All Time Low to ISRAEL

StayAwake

New member
../images/Emo104.gifAll Time Low to ISRAEL../images/Emo104.gif

הפעם לא הכנתי את הפינה לפני אז זה סוג של אילתור של רגע
אני אסביר למקרה שיש כאן חדשים (למרות שלא נראה לי
) - בכל שבוע תפתח הפינה עם "פרויקט" (נמאס לי כבר לכתוב את המילה הזאת
) קטן שנעשה במהלך השבוע הבא כדי לקדם את אטל עוד טיפה בארץ. בכל מקרה, בגלל שהפעם לא הכנתי משהו לפני הזמן הפעם הפינה תהיה קצת חוזרת על עצמה. All Time Low's Israeli Street Team אם עדיין לא התחלתם לעקוב, הוספת לחברים או עשיתם מנוי, זה הזמן! הטוויטר הישראלי (אגב אם מישהי הציעה את עצמה שתגיד שוב כי שכחתי מזה לגמרי
) - http://twitter.com/alltimeisrael הפייסבוק הישראלי - לחצו כאן. הבלוג הישראלי בישראבלוג - http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=682871 תפיצו את שלושת הלינקים האלה לכל מי שאתן מכירות ואוהב אטל
- הלינקים האלה רשומים על פלייארים שאנחנו הולכות לחלק בסוכות! המפגש בסוכות! אני מתכוונת לפתוח מחר שרשור עם כל התאריכים האפשריים. אנחנו צריכות לקבוע את זה כמה שיותר מוקדם בשביל שכמה שיותר אנשים ישימו את זה בעדיפות ראשונית. אלי כתבה באחת ההודעות שב29 כבר יש איזשהו מפגש אז מן הסתם לא נעשה בו. אם אתן מכירות עוד ימים שיש בהם מפגשים גדולים (ישרא,שוקס וכו') תגידו בשביל שלא נבזבז זמן על זה
הדפסת חולצות! אם אתן רוצות להכין חולצות אנחנו צריכות גלופה. הוד הציעה את הרעיון הזה בשרשור הקודם והרוב היו בעד. בכל מקרה, אם יש לכן רעיון למה לכתוב (מה שהצענו בינתיים זה לכתוב את כל הקטע של הסטריט טים אבל צריך משהו קצת יותר מזה...) או איזה תמונה לשים תגיבו. אם אתן יכולות לעצב משהו זה יהיה אפילו יותר טוב! אחרי שתהיה לנו גלופה נוכל לבדוק מחירים וכו'. אין לי בעיה ללכת להדפיס אותן ב"אדיב" או בכל מקום אחר שתבחרו יום לפני המפגש ואז להביא לכן במפגש
שמירה על פורום פעיל! עברו שלושה שבועות מאז שהפורום נפתח ולפי מה שראיתי אתמול, יש יותר מ2300 הודעות ואם לומר את האמת, זה יותר ממעולה! אז קודם כל, כל הכבוד לכולן!
אתן פשוט מדהימות. אני יודעת שעכשיו כשהתחיל בית ספר שוב יהיה ממש קשה לשמור על אותה רמה אבל בואו ננסה! אני לא מבקשת ממכן לשרוץ פה 24/7 אלא להיכנס לפחות פעם ביום ולהתעדכן
אם יש לכן פינות שאתן אחראיות עליהן, תפתחו אותן. אם אתן לא יכולות לפתוח ביום שנקבע תגידו לי ואני אפתח בשבילכן או שתחליפו יום
בקיצור... שיהיה לכן סוף שבוע מעולה ותנוחו קצת מהשלושה ימים האלה (
)
ושיהיה שבוע מלא בפעילות א(ט)ל טבעית!

AdiA12

New member
אממ אז ככה.. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

בעיקרון הצעתי את עצמי לטוויטר אבל אני לא ממש יודעת מה עושים בזה.. אז אני אחכה לבנתיים שיהיו עוד בנות ^-^ לגבי החולצות.. זה יכול להיות ממש מגניב, אבל לא יודעת אם אני אלך עם חולצה שרשום עליה street team, זה קצת מביך אותי האמת, לא יודעת למה >< אממ יהיה נחמד אם נרשום על החולצה we want ALL TIME LOW in israel ויש לי רעיון נחמד לאיך להכין את החולצה.. אבל אין לי כוח בשיט להתחיל לעצב את זה עם כמה שזה די פשוט הרעיון שחשבתי עליו.. אם יהיה לי כוח מתישהו בקרוב אני אנסה לעצב משהו..

StayAwake

New member
../images/Emo45.gif

+ האינטרנט שלי לא עבד אתמול וכל כך רציתי להיכנס לפה

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifרעיון יפה אבל לא עדיף לכתוב ../images/Emo221.gif

All time low to Israel? זה נראה לי יכנס יותר טוב לחולצה. ולגבי הטוויטר,גם אני הצעתי את עצמי רק שגם לי כמו עדי אין כ"כ מושג מה לעשות שם..אבל אני מוכנה לנסות.

AdiA12

New member
מממ ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אבל זה נראה לי יראה קצת מוזר ולא מסודר כזה.. תחשבי על זה כזה.. we want ALL TIME LOW in israel ושהכתב באמצע כזה.. ויהיה מתאים שזאת תהיה חולצה לבנה עם כזאת תמונה כזאת שהיא בשחור כזה, מין קריקטורה כזאת אבל לא ציור.. נו אולי חלק יודעים למה אני מתכוונת ><

2MayaN2

New member
כן הבנתי...../images/Emo221.gif

סבבה..אני זורמת עם הרעיונות

למעלה