נו באמת...

Indiman1

New member
../images/Emo104.gifנו באמת...../images/Emo4.gif

ראיתי את הפרק של אתמול עכשיו ותרשו לי רגע לצחוק שוב על התסריטאים האהבלים. דנטה מכיר את כל העולם ואשתו
אז הוא איזה בחור איטלקי שרמנטי, זה אומר שהוא היה בכל ה-
? - זה התחיל בזה שהוא מכיר את טיילור כשהיתה במרוקו. ככה הוא הגיע לסדרה.. - אחרי זה, זה ממשיך בזה שהוא מכיר את מאסימו, טוב נו איטליה. עוד אפשר להבין.. - ואז מסתבר שהוא גם הכיר טוב מאוד את בריג'ט כשלמדה בקופנהאגן - ועכשיו הוא גם נתקל בפלישיה כברחה לצרפץ ??? נו באמת ! give me a break... בראדלי מצפה שנאמין לשטויות שלו ? אז אולי דנטה ופלישיה היו שיכורים שהם הכירו וכנראה רק לאיזה לילה בבר, אבל נראה לי שבראדלי גם היה שיכור כשהוא הגה את הרעיון הזה...

faery18

New member
איזה פרק עצוב../images/Emo7.gif

זה היה פשוט קורע לב כשהרופא אמר לפלישיה וברידג'ט שהסרטן כבר התפשט לה בכל הגוף ושנותרו לה עוד חודשיים ליחיות
אין גבול לצביעות של אריק זה פשוט גועל נפש! איך סטפני בכלל יכולה לחבק את האדיוט הזה
גם ברגע כזה.. איך היא מסוגלת אחרי כל מה שהוא עשה לה? למרות שהיה פרק ממש עצוב קשה היה להתעלם מהמשפט שאריק האדיט הזה אמר לסטפני "לא איכפת לי אם היא לסבית אני רוצה לראות אותה עכשיו!"
חחחחחחח גדולל!! ככה שלפחות היה קטע משעשע אחד בכל הפרק הטרגי הזה...

Indiman1

New member
לא ראיתי בזה כל כך משעשע

אבל את צודקת - היה פרק עצוב ביותר.. בשביל זה מחזירים את פלישיה ? כדי שתמות לנו בעוד כמה חודשים ?? אני מקווה מאוד בשבילינו ובשביל השחקנית שזה לא יקרה. בטח ימצאו איזה מפלט מכל עניין הסרטן אבל בינתיים זה נראה על הפנים

Amber68

New member
או שהיא תמות ואז

יקימו אותה אחרי כמה שנים בתירוץ שהיא בעצם לא מתה אלא נכנסה לקומה לכמה זמן.. אחרי טיילור.. הכל כבר אפשרי ודנטה.. אכן זה הזוי למדי.. אבל שוב, ביפים הכל אפשרי..

Indiman1

New member
איך שכחתי את סטפני ???

סוזן פלנרי בשני הפרקים האחרונים היתה פשוט נפלאה. זו איכות משחק ! כל הכבוד לה. בהחלט ראויה לאמי
כל המבטים בעיניים והשיחה עם אריק על פלישיה מהלב ועל נסיון ההתחנפות הכושל שלו אליה. סצינות אדירות בין שניהם וכמו שאמרתי, פשוט פרקים עצובים ומרגשים , ואם להוסיף את עניין סגירת ספקטרה ופרישתה של סאלי, אז בכלל...
ימי דיכאון עוברים עלינו.

S c a r l e t t

New member
איזה פרקים עצובים../images/Emo7.gif

ראיתי עכשיו את שני הפרקים האחרונים ולא הפסקתי לבכות, פלישה כזאת מסכנה, אני לא מאמינה שהחזירו אותה לסדרה כדי להרוג אותה עוד כמה חודשים מסרטן, ועוד במיוחד עכשיו כשהילד שלה כזה קטן
משום מה יש לי הרגשה שדווקא המוות הזה יהיה סופי ולא יהיו תרופות פלא או גילויים מרגשים לאחר תקופה... סוזן היתה גדולה מתמיד, תמיד כשמדובר בסצינות כאלה היא מוציאה הרבה יותר מעצמה, פשוט נותנת הכל, ורואים את זה.
והקטע של דנטה שהיה בכל מקום ופגש את כולם (חוץ מלהיות בישראל ולפגוש אותי, דווקא אתמול הייתי קצת שיכורה, איפה הוא היה
) מגוחך לגמרי, אני מבינה שבראד מנסה לשלב אותו בעלילה חדשה אבל הוא לא יכול לחשוב על דרך קצת יותר אמינה ומקורית לעשות את זה?

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifגמני../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

אוף! עד שהתחלתי לחבב אותה! ממש מסכנה... היא באה בשביל למות

כתבתי על זה בעבר

בראדלי משחק כאן משחק מאוד מסוכן. לא כל חולי הסרטן מתים בסופו של דבר והלב נשבר מלחשוב על הצופים חולי הסרטן שנאלצים לצפות בעלילה כזו מתסכלת.

S c a r l e t t

New member
מסכימה לגמרי

זה ממש חוסר רגישות, הוא הופך כל מחלת סרטן לסופנית וחסרת כל מרפא כשבעצם קיימות כבר הרבה דרכים לרפא את המחלה הזאת....

Indiman1

New member
../images/Emo207.gifלא מזמן קראתי על משהו דומה..

שרוצים אפילו להגדיר את כל מכלול מחלות הסרטן כמחלות כרוניות, כי אכן הסרטן, במידה ומגלים אותו מוקדם, לא מהווה סיכון במרבית המקרים. אבל לזכותו של בראדלי, יש לציין כי המקרה של פלישיה חמור מכיוון שהיא סירבה ללכת לטיפולים כימותרפיים כפי שהיא הודתה בפרק הקודם ולכן הסרטן התפשט לה בכל הגוף ולכן היא בסיכון..

S c a r l e t t

New member
זה גם נכון....

אבל בוא נודה שמהתחלה אישה שחולה בסרטן ועוברת טיפוליים, גם אם לא מדובר בכימותרפיה, ונכנסת להריון זה לא הכי אמין. למרות שבאמת בגלל שהיא סירבה לקבל טיפול הגיוני שהסרטן אכן התפשט בגוף וכבר קשה להשתלט עליו

irita1

New member
ממש צירוף מיקרים מדהים...

דנטה---איש העולם הגדול...

Indiman1

New member
יום ראשון - חג מולד בפתח..../images/Emo113.gif

הקטע עם טיילור וברוק לא היה קשור כל כך לפרק אבל תמיד נחמד לראות את שתיהן וכמובן את הופ המקסימה !
חוצמזה, הדיכאון ממשיך לשלוט . ואני חייב לציין - אמילי ג'ונס שחקנית טובה ביותר ! כל הכבוד לה גם כן ! משחקת את בריג'ט כמו שצריך - כל התגובות שלה היו במקום ובצורה הטובה ביותר.

למעלה