/Emo45.gif רעיון מעולה :)

1. אהבתי ביותר
אולי אפשר לצלם כאילו את ההשתלשלות של המפגש? זה יכול להיות מגניב אם נצלם כמה שוטים לסרטון תוך כדי. 2. ברור שלכתוב ישראל, אחרת זה יהיה סתם עוד סרטון לקידום הלהקה. מה שאנחנו רוצות זה לקדם אותם... למטוס לפה D:

StayAwake

New member
מה זאת אומרת השתלשלות של המפגש?../images/Emo2.gif

ואת באה בסוף?D:::: אם כן, דברי איתי בשביל שנקבע באותה הרכבת

AdiA12

New member
תעשו כזה ATL ובקטן מתחת ישראל ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

בצבעי כחול לבן כאלה ^^

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif ../images/Emo45.gif בעד הכל אבל

הולך להיות ממש חם ... אז בואו נשתדל לעשות את זה במקומות ממוזגים XD ועכשיו לחפירה המפגשית [ סורי אבל זה חשוב לכל החדשות שבאות למפגש - וגם לישנות למקרה ששכחתן P: ] אנחנו לא מעריצות ברבריות ובסך הכל אנחנו צריכות להיות נורא מסודרות .. מה זאת אומרת ברבריות ? - לא ללכת ולקשקש על הריצפה ובכלל על מקומות אחרים במקומות שאנחנו נמצאים בהם [ לדגומה עזראלי XD ] אנחנו לא רוצות להפוך למעריצות ט"ה המטרידות שכל הקניונים שונאים אותן בגלל הונדליזם והבלאגן שהן עושות ... בקשר לפליריים .. כדי לדאוג שאנשים לא זורקים את הפליירים [ על הריצפה ] לכו אחריהם כמה צעדים אם הם זורקים על הריצפה תרימו ותנו למישהו אחר XD ואל תתלו שלטים על העצים .. רק על לוחות מודעות ! עוד משהו ? D:

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif פחחחח לא :S

אני מנסה לשמור על זה שלא ישנאו אותנו בכל מקום עוד לפני שהבאנו אותם לארץ XD

2MayaN2

New member
אני עדיין בטוויטר הישן../images/Emo2.gif ../images/Emo221.gif

אהבתי את הרעיון
ואני חושבת שכדאי לכתוב אטל ישראל. לא הבנתי משהו-אנחנו נדפיס חולצות במפגש?

StayAwake

New member
גם לי עדיין יש את הישן ../images/Emo10.gif

למשתמש של אטל ישראל יש את החדש וזה מעצבן
לא, אין עיצוב עדיין
כשיהיה נדפיס לפני המפגש הבא

למעלה