למען הסר ספק-

mayan d11

New member
עובד חקר מודיעין ../images/Emo179.gif

בהמשך לשרשור GuestOfHonor יש לי שאלה או כל מי שיודע איפה השיבוצים של עובד חקר מודיעין?

ganooov

New member
בפיקודים (דרום צפון מרכז)

ובגלילות. לפחות על פי מה שאני יודע על זה..
.

mayan d11

New member
תודה! ../images/Emo179.gif

אבל בעיקרון מעניין אותי בסיסים נגיד כמו איזה? קרייה? מה עוד יש איזה שיבוצים ואם מישהו יודע על יציאות בבסיס מרוחק שיגיד גם תודה!

ganooov

New member
נו, זה מה שאמרתי.

הפיקודים זה בסיסים פתוחים גדולים, לכן ברוב המקרים ישימו עח"מים שמשרתים בפיקודים בפיקוד הקרוב אליהם.. שוב, זה מה שאני יודע. יכול להיות שיש עח"מים בבסיסים סגורים, אבל אני לא יודע על זה.

ganooov

New member
קצת קשה לי להאמין,

מכיוון שמוד"ש הם בעיקר אחד מצינורות המידע, יותר סביר למקם את העח"מים במקומות מרכזיים יותר. בכל מקרה, אשאל מחר את אחי, נראה אם הוא יסכים לומר משהו.

mayan d11

New member
אבל... ../images/Emo179.gif

עובד מחקר מודיעין אמור להעביר מידע למודיעין שדה לא? יעני מודיעין שדה משרתים בתוך יחידות שדה

GuestOfHonor

New member
לא, ממש לא

מחקר מודיעין שייך לאגף המודיעין ולא למודיעין שדה. בגדול מאוד מאוד (ובצורה לא מדוייקת) מחקר מודיעיני הוא התהליך שבו עוברים על כל המידע המודיעיני הרלוונטי שיתקבל (למשל, ידיעה על זה שהכורדים קנו טילים שהטווח שלהם 100000 ק"מ ומאמר על זה שהכורדים מתמחים בייצור עמבה) על מנת להכין מחקרים, להסיק מסקנות, ולתת הערכות ("לאור המידע שהצגנו ב1000 עמודים הקורמים, אנחנו מעריכים שסוריה מכינה טילים עם ראש חץ כימי המורכב מעמבה, מתוך כוונה להחריב את הסביח של עובד"). אגב, תיזהרו מכורדים.

GuestOfHonor

New member
ולגבי מודיעין שדה

נדמה לי שכתוב על זה קצת במאמרים - את מוזמנת להסתכל.

למעלה