תפוז Live מארח את אלוף העולם

../images/Emo104.gifתפוז Live מארח את אלוף העולם

גל פרידמן, אלוף העולם בגלישת גלשני רוח יתארח היום בפורום "וינגייט חיים וספורט", ויענה על שאלות הגולשים. תוכלו לשאול בכל הנוגע לזכייה בתואר אלוף העולם, לתכניות עתידיות, על הספורט הישראלי בכלל ועל האולימיאדה הקרובה בפרט. האירוח יתקיים החל מהשעה 18:00, וניתן להעלות שאלות בפורום כבר עכשיו.

RX Queen

New member
טוב בסדר ~^ o ^~

כה כפרה.... חברה שלך טועה.....היא כניראה התכוונה לערב הופעות שהיה שבוע שעבר במוסד.... ברגיל אי איפשר להכנס מתחת לגיל 18 (או שאתה מביא אתך תעודה לא חוקית במיוחד) בכל אופן...אל תפחד ממני אני יודעת שזה לא נורמלי לרוץ ב5 בבוקר (אבל יש עוד אמריקנים שעושים את זה אבל על חוף הים בסטייל) אז אל תפחד בסדר? הוקצור ספר לי משהו.....
מזל טוב על השרשור החדש שלנו!

אין לי כוח להרים עיפרון ....

נישבע לך אני רואה עוד משהו שקשור לבית ספר ואני רוצח את כולם לא יודע מי זה כולם אבל אני ארצח אותם!!!!מבחנים מזדיינים מסביבי כל הזמן!!! אאאההה יש לי תאוריה עוד יומים עם הבית ספר...הקטע זה שיש לי גם אנגלית באותו יום ויום לפני היסטוריה... חיים בקאנט!!!!! בא לי לישון!!!! אני לא יודע אם אני הולך למסיבה השבוע אל האסילום כי זה נשמע לי מעפן... כי מה יהיה שם רק רגאי ודאב וחרא כזה...שלא תביני לא נכון אני אוהב את המוזיקה הזאת אבל הקטע זה שאני הולך לקומפורט בישביל לשמוע משהו טוב חזק ובישביל לתת לאנשים מכות :) אז זהו ואני הולך להופעה של קוקו בלוף ב14....כאילו הייתי בטוח שאני אהיה בפולין באותו יום אבל בסוף הסתבר שהטיול שלנו הוא ב16 אז זהו ועכשיו זהו להכל!!!

RX Queen

New member
וואי....אתה נשמע עצבני...

מה ככה? תבוא לפתיחה של נקש..... יהיה סבבה אני מניחה... יש משהו חדש? ומותק תינשום עמוק.....ותרגע הכל יהיה בסדר טוב חומד?

נושם נושם...

עבר היסטוריה עכשיו נשאר לי רק ללמוד לתאוריה ואנגלית ששניהם מחר... יי איזה כיף!!!! בני זונות כולם!!! חוץ ממך את חמודה :) אני לא יודע אנ יאדבר עם חברים שלי אם יהיה להם כסף אז סבבה אני אבוא ניראה כבר...זה שיש י הזה לא?

RX Queen

New member
כן חומד...

יום שישי הזה.... אני אישית הולכת גם ביום חמישי להופעה שחברים שלי במחוגה. אמרו לי שיש גם תקלוט בנוסף....אז סבבה. איזה כיף....עוד מעט יש מפגש פורום אומנויות לחימה whitch means שיהיה כיף... אתמול הגיעו תלמידי ניביון ערסים לאימון שלי.... קיצור המורה שלי אמר לי להדגים להם את התנועות הבסיסיות....הם ממש עיצבנו אותי... כי הם צחקו מכל דבר הכי קטן ושדיברתי בקוריאנית (השמות של התנועות והצעדים) הם ממש עלו לי העצבים אז המורה שלח אותי לעבוד עם מיהו על הגנות,והוא כל שניה צחק כמו איזה פוסטמה.... אז במקום שיעשה הגנה אמצעית הוא צחק ולא שם לב ונתתי לו בעיטת דחיפה (שזה ממש כואב) ב- ב י צ י ם..... בדיוק.... היה ממש מצחיק... נו טוב בעיה שלו.... טוב אני בטוחה שכל הסיפורים האלה לא בדיוק מענינים אותך במיוחד... אז מאמי תגיד לי אם אתה בא יום שישי.... maybe well see eachother

בביצים?!?!?

כוס עמק זה כואב....זה לא חוקי...כאילו זה אסור זה לא מוסרי.... וזה לא מגיע לאף אחד בואינא בביצים!!!!שיט... חפיף העיקר שהוא לא יתעסק אעיתך יותר :) אז זהו שממה שהבנתי הולחכת להיות מסיבה של רגאי...אז אני לא יודע... כאילו אם יש מסיבה של רגאי אז אני לא אבוא כי לא נמתאים לי רגאי... לא שיש לי משהו נגד המוזיקה הזאת פשוט לא מתאים לי ואני הולך לקומפורט בישביל רוק... היה לי תאוריה היום אגב...ומחר אני אדע אם עברתי או לא... כאילו לא ניראה לי שעברתי אבל לכי תדעי...כאילו לאלמדתי הרבה...קראתי אתמול קצת והיום שעה חפני המבחן קראתי את כל החומר ועברתי על התמרורים... וגם את המבחן סיימתי מהר מידי בישביל שאני אעבור..אז לא יודע...לכי תדעי... ואמממ יכול להיות שיש לי משהו נוסף להגיד לך....לא...כאילו בטוח שיש אבל שכחתי...לא נורא אז מה שלומך...אאההה אם יוצא לך להגיב לי לפני המסיבה אז תגידי לי איך הולכת להיות המסיבה בקשה שאני אדע אם כדאי לי לבוא... בתודה מראש המאהב האנונימי שלך תומר

RX Queen

New member
בוקר אור! ../images/Emo186.gif

אתה מדבר על המחוגה עם הרגיי? אם כן אני יודעת אבל יהיה תקלוט של היפ הופ ולא של רגיי... ולא יודעת חברים שלי ממש טובים אז אין מצב שאני מפספסת.... אתה כזה בא לנקש..... UNLESS U GONNA SIT AT HOME AND THAN IM GONNA KILL U!!! יהיה אדיר תאמין לי! בבקשה בבקשה בוא! אם תוכל תענה לי היום!.....ו....ו.... אל תתעסק אתי או שאני אתן גם לך בעיטה ב- טוווווווווווווווו......חחחחח.... סייה חומד!
AND DONT PISS ME OFF!!!!

פיס יו אוף....

אני לא אתקרב אליך.... סתם...:) אממ ניראה לי שאני כן אבוא לת"א מחר כאילו למועדון של נקש השמיין... ניראה....כמה זה עולה וזה....קיצר אם את רוצה לדעת אם מי שאת רואה זה באמת אני....אני רוב הסיכויים שאני אבוא עם חולצה קצרה של טול אבל בטח יהיה קר אז עם מעיל של צבא חפשי את השילוב הזה....יש לי שיער ארוך מתולתל וקצת ראסטות פה ושם... ואני דיי גבוה....look for me

שומעת....

יש לי טיול מגמה לכמה ימים לנגב או משהו כזה... אז אם את לא מקבלת הודעות אל תעלבי..:)

RX Queen

New member
תשמע.... ../images/Emo7.gif

לא הצלחתי לשרוד! סתם חומד הכל בסדר אתי! מה שלומך? איך היה?

איתי...

הכל בן זונה...עייף... ידידה שלי סידרה שתי ג'וינטים שהפילו אותנו כמו אני לא יודע מה.... היה צחוקים והיה כזה טיול סטלבת כזה כאילו לא עשינו כלום אם אתה רוצה אתה יכול לצייר את הדוגמיות ואם אתה רוצה אתה יכול להסתובב או לטייל או לעשן...עישנו חופשי בטיול כאילו מול המורים וזה...זה היה מגניב.. אפשר לעשות כל מה שבא לך וזה היה במדבר בנגב.... והיה כיף לאללה...שמעתי פול מוזיקה כל הזמן.... שמעתי משהו כמו8-10 שעות ביום מוזיקה... ושתיתי משהו כמו 20 כוסות תה...אשכרה דחפו לנו לחיים את כל התה הזה... וגם גיליתי שיש לנו פול כוסיות במגמה... וגם ישנתי שם יותר ממה שאני ישן בבית.... ולא יודע אני עייף ישנתי היו0 12 שעות.... ו..זהו... זזתי לאכול אני רעב

RX Queen

New member
בתיאבון....../images/Emo67.gif

וואלה.....מקווה שעשית חיים.... דרך אגב תודה על הנחש שהבאת לי!
זה היה מאוד נחמד מצדך!.

RX Queen

New member
מה?

למה התכוונת שאמרת שאני יבשה כזאת? ומה? לא אמרתי לך איפה אני גרה? אני מרחובות,אבל לומדת בתל-אביב אני לא אשקרה יכולה לומר לך שאני גרה ברחובות כי אני אף פעם לא בבית.... הוקצור? מה? נהינת יום שישי אצל נקשיה? וואי הייתי שיכורה מהתחת!
ואתמול היה לי צו גיוס מזדיין.....שיגעו לי את השכל הזונות האלו..... I HATE THE ARMY
.....אז מה חדש חומד?

למעלה