כנסו!!!!

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifכנסו!!!!../images/Emo124.gif

אוקיי....בלי לכעוס על הודעה חדשה... אז...מה שממש רציתי לספר לכן זה זה.... זוכרות את השאלון שעניתן לי עליו?על השחקנים וזה לעבודה? קיצר הגשתי אותו והיום החזירו לי אותה ונחשו כמה קיבלתי???100... ואני כל כך מאושרת וזה במיוחד בזכותכן.... וזה היה ממש מצחיק כי הזכרתי כל אחת ממכן בעבודה ואת הפורום הזה אז המורה שלי כותבת שאני אגיד לכן שיש לכן טעם ממש טוב ושאתן נראות לה בנות ממש נחמדות כי סיפרתי עליכן כל מיני דברים...קיצר,תתגאו!!! וזהו....ושוב...אני ממש מודה שעזרתן לי לקבל 100
ועוד משו משמח....היום הדרבי-מכבי חיפה אלופה!!!!!!!!!!!!!! חחחח.....אין קשר....

פרפר16

New member
וואיי 100 מזל טוב!!!!!

והיא צודקת באמת יש לנו טעם ואנחנו חמודות מאוד ו...... אני לא רואה כדורגל אבל אני יודעת תמיד מי זוכה כי איזה צעיף שיש בבוקר בכיתה זה אומר שהקבוצה זכתה למשל היום ילד מהכיתה שלי הביא צעיף של בייתר

../images/Emo39.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif 100!!../images/Emo2.gif

נו סיפרת דברים נחמדים?
חח אני בטוחה שכן
מזכיר לי את המבחן שהיה היום ....בעעע....שונאת ערבית וגם בוחן במתמטיקה...היא נתנה לנו בקושי 45 דק' כדי לסיים בוחן ענקי! שני עמ'! והיה בו מלא התאמות של פונקציות..והיה 10 תרגילים באלגברה..יותר מידי! חוצמזה שנראה לי שאני אכשל...לא הלך ממש טוב..כי בדר"כ אני מסיימת בחנים במתמטיקה ממש מהר..אבל הפעם יצא לי ללאאטטט...בע..אני מקווה לציון טוב
חוצמזה שקיבלתי בוחן בביולוגיה!! קיבלתי 86!!! יאיי...השתפרתי מה60 הקודם

חחח יפה! ../images/Emo9.gif ../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

אני קיבלתי 87 במבחן רבע במתמטיקה!
ואני מרוצה.

../images/Emo39.gif רבע!?!?!

אתם עושים רבעים?? איך אפשר?? מה יש לך מבחן כל יום?! ו87 מעולה!!!! הלוואי שאני אקבל ככה בבוחן...

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifנראה לי שלא הבנת נכון...

לא נראה לי שיש להם רבע....אלא שחילקו את השנה לרבעים וזה המבחן של הרבע הראשון....אני צודקת שחר?

../images/Emo39.gif זה מה שהתכוונתי..

שהשנה מחולקת לרבעים... לכן התכוונתי שזה הרבה יותר קשה משלישים...

כן, משו כזה..../images/Emo4.gif../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

זה ממש ממש מעצבן.. אני גם חושבת ששלישים זה יותר טוב אבל מה לעשות שהבצפר שלי מפגר, ומעמיסים עלינו תחיים

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifלך עוד כיף...

בגלל שהיה לנו בחן במתמטיקה בדיוק על חומר שאני לא יודעת ולא עשיתי כלום וקיבלתי 0 עגול!!!! ואם אני לא אצליח במבחן שיש לי עוד שבוע וחצי אני יורדת הקבצה ל-5 יחידות....כי אני ב-5 מוגבר...ואני לא רוצה... בלי קשר קיבלתי 100 בתנך,100 בפיסיקה ו97 באנגלית...ומחר יש לי מבחן בערבית....אבל זה קל... ואיך שכחתי....כל הכבוד על ה-86!!!!!! וגם אני מקווה שתקבלי ציון גבוה במתמטיקה... מכבי חיפה אלופה

../images/Emo39.gif איזה מחוננת...

את ב5 מוגבר?? נשמע קשה
וי..100 בפיזיקה..על זה אני יכולה רק לחלום..יש לי מבחן ביום שלישי

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifאני,מחוננת????

הייתי רוצה.....לא.... תאמיני לי שזה לא תמיד ככה... ו5 מוגבר זה ממש ממש קשה ונתנו לנו מורה שלא יודעת להסיר ואני כל הזמן עם מורה פרטית...בעצם רק כשיש מבחן....אבל רציני היא לא יודעת ללמד... וקוראים לה פנינה פרלה גרינברג....היא לא יודעת מה השם שלה... והמון בהצלחה במבחן!!!!! מכבי חיפה אלופה

../images/Emo39.gif אה...98 בלשון

סופסוף..אני מרוצה..לפחות ציון אחד קיבלנו!!! יש לי עוד לקבל ציונים ב: ספרות, מורשת, ערבית, אנגלית, ביולוגיה, מתמטיקה.. יא..זה הרבה... וכן!!! את מחוננת!!! את יודעת מה זה 5 מוגבר?!?! זה כאילו..מלא! חחחח אני בא1 מתמטיקה..(שזה לא יודעת כמה יחידות) ואני לא מבינה חלק מהחומר!! אהםפונקציותאהם ואת עוד במוגבר!

הופה הופההה../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

ממתי מחוננת הפך למילת גנאי?
או שאני כבר לא נחשבת פה?
אה?
יחי המחוננים!

../images/Emo39.gif מילת גנאי!??!

ממש לא.. אני אמורה ללכת למבחנים לכיתת מחוננים (כאילו שאני באמת אצליח לעבור)
ומה זאת אומרת? את מחוננת? לא הבנתי
מה שכן קראתי על מחוננים...ואלה שממש חכמים קוראים להם מחונני- על!
איזה שם תקעו להם

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

כן, אני מחוננת
ולא - אין לנו מחונני-על

למעלה