צ'אט

mishi1

New member
../images/Emo104.gifצ'אט../images/Emo43.gif

למה תמיד כשאני נכנסת לצ'אט אני נמצאת שם לבד עם עצמי? שקלתי להתחיל לדבר עם עצמי...אבל העדפתי שלא יש שעות יותר עמוסות בצ'אט? אם כן- מה הן? יאל'ס, כל טווווווווווב מישי

מעיןבר

New member
ואם כבר לעניין הצ'אט

הנהלת הצ'אט הציעה שכל פורום יקבע לוח זמנים מתואם מראש בו נכנסים לצ'אט - אתן רוצות שנערוך לו"ז שכזה? (מספר פעמים בשבוע או כל יום שעה מוסכמת שבה נכנסים לצ'אט)

נשואה 28

New member
../images/Emo45.gifאני בעד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה יכול להיות מאוד-מאוד נחמד
אני מקווה שזה יהיה בשעה שאני אהיה כאן.

Gill Gallad

New member
בבקשה להתחשב בחו"לוניות...

אני חושבת שהשיטה של "מי באה לצ'אט" היא דווקא שיטה לא רעה. כבר מספר פעמים נעניתי להזמנה בפורום ומצאתי שם 2-3 בנות והיה מאוד נחמד. אם רוצים זמנים קבועים (נשמע לי דווקא מעט בעייתי, למצוא זמן שמתאים לכולנו בהתחשב בכך שאנו מפוזרות על פני הגלובוס, עובדות וכו') אבקש מאוד להתחשב ברחוקות... אני יכולה להקביל אליכן רק בערך בין השעות 8:00 בבוקר עד 15:00 אחה"צ שלכן בארץ פלוס מינוס.. כולל סופי שבוע וחגים. תודה מראש!!

או שנפתח צ'אט לחו"ליקות

כשבארץ כולן ישנות וייצטרפו אלינו אלו שלא מצליחות להרדם בשל סיבות שונות. לי דווקא מתאים משעות האחרי הצהרים של הארץ. עולם הפוך, הפוך עולם......

מעיןבר

New member
הלו"ז יכול להיות מה שנרצה

אפשר לקבוע 3 מועדים ביום כך שכל אחת תוכל להכנס מתי שנוח לה - בקר, אחה"צ או לילה (נניח שעות כניסה בערך 10-11, 16-17 ו- 20-21) מה אתן אומרות?

mishi1

New member
../images/Emo43.gifרק תבואו כבר לצא'ט

כשאני שם לבד כל הזמן שואלים אותי אם אני חרמנית. ולא מבינים מה זה "לקראת"... אז תבואו כבר....

mishi1

New member
איזו בורות...../images/Emo6.gif

אני די בשוק מהבורות...כאילו- הלו?!?! שנות האלפיים כזה... אבל שיהיה... כדי להכנס לצ'א תלחצי על הקישור למעלה "צ'אט לקראת הריון". אם מישהי מאיתנו שם אז נעזור לך. ואם לא...אז את יכולה לעבור לחדר אחר צ'אט זה חדר וירטואלי שבו נפגשים אנשים ומשוחחים. תבדקי, כבר תביני

28קטנה

New member
נראה לי שאני אשאר כאן../images/Emo82.gif

יותר בטוח לקטנות כמוני
אנחנו פוחדות לבד בחושך בצאטים שאנחנו לא מכירות
עם אנשים שלא נחמדים אלינו...

mishi1

New member
../images/Emo4.gifאף אחת מכן לא שם

לא תאמינו- האינטרנט שלו הכריז על אוטונומיה והוא עושה מה שהוא רוצה... בקיצור...בעלי כל פעם שהוא נכנס לאינטרנט מוציא את האגרסיות שלו על השולחן...למה אני מספרת לכן את זה..? כי אני חושבת שהצלחתי לתקן בעצמי!!! רק אוסיף ואומר שהבעלול סטוד' למחשבים....ולא הצליח לתקן ואני...סתם אחת שלוחצת על כפתורים...

למעלה