שאלה

../images/Emo104.gif שאלה

אנשים, אני קצת במתח- למה זנחתם את הכתב שלי?
רציתי לשאול לגבי הכתב- שלי נקרא כתב נטוי? לחברה טובה שלי יש כתב דומה אבל נראה לי שההבדל בין הכתבים זה ששלה יותר עגול- מה זה אומר (אם בכלל יכול להיות משהו כזה). למי שלא זוכר- מוזמן להציץ למטה בכתב שלי...

עטרה ב ט

New member
הכתב שלך לא נטוי

אבל השורות שלו קצת יורדות. שוב הסתכלתי בכתב שלך בלי לזכור בת כמה את
אבל נראה לי שלא עניתי כי נראה לי שהכתב שלך אחלה ואני לא כל כך מבינה מה את שואלת. אני לא רואה סימני מצוקה או התחבטויות משמעותיות, אני לא רואה קווי אופי בעייתיים. בגדול, את עושה עלי רושם של אדם בריא בנפשו, אינטלגנטי, שלא לוקח כבד מדי דברים מצד אחד אבל רגיש מצד שני, אחלה של בן אדם. בשביל יותר מזה תצטרכי לשאול שאלות קצת יותר מפורטות.
.

אריק!

New member
שימו לב להתלבטות הבאה:

בשורה 2 האות פ´ עגולה ומלאה אם כי לא ריתמית: "כיפת" ובאותה שורה פ´ "על פי" נשברת בקודקוד, לחץ חזק בציר האנכי/אלכסוני, בניגוד לעגולון המסיים פ´ זו. אז יש כאן 2 מגמות סותרות שמתרוצצות ומנסות למחוש כל אחת לכוונה, ולנו נותר ´רק´ לברר מהי כל מגמה. אז המגמה המעגלת וממלאה, באמת ממלאה את הנפש בשמחה ופתיחות לחיים, רגש, התלהבות, הנאתיות, חויתיות ממעשה היצירה. המגמה השניה אוגרת מתיחות ולחץ נפשי, מנסה לכבול בתוך מסגרת חובות בלתי מתפשרת, שיש לעמוד בהם עד תום, מנסה להביא את בעלת הכתב לחיות הלכה למעשה לאור עקרונות כלשהם, ייעוד בחיים. התפר בין השנים יכול לגרום בקלות יתר לרגשי אשמה. רק התרשמות מאדם שלא רואה על העינים. אשמח לשמוע תגובתך אריק.

../images/Emo104.gif אוו, וואו!

אממ... האמת היא שבאמת לא ציינתי, רציתי לדעת יותר מבחינה ריאלית, בעיקר הלימודים, רפואה והכיוון בכלל. אני שמחה לקרוא את מה שכתבתם בעיקר עכשיו כשאני בהתלבטות. אריק- בקשר למה שתכתבת- אני מסכימה עם הכל ובמיוחד אני רואה את זה על עצמי (בעיקר לאחרונה) וכן, התפר גורם לי לרגשות אשמה. יש המון דברים שסותרים אחד את השני וזה מבלבל אבל יש לי קווים מסויימים שאני נדבקת אליהם. ד"א בפעם שעברה נראה לי שלא כ"כ הבנתי מה שכתבת.

עטרה ב ט

New member
את מתכוונת שאת רוצה ללמוד רפואה ?

או שפשוט שאלת על כיוון ועל בריאות ?

גם אני רוצה ללכת בכיוון

אבל על וטרינריה. כרגע אני ממניכה ציפיות בגלל שאני יודעת שבי"ס יכול לדפוק לי כמה שנים מהעתיד שלי...

../images/Emo104.gif אבל (שכחתי לכתוב)

בקשר למה ששאריק כתב- הסכמתי יותר עם השני, יש משהו בראשון אבל השני נשמע יותר כמוני.

למעלה