שבוע טוב אפתח לכם את הבוקר עם ברכת בוקר טוב ושבוע טוב שבוע שכולו שקט ושלווה.
ה הסינדרלה New member 6/4/03 #1 ../images/Emo104.gif שבוע טוב אפתח לכם את הבוקר עם ברכת בוקר טוב ושבוע טוב שבוע שכולו שקט ושלווה.
J jif New member 6/4/03 #5 אתה נהיה כמו חמותי...../images/Emo5.gif איך שיצאה השבת ואיתה ברח האובך, לקחתי ת'רגליים ואת הילדה ונסעתי להסתובב קצת עם המוני בית ישראל בחנויות (מיתון?מה זה?). לא נראה לי שטלפון ב- 23:00 היה משמח אותך. אז איך היה עם הנכדים?
אתה נהיה כמו חמותי...../images/Emo5.gif איך שיצאה השבת ואיתה ברח האובך, לקחתי ת'רגליים ואת הילדה ונסעתי להסתובב קצת עם המוני בית ישראל בחנויות (מיתון?מה זה?). לא נראה לי שטלפון ב- 23:00 היה משמח אותך. אז איך היה עם הנכדים?
נ נוי3 New member 6/4/03 #4 בוקר טוב ושבוע טוב לכולם שיהיה לכולם שבוע נפלא, שקט ועם מזג אויר טוב ולא עם הסיוט שהיה בסוף השבוע.
1 12אניהיא New member 6/4/03 #6 בוקר טוב לכלכן+עציון מאחלת לכם שבוע ניפלא... אני מפתחת איזו מחלה, אולי האלרגיה לחמותי עושה זאת.. בנתיים עם כל השרב הזה לי עדיין קר...
בוקר טוב לכלכן+עציון מאחלת לכם שבוע ניפלא... אני מפתחת איזו מחלה, אולי האלרגיה לחמותי עושה זאת.. בנתיים עם כל השרב הזה לי עדיין קר...