..צבא

durp

New member
../images/Emo104.gif..צבא

שלום, אני נער בן 17 לפני צו ראשון. חולה באפילפסיה (התקף יחיד לא מכבר, בגלל מאמץ ספורטיבי). רצציתי לדעת עד כמה תשפיע המחלה שלי על השירות שלי בצבא? יש סיכוי שאעמוד מול מצב בו אני יאלץ להתנדב?!... מה הטווח של הפרופילים שאני יכול לקבל? בבקשה! זה דחוף! תודה רבה, מלש"ב

tropical888

New member
הי DURP

אני לא חושבת שאתה תצטרך להגיע למצב של התנדבות אם אתה תדע לעמוד על שלך. אם אתה נמצא במצב מאוזן ולא "משחק" עם הכדורים אז תוכל לקבל מכתב מהנוירולוג שלך שמסביר את מצבך, ואם אתה מאוזן הרופא יציין את זה. אז אולי לא תהיה קרבי ואם תרצה קרוב לבית יהיה לך יותר קל להשיג את זה. אני שירתתי שנתיים מלאות עם פרופיל 45 . הייתי בבסיס סגור רחוק מהבית כי כך רציתי. שיהיה לך בהצלחה תהיה אסרטיבי בלי רחמים עצמיים ותעביר את ה-3 שנים בכיף!!!

mori17

New member
תיראה...

אני לא חושבת שתגיע למצב של התנדבות.....לי היה 2 התקפים(בגלל "ששיחקתי" בכדורים,הם יודעים רק על אחד.....הפרופיל שלי 45 אז תהיה אגרסיבי כלפי הרופא פשוט תגיד שהיה(אל תפרט למה אלא רק אם ישאל). יש לי שאלה..איזה דברים עשית בדיוק בתור מאמץ ספורטיבי? בהצלחה ולא לדאוג
מורי

כמו ששניהם אמרו - תוכל להתגיס רגיל

תצטרך ללחוץ קצת ו"להוציא" אותך די בריא.. תרא להם שאתה לא מקבל התקפים כבר.. ומאוזן או כל דבר אחר שמעיד שאין לך התקפים.. אני אישית משרת כרגע עם פרופיל 64.. שיהיה בהצלחה!! שוב אותה שאלה, איך בדיוק קרה ההתקף בזמן המאמץ? זה היה קשור לפעילות של סיבולת לב-ראיה? רצת הרבה והתנשפת הרבה?

אם יש לך יותר משנה בלי התקף

מצבך טוב מאוד.. ועוד התקף יחיד.. אז בכלל.. תגיד לרופא שאתה רוצה לשרת והוא(כאמור) יכתוב מכתב המלצה מעודד אני מגיל 7 מאובחנת הרבה התקפים.. כיום אני שנתיים בלי התקפים מגוייסת על 45.. ככה שלך בטח יהיה יותר

danielef

New member
בתור אחת שהתנדבה

זה ממש כיף! זה כמו שירות רגיל ואני לא יודעת למה אתם מסתכלים על זה כשירות נחות או משהו כזה... אמנם לא תהיה קרבי אבל מי אמר שיהיה לך רע? אתה אפילו תקבל תוספת שכר (אם אתה לוקח כדורים) בתור תשלום על כדורים (שהצבא מספק לך גם ככה) אני כמו כל השאר, לא מאמינה שלא ייגייסו אות אבל אפילו אם כן, אין לך מה לדאוג, זה בדיוק כמו שירות רגיל (אפילו אם תרצה בסיס סגור תקבל) ואפילו יש קצונה! והטווח פרופילים הוא מ21-45 נראה לי, אולי יותר... לא בטוחה. אתה תהנה בכל מקרה!!! בהצלחה :)

אין לנו דבר רע נגד מתנדבים, להפך

ואכן יש המון המון יתרונות בהתנדבות כמו הפטורים שאתה מקבל היחס שונה.. שנתיים שירות זה אחלה דבר... פשוט אם יכול להתגייס רגיל אז מה רע, אם לא שיתנדב :] (נירא לי אני החייל האפילפטי היחידי בצהל עם פורפיל 64)

danielef

New member
רוב מה שאמרת נכון :)

חוץ מהקטע של היחס השונה. הרפאים בבסיס עדיין מנייאקים ולא נותנים גימלים והמפקדים מתייחסים אליו כחייל מן השורה, הרי אתה לא תולה שלט שאומר שאתה חולה, וגם אני קיבלתי ריתוק ועשיתי שבת וסינג'רו לי את הנשמה וניקיתי את המשרד והמגורים כמו כולם... כמובן שאין כמו להתגייס רגיל אבל מבחינת שירות, זה 90% אותו הדבר. (ואני הכרתי עוד אפילפטית עם פרופיל 64)

למעלה