קלי בארץ

כרמית67

New member
אני ממש ממש ממש מצטערת שפתחתי

הודעה חדשה..אבל שמעתי ברדיו שקלי באה ב3 ליוני לארץ... בבקשה תגידו לי שזה נכון!!

הסיבה האמיתי למה קלי לא באה....!!

קלי לא באה לארץ בגלל דלקת גרון...אבל יש עוד סיבה לכך שקלי לא באה..!! יש כתבה בראש אחד של יום רביעי 5.4.2006 היא מפחדת משפעת העופות... "אז למה קלי לא הגיעה לארץ..? הגרסה הרשמית:דלקת גרון חריפה שאילצה אותה לוותר על ההופעה אצלנו.אבל מתחת לפני השתח מתחילות לצוץ שמועות שהסיבות לביטול הן שפעת העופות ופועלת צה"ל בכלא יריחו.." ככה כתבו הכתבים קנו ראש אחד ותקראו את כול הכתבה..!!

Blue Aura

New member
מה יוצא מבולדוג ושיצו../images/Emo35.gif

בולשיט
זה מה שזה, דני הגיטריס שלה אמר לנו שהיא מרגישה לא טוב והיא ביטלה גם בצרפת את ההופעות אז שהעיתון הזה יפסיק להמציא דברים

אני מקווא שקלי לא תשמע על מה

שכותבים בארץ אחרת היא לא תרצה לבוא בגלל כל השקרים שכותבים עליה. איזה שטויות במיץ עגבניות אם היא פחדה מהדברים היא הייתה מבטלת קודם לא ברגע באחרון השפעת התחילה כמה ימים לפני הביטול והפעולה ביריחו גם יום או יומים לפני ואפילו יותר אז שיפסיקו עם השטויו.

ממ כע..אבל מצד שני

גם בארה"ב בכל עיתוני הרכילות כותבים עליה שטויות אז לא נראלי היא כלכך תשים על זה היא במילא חיה עםזה כל הזמן ועדיין ממשיכה להופיע...בעסק הזה אתה לא יכול להרשות לעצמך להעלב.

The lawnmower

New member
חוץ מזה

אפילו דני אמר שההופעות לא בוטלו ....הם נדחו עד להודעה חדשה... חחחחחחח לא יודעת מה קשור עכשיו אבל לא משנה...

YouFoundMe

New member
../images/Emo207.gif

מישהו שם נראה לי אתמול תמונה משמ ממש מצחיקה של פומבה יענו הסמל של פומה...מישהו יכול לשים את זה שוב? פליזזז...

למעלה