mattan2001
New member
../images/Emo104.gifמסע חוף../images/Emo110.gif
שלום! הודעה זאת היא לכל מי ש: א. היה במסע חוף. ב. נרשם למסע חוף אך התחרט לבסוף ולא יצא ועכשיו אוכל את ליבו (עם מלח ופפריקה אדומה) ג. וכל מי שלא יצא למסע חוף ואוכל את השאריות שהשאירו אלה מסעיף ב'. "אז מה היה?" ___________________________ הכל התחיל ביום ראשון בבוקר (...לפנות בוקר במושב עין ורד) כאשר התעוררתי לקולות התרנגול בלול (ואולי גם אבא שלי). זה היה ב... 5:30 אצל אבא שלי, כלומר- 5:15... ב-6 הייתי בתחנה כאשר אני ו-רונית- (שם בדוי) היינו אמורים לצאת שנינו מעין ורד. אבל רונית -שם בדוי- ויתרה והחליטה לא לצאת ב-6 בבוקר לאחר שלילה לפני הייתה בטוחה.... וכך רק אני, לבדי יצאתי ממושב עין ורד והחל מסע איסוף אררררך בכל לב השרון...אחרי שב-8 הגענו לנורדיה התחלנו את המסע. האוטובוס הצהוב (שהזכיר מאוד את זה שמסיע אותנו לבית הספר, רק שדורית לא נהגה בו) הסיע אותנו לצפון הארץ- "ראש הנקרה". וכך נסעו להם צפונה 34 חברי
השרון... אבל כאן זה לא נגמר... כאשר הלכנו קצת והגענו לחוף בצת היינו יכולים להיפרד ל-34 קבוצות טיול שונות, אז אני ו-דודו- ומוטי ו-דני- ודני2- (נגמרו לי השמות הבדויים המקוריים) הלכנו לקבוצה אחת, כל לב השרון בקבוצ אחת אחרת...(כל חברי אותה קבוצה היו מלב השרון, תחליטו אתם אם זה טוב או רע...) ---------------------------------------------------------------- וכך הלכנו הלאה לאכזיב שם ישנו בלילה על הדשא ודודו היה עייף והלך הביתה וכך נשארנו רק 4 מלב השרון בקבוצה... למדריכתו קראו רותם (שם אמיתי) שצבעה בחינה את שיערה לג'ינג'י. וכך מוטי לא היה הג'ינג'י היחיד. למחרת יאצנו לכיוון עכו... זה היה יום מעצבן כי באמצע קיבלתי שפשפת... (בסוף הטיול כולם כבר קיבלו שפשפת) -------------------------------------------------- אין לי כח להמשיך את הסיפור אז אני אעבור ישר ליום- 3 בו הפלגנו לחיפה מעכו, למרות שאני מוטי, דני 1ו2 נרדמנו על הספינה (אבל רק לי הייתה כרית- הא הא הא). למרות שאחרי 20 דקות התעוררתי ויצאתי החוצה והרגשתי מחלת ים בדרך, כשהספינה עולה ויורדות קדימה אחורה הגל מכה ושוב ושוב... הגענו לחיפה והיינו במוזיאון (העפלה וחיל הים) ואז המשכנו לעתלית כאשר היה לנו טקס בלילה... למחרת הלכנו לים ונפרדנו מכולם בחוף שהיה שהיה רק שלנו (למרות שהפארק מים ליד נראה יותר יפה) בנווה ים. ------------------------------------------------------------------ אז זה היה רק חלק מהתיאור הארוך של המסע חוף
שהיה ענק. מסע מלא קרם הגנה, שפשפות, וצבי ים מתים על החוף
אם יש לכם משהו שאתם חוויתם במסע חוף או כל דבר אחר על מסע חוף... שרשרו כאן וניצור את (...רגע, שם פלצני) "ספר הזיכרונות של מסע החוף": ביי....
שלום! הודעה זאת היא לכל מי ש: א. היה במסע חוף. ב. נרשם למסע חוף אך התחרט לבסוף ולא יצא ועכשיו אוכל את ליבו (עם מלח ופפריקה אדומה) ג. וכל מי שלא יצא למסע חוף ואוכל את השאריות שהשאירו אלה מסעיף ב'. "אז מה היה?" ___________________________ הכל התחיל ביום ראשון בבוקר (...לפנות בוקר במושב עין ורד) כאשר התעוררתי לקולות התרנגול בלול (ואולי גם אבא שלי). זה היה ב... 5:30 אצל אבא שלי, כלומר- 5:15... ב-6 הייתי בתחנה כאשר אני ו-רונית- (שם בדוי) היינו אמורים לצאת שנינו מעין ורד. אבל רונית -שם בדוי- ויתרה והחליטה לא לצאת ב-6 בבוקר לאחר שלילה לפני הייתה בטוחה.... וכך רק אני, לבדי יצאתי ממושב עין ורד והחל מסע איסוף אררררך בכל לב השרון...אחרי שב-8 הגענו לנורדיה התחלנו את המסע. האוטובוס הצהוב (שהזכיר מאוד את זה שמסיע אותנו לבית הספר, רק שדורית לא נהגה בו) הסיע אותנו לצפון הארץ- "ראש הנקרה". וכך נסעו להם צפונה 34 חברי