איזו תחושת הונאת רייטינג ריקה
פעם ראשונה שאני כותבת פה, בידיעה שגם מזה מישהו מרוויח ואולי זו בכלל המטרה, שאחרי פרק מחדלי כזה נכעס ונכתוב.. לא רק שהפרומואים אמרו יותר מהפרקים ושהסידרה נמרחה בצורה מביכה ומכעיסה ובכל זאת קיווינו שבסוףףףףףףףף משהו משמעותי יקרה ויהיה קלוז'ר.. אלא שהפעם הגדלתם ועשיתם והבטחתם המוןןןןןןן הבטחות בפרומו (חוץ מכמובן לפרסם שזה בתשע הפעם), רמת זילות כזו בצופים עוד לא ראיתי.. 1. לראיין את השחקנים ש"נדהמו " כשקיבלו את התסריט חצי שעה לפני? מה הקשר? לא היתה שום סיבה לפרסם כזה דבר מבחינת העלילה,פשוט בגלל שהטוויסט לא היה משנה כלום במשחק של השחקנים, ולא העמיד אותם בשום תובנה שמשנה את אמינות המשחק... 2. "התעלומה נפתרת?" לא נפתרה בכלל! לא היתה סגירה של כלום! אותה תחושה כמו בכל הפרקים הקודמים, מפציצים אותך במיליון פרסומות והורסים לך ערב בשביל שלא יקרה כלום. תגידו אנשים! אין לכם בושה? הרייטינג במלוא מגעילותו השתלט על המסך, ואני מאלה שמוכנים לבלוע הרבה צפרדעים מהטלויזיה.. עשיתם פשוט הכל בשביל שנראה ובכל מחיר- זה מזעזע ומקומם! ואולי אפילו בשביל להכעיס, כדי שנצפה בהמשך?? זה אפילו יותר גרוע. הפער בין היומרנות של הסידרה והשחקנים הטובים לבין האופן בו היא מוצגת ומשווקת לציבור - בלתי נסלח. אני מקווה שלא תשתפנו ותפרסמו את זה.. שנדע שמשהו נורמלי עוד נשאר.