פרק סיום - אני כועסת מאוד
אני יכולה לצפות לכל כך הרבה דברים מסדרות טלויזיה , אך מהסדרה הזו ציפיתי למשהו אחר.... סוף כזה מכעיס, מעצבן, מאכזב... גורם להבין שאולי אפילו בזבזתי את הזמן שלי במוצ"ש על משהו שעושה פשוט כואב, אומנם לא ציפיתי לאביר וסוס לבן אבל גם לא ציפיתי לכזה סוף מאכזב, לחשוב שישנם אנשים אשר איבדו את היקרים להם מכל למען המדינה והם צריכים לבוא ולראות כזה סוף מאכזב שאולי אפילו פוגע בכל אחד מאיתנו באופן אישי, אומנם הם פתחו שער לעונה שנייה ויש להם על מה להמשיך, אבל איך אחנו בתור הצופים מקבלים את זה, יכולתי לקבל כל סוף אחר אבל זה ממש לא היה ברשימה של ההפתעות שלי, לחשוב שחייל כביכול יושב 17 שנה בשבי, אוכל מכות ומרורים, החברים שלו מקבלים את אותו הדבר ועוד נותנים להם להאמין שהם הסיבה שהוא מת, ואז מכל הסבל בכל מובן המילה הוא עושה עם האויב "עסקה" או איך שאתם רוצים לקרא לזה והופך להיות ההפך הגמור , יכולה להיות האפשרות שהוא עשה את זה רק בשביל להישאר בחיים ואולי יום אחד לחזור לארצו שלו, אך זה לא אומר שהצופה מוכן לקבל את זה, צריך להבין שהסידרה הזו משקפת בצורה כלשהי את מה שעובר עלינו כמדינה, אני באופן אישי עקבתי אחרי הסדרה הזו בכל שבוע - לא העזתי לפספס אפילו פרק אחד, לחשוב שאתה בתור צופה חיי את הסדרה כאילו והייתה המציאות שלך ואז זורקים לך את הדבר הגרוע מכל שעליו לא העזת לחלום .... כואב לחשוב מה משפחות שכולות חושבות על זה. אני בטוחה שאני אמשיך לצפות בעונה הבאה רק בשביל לראות מה הבמאי חשב, והאם הוא יכול לגרום לי להבין ולחשוב אחרת ממה שאני חושבת עכשיו, עכשיו אני דיי מאוכזבת ואלי אפילו כואבת על העובדה שאיכשהו בחלק הכי קטן במוח שלנו אנחנו יכולים לחשוב על כזה דבר. אולי ישנם כמה אנשים שייכעסו על מה שאני כותבת כאן ויכול להיות שישנם כאלה שיזדהו איתי, זה מובן ומקובל, אבל אני בטוחה שכל מי שצפה בסדרה הזו דימיין סוף אחר ששונה מהסוף הנוכחי מקווה שלא פגעתי באף אחד