להיות ישראלי זה..

../images/Emo104.gif להיות ישראלי זה..../images/Emo104.gif

-לנשק את המזוזה בסתר -לאכול קטניות בפסח -לא לאכול קטניות בפסח -להתלונן שכל הדיילות ב"אל על" מכוערות והתקבלו בפרוטקציה -לא להתבייש לתלות על חבל הכביסה מגבת עם סמל המלון האחרון שהייתם בו -לספר כל החיים סיפורי צבא -לשאול אם יש "הנחה לחיילים" למרות שהשתחררת לפני 20 שנה -לפגוש חבר ישראלי, לאכול פלאפל ולדבר עם מלצר שאומר לך "מה תזמין אח שלי?" וכל זה כשאתה בהודו -להגיד "אני הייתי עושה את זה יותר טוב" מכל ראש ממשלה -לאכול אבטיח עם גבינה בולגרית -להעביר בונבוניירה (שתעבור הלאה) -לאכול מלבי אצל "הטורקי" מול אצטדיון בלומפילד -לאסוף עשרות פקקים של בקבוקים כדי לזכות במחזיק מפתחות -לאכול סוכריה על מקל של תרנגול אדום -לצלות כנפיים של עוף על האש -לעשות על האש ביום העצמאות...על אי תנועה -לעשות בבית ניקוי "יסודי" ביום חמישי -לאכול שקדי מרק בלי מרק -להתגעגע לסירופ פטל הישן והטוב -לשאול כל אחד "איפה היית בצבא?" -לחרוט את השם על בטון רטוב -לעצור לאכול ב"בית הפנקייק" של כפר ויתקין -לקחת את הפרחים מהשולחן בסוף החתונה -לצלול לקרקעית הבריכה כדי לחפש מטבעות -לחקות את זוהיר בהלול -להאזין מבעד לקיר לריב של השכנים -לצפור בפקקים -לשחק כדורגל עם החבר´ה בשכונה כל יום שישי בצהריים -לשחק "סטנגה שערים קטנים" -לחשוב שכל שרי האוצר אותו הדבר

למעלה