שישי

S c a r l e t t

New member
../images/Emo104.gifשישי

אחד הפרקים המגוחכים של השנה. ברידג'ט במסע שיכנועים שבעלה יעזוב אותה וילך לאמא שלה, ברוק במסע הכחשה תוך כדי צעידה מתחת לחופה, פשוט טיפשי. כל מבט, כל מילה שברוק הוציאה נראתה לא אמיתית ולא כנה, ברור לכולם (אולי חוץ מלרידג') שזה המקום האחרון בו היא רוצה להיות, היא מתחתנת איתו אך ורק כי ניק נשוי לביתה והיא נשבעה לא לבגוד בה שוב, עדיף שתישאר לבד! ההתפרצות של ניק (שלא נדבר על ההרמה של ברוק
) היו בדיוק בזמן לקטוע את הפארסה שהלכה שם, הלוואי ושניהם כבר יהיו ביחד ויגאלו אותנו מהטיפשות ומהמסטיק שנהיה מהרומן שלהם... לרידג' הייתי נותנת להירקב לבד, הוא סתם אידיוט ובמילא הוא אוהב את עצמו יותר מכל דבר אחר, אז נראה לי שזה העונש הראוי...
ציון לשבח (היחיד בפרק) לסטפני, איך שהיא תפסה את רידג' כדי שלא ירוץ אחרי ניק, והמבט שלה בסוף "תנו להם רגע!" היה שווה את היסורים שלי במשך כל הפרק

Indiman1

New member
הסוף של הפרק היה מצחיק ברמות ../images/Emo6.gif

כולנו התפקענו מצחוק כשניק הרים את ברוק . כמו שאמרת, מגוחך ביותר. וברוק, בסוף את לא אמורה לנשק את הבעל של בתך, ולשאול אותו רק אח"כ "למה ?" (להזכירכם, ברוק עדיין לא יודעת שבריג'ט "שיחררה" את בעלה לחופשי)
הטיפשות חוגגת, בראדלי מאושר, וברוק שוב בסיטואציה של "עם מי אני אתחתן היום ?"
אין חדש תחת השמש.

faery18

New member
סטפני../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

גם אני חושבת כמוך סיגל, שאין על הקטע של סטפני בסוף עם ה"תנו להם רגע!" אין היא פשוט ענקית!! איך ראו לה את האושר בעיניים חחח.. וכן לא איכפת לברוק לנשק את הבעל של בתה בזמן שהיא אמורה להתחתן עם אחר.. אכן אין חדש תחת השמש
אבל הקטע הכי דבילי היה עם ברידג'ט! פיתאום לא איכפת לה שניק יהיה עם אמא שלה ופיתאום היא עוד מרשה לעצמה לעודד אותו ללכת להיות עם ברוק ולמנוע את החתונה עם רידג'... זה כזה דפוק!

א ר י ק ל

New member
כבר התחלתי לחשוב שכל מטרתה של

ברידג'ט היא להשיג לעצמה את ריד'ג... אז מי יותר מטורף?! אני או בראדלי..?!

לינה18

New member
פרק לא משהו

קתרין אמנם ניראתה מדהים
אבל זה לא הציל את טקס החתונה האידיוטי והמזוייף הזה להפוך לאמיתי. כל מילה שנאמרה במהלך הטקס היתה כך-כך מזויפת שאפילו האהבה שלי לקתרין ורון לא הצליחה להציל את הסצנה!(טוב, הקטע שבו הוא ענד לה את הטבעת על האצבע עדיין היה יפה...) לפני שניק התפרץ לחדר חשבתי לעצמי: אוף, רון מוס ניראה כל-כך טוב, חבל שניק מגיע והורס לריג'. אבל רק בגלל שאני מתה על רון מוס, לא בגלל שאני חושבת שברוק היתה צריכה להיתחתן עם ריג' תחת הנסיבות הנוכחיות. אה, וקרה לי משהו מוזר בסוף הפרק, אני ממש אהבתי את הסצנה של ברוק וניק! אני מתכוונת, פעם שנאתי אותה איתו, היום אהבתי אותם בסוף הפרק
הייתי ממש מופתעת. הסיבה-טוב, רק היום הבנתי מה היתה הסיבה האמיתית לזה שאהבתי את ברוק עם ריג', (וזה לא רק שקתרין ורון ניראים מדהים ביחד
), והיא שבעיניה, הוא היה הגבר שהיא תמיד רצתה להיות איתו! בגלל זה שנאתי אותה עם ניק. אבל אם היום היא רוצה להיות עם ניק, שתהיה עם ניק! אה, ומה שאמרתם לגבי בריג'ית-אני דווקא הסברתי לעצמי את מה שהיא עשתה,כך שאחרי האובדן של ניקול, הרבה יותר חשוב לה לגדל את דומיניק מאשר להישאר עם ניק. והוא בפרוש אמר לה שהוא לא מוכן לגדל את דומיניק איתה(ובצדק לדעתי, הוא של דנטה), אז היא מעדיפה לגדל את דומיניק עם דנטה. לי אין הסבר אחר לזה שהיא משחררת אותו בצורה כל-כך "אצילית". אם בראדלי ניסה להראות משהו אחר, אז לכו תבינו אותו.

ניק פשוט הרס את הפרק! ../images/Emo6.gif

לפחות היה מצחיק...
אבל לא האמנתי שאם רידג' וברוק כבר מתחתנים בפעם ה- 18,678 הם יעשו את זה בטקס- ושברוק עוד תלבש שמלה לבנה

למעלה