S c a r l e t t
New member
../images/Emo104.gifשישי
אחד הפרקים המגוחכים של השנה. ברידג'ט במסע שיכנועים שבעלה יעזוב אותה וילך לאמא שלה, ברוק במסע הכחשה תוך כדי צעידה מתחת לחופה, פשוט טיפשי. כל מבט, כל מילה שברוק הוציאה נראתה לא אמיתית ולא כנה, ברור לכולם (אולי חוץ מלרידג') שזה המקום האחרון בו היא רוצה להיות, היא מתחתנת איתו אך ורק כי ניק נשוי לביתה והיא נשבעה לא לבגוד בה שוב, עדיף שתישאר לבד! ההתפרצות של ניק (שלא נדבר על ההרמה של ברוק
) היו בדיוק בזמן לקטוע את הפארסה שהלכה שם, הלוואי ושניהם כבר יהיו ביחד ויגאלו אותנו מהטיפשות ומהמסטיק שנהיה מהרומן שלהם... לרידג' הייתי נותנת להירקב לבד, הוא סתם אידיוט ובמילא הוא אוהב את עצמו יותר מכל דבר אחר, אז נראה לי שזה העונש הראוי...
ציון לשבח (היחיד בפרק) לסטפני, איך שהיא תפסה את רידג' כדי שלא ירוץ אחרי ניק, והמבט שלה בסוף "תנו להם רגע!" היה שווה את היסורים שלי במשך כל הפרק
אחד הפרקים המגוחכים של השנה. ברידג'ט במסע שיכנועים שבעלה יעזוב אותה וילך לאמא שלה, ברוק במסע הכחשה תוך כדי צעידה מתחת לחופה, פשוט טיפשי. כל מבט, כל מילה שברוק הוציאה נראתה לא אמיתית ולא כנה, ברור לכולם (אולי חוץ מלרידג') שזה המקום האחרון בו היא רוצה להיות, היא מתחתנת איתו אך ורק כי ניק נשוי לביתה והיא נשבעה לא לבגוד בה שוב, עדיף שתישאר לבד! ההתפרצות של ניק (שלא נדבר על ההרמה של ברוק