לכל מי שחושב ...

ולמרות הכל...

ולמרות הכל, ברוב המקרים ניתן להשיג חוות דעת רפואיות ולהשיג פיצוי הולם עבור הנפגעים על ידי פנית לבתי המשפט.

מי שחושב

שכל מה שנאמר בועדה בכנסת, או נכתב בעיתון, הוא האמת הצרופה - לא צריך עורך דין. הוא צריך רופא...

BLANCH

New member
../images/Emo104.gif איזה מזל יש לי ...

שאני חושבת שרק כל מה שנאמר על ידך הוא האמת הצרופה ...
דרך אגב, אני כותבת ספר אוטוביוגרפי בשם "תיקים באפילה"
... ורציתי להודות לך בהזדמנות לא חגיגית זו על שלל ההודעות שפרסמת בפורום, אני חושבת שיש בהן חומר מצויין עבור הספר שלי ... אנא ממך אל תפסיקי לכתוב ... אני אפילו מוכנה לתת לך חלק מהתגמולים שאקבל עבורו ... כך תוכלי לשלם למיטב אנשי בריאות הנפש על מנת שיסבירו לך כמה את חולה. בלאנש

ועדת חקירה - ישיבת ועדת הרווחה בכנס

חיותה שלום, נוכחתי בישיבת ועדת העבודה רווחה ובריאות השבוע שבא נדון הנושא. הכתבה בעיתון משקפת במדוייק את הדברים שנאמרו.

שים לב..

שכתבתי שלא צריך להאמין גם לכל מה שנאמר בועדות הכנסת השונות, וצריך לזכור שמה שמענין באמת את נבחרינו זה להשיג כותרת בעיתון, ולא באמת לפתור את מצוקתו של מישהו או את הבעיות (ויש הרבה כאלה) של מערכת הבריאות.

ועוד דבר

מבדיקה יסודית של המקרים ש"נשלפו" (במתכונת בית דין שדה ללא שום הגינות) כהוכחות לכשלונה של מערכת הבדיקה של משרד הבריאות - עולה שלא דובים ולא יער. דבריהם של מספר עורכי דין שעיסוקם בתביעות רשלנות רפואית ומהשמצת המערכת כל פרנסתם - התקבלו כצדיקים גמורים חסרי אינטרסים, ולא ניתנה למושמצים שום אפשרות הוגנת להתגונן מפני ההשמצות חסרות השחר. אז גם אם הדיווח מן הועדה היה אמין למדי, הרי שאין שום קשר בין מה שקרה שם ובין האמת.

למעלה