שלום

../images/Emo104.gif שלום ../images/Emo13.gif

לפני די הרבה זמן ביקרתי כאן קצת וברחתי כי איבדתי את עצמי
בכל אופן- חזרתי עם הכתב יד שלי ואני ממש אשמח אם תנתחו אותו (למרות שאני קצת חוששת) ואם תסבירו לי איך הגעתם למה שהגעתם, אולי ככה אני אבין יותר. עוד משהו-בדף, למרות שהוא די מטושטש הוא נכתב בעט שחור (מצטערת על האיכות, אני מקווה שזה לא משפיע) ואין לי בעיה לכתוב עם עטים אבל בדר"כ, בכיתה למשל, אני מעדיפה עיפרון- זה אומר משהו? תודה רבה מראש

itamarba

New member
כן זה אומר

לפי דעתי סוג העט שאדם כותב בו מעיד על מידת "ההלחמות" של האדם עם הנייר ע"מ להפיק אות מכאן שאפשר ללמ וד על הנוקשות שבו - לדוגמא אדם שכותב בעט פרקר הוא אדם שיש לו לחץ כתיבה חזק מה שמעיד על אדם לוגי במידה מסויימת ואדם שלפעמים אולי אף מכופף את רצונותיו מה שאין כן באדם שכותב בעט נובע שהוא אדם יותר משוחרר ושהכתיבה שלו בעצם מרחפת על הדף כמו אולי גישתו לחיים. מה שכתבתי לעיל כמובן אינו עומד בפני עצמו אלא רק כתוספת לעוד אלמנטים הנמצאים בכתב - וזוהי דעתי על עמניין בחירת העט. לכן כשאת כותבת בעיפרון צריך לדעת האם את אוהבת עיפרון מחודד או שאלת לא בוחלת בכתיבת בגוש עופרת? האם מהצד השני של הדף (איפה שלא כתוב) אפשר למשש ולהרגיש את הכתוב אם לאו) ועוד לפי דעתי עיפרון זה משהו פרווה. תגובתכם ועוד מה דעתכם לגבי צבעים שאנשים בוחרים להשתמש בהם קרי כחול ושחור שהם צבעים סטנדרטים שכולם כותבים בהם כי רוב העטים מיוצרים כך אך מה עם אדם שמעדיף לכתוב בטורקיז או אדום ורוד ירוק וכו´?

אריק!

New member
והבעייתיות שבדבר ?

במקרים רבים לא נוכל לדעת האם העט הנ"ל היא בחירה חופשית ? הראשונה שמצא ? היחידה שהשאירו לו הילדים ? לא כזו יקרה ? זאת שבחר כדי להרשים למרות שאיננה אהודה עליו ? אריק.

../images/Emo104.gif תודה ../images/Emo9.gif

אפשר כבר להגיד ש-17
איזה כיף לקבל מחמאות
אני מפחדת מהדברים הלא טובים
. רגע, מה זה אומר נעימות? מבחינה חברתית?

ליטן א

New member
צ..... מה נשמע?

אז מה, שמעת להמלצות שלי בפורום "לימודים", או שסתם ביקרת פה במקרה..?

אריק!

New member
את רוצה את זה דרך הוריד ?

אין בעיה. הצורות המופרדות + מורחקות + שפודיות + תנודות בזוית הכתיבה למרות אטיות מה בביצוע: רגישות ופגיעות שגורמים לך להכניס של יותר מדי אמירות/תגובות/ארועים/ לתוך וריד נתחני שכלי. מכאן רצינות יתר ועכול אטי בטרם ניתן להמשיך הלאה. בעולם המטורף והמלחיץ שבו אנו חיים, עודף ערכיות, הפנמה ופגיעות מחזיק אותך תחת מתיחות וכאבי ראש ולא מקל על הסתגלות והישרדות, החלטות ומעשיות. מכאן שאת צריכה את הנישה שלך = סביבה/אתגר/אנשים שטוב לך עם מה שאת עושה ותורמת, ובחברתם את מוגנת. כל טוב ואהבה - אריק אגב, אם היית מבקשת את זה דרך הפה היית מקבלת משהו שונה לגמרי. הכי חשוב - זו התרשמות ולקחת הכל בפרופורציות.

../images/Emo104.gif ../images/Emo13.gif

היי ליטן! הכל טוב! כמו שכבר כתבתי- הייתי פה וסוף סוף מצאתי סורק, מה גם שחברות שלי ואני החלטנו ללמוד יחד בזמננו החופשי גרפולוגיה כי זה שטח שמאוד מסקרן אותנו! אבל אי אפשר להגיד שהיותו במומלצים לא השפיע
נחמד לראות כאן ניקים מוכרים!! אריק- תודה גם לך! אני נוסעת למרכז הארץ עד יום שישי אז הדפסתי ויהיה לי חומר קריאה קצרצר בנסיעה! אה, אני אשמח לדעת במה אתה רואה את מה שכתבת! ואולי היה רמוז קצת (?) שאני קצת מפחדת מהשלילי, אבל טוב לדעת אותו כי אז אפשר לשפר
טוב, כשאני אחזור אני אענה על הכל
ביי בנתיים! ואני באמת אשמח לראות עוד דעות! יום טוב

למעלה