ישראל...

Squad 55 Taylor

New member
../images/Emo104.gif ישראל...

לכל המתגעגעים... מקווה שאהבתם
אני יצרתי אותו... מקווה שיצא יפה

Guy K

New member
אני רץ לבית הדפוס

עושה מזה פוסטר ותולה בסלון. רק נראה לי ששכחת לשים שמה כמה בני ישיבות שורפים קולנוע בירושלים.

depechemode

New member
חחחחחח

הכוונה יפה מאוד, אבל חטאת במחלקת הטוב טעם.. קצת יותר מדי קיטשי

iditbs

New member
השילוב של FOREVER והתמונות האלה,

מה אתה מנסה בעצם להגיד?, נורא מדכא, בעיניי.

../images/Emo45.gifלמה להנציח את הזוועות?

אם המטרה היא תמיכה בישראל, להזכיר את הצדדים היפים, אז למה בצמוד לכותרת "ישראל לנצח" צריך להנציח את הזוועות, הפיגועים, הנשק? לטעמי יש כל כך הרבה דברים יפים בישראל, דברים ששווה להנציח, לזכור, אבל הכאב והאלימות הם לא חלק מהם, ואני בטוחה שאף אחד מאיתנו לא יכול לשכוח את הקורבנות, גם מבלי ליזכירו לנו תדירות שמדינת ישראל היא מדינה מוכת טרור.

Squad 55 Taylor

New member
זוועות?

דבר ראשון... התגובה שלכם מתאימה לילד בן 3... "אני רץ לבית דפוס" עוד מישהו עם בדיחות?!?! דבר שני זה אחד הדברים היפים שעד כמה שאנחנו עם קטן אנחנו מחזיקים את עצמנו ויש לנו צבא חזק אני לא רואה שם כאב אומנם חוץ מההלוויה למעלה אבל רוב התמונות שם על החיילים מראים לי עוצמה וסיבה לגאווה

iditbs

New member
../images/Emo31.gifראשית, אתה ביקשת תגובות אז אל

תתלונן עליהם. שנית, מצטערת לומר לך שמה שאתה רואה, זה לא מה שאני רואה. מה בדיוק עושים שם החזבלולים או החמסניקים האלה?, והאוטובוס המרוטש? ומה בוש קשור לכל זה? (אולי כן קשור) וארון המתים? וכל זה בנוסף לכתובת? יש כאן מסר, ולא נראה לי שהוא קרוב למה שאתה אומר שהתכוונת!!!!! אבל כמו שאומרים:"באמנות אין דבר כזה שאין דבר כזה"

Squad 55 Taylor

New member
לעומת זאת

התגובה שלך הייתה מרשימה... תגובה רצינית... סוף כל סוף יש פה מישהו... בוש קשור... ותראה יכול להיות שיש פה מסר... טוב לא יכול להיות... יש פה הכתובת? היא דווקא לא מסר... היא פשוט עובדה אגב אין הבדל בין מה שאני רואה או שאתה רואה... תחפש בגוגל ISRAEL ותראה תמונות כאלה... רובם לקוחות משם... את זה כל העולם רואה

MicMik

New member
אם זה מה שהעולם רואה אתה יכול להבין

למה התיירות בארץ משגשגת לאחרונה. מראה משובב נפש, יעד תיירותי מקסים מאוד מרגיע כל האוטובוסים האלה, האנשים החייכנים, החיזבלונים, הטנקים המקלעים, ארון הקבורה, המנהיגים הידידותיים: בושבושון שר החוץ ואריאלי השמנמן. ואני חשבתי שיש בארץ רק גמלים, טפשון שכמוני. וכל זה אתה מאחל לנו לנצח? אני כבר בא, מי צריך חופשה בקריביים?

iditbs

New member
תראה, דווקא משום שלא אתה צילמת

את התמונות והשתמשת בביטוי שהוא לדעתך עובדה קיימת אז האמירה שלך, היא עצם החיבור בין שני הדברים! - זאת היצירה המקורית פה ולזה יש אפקט. אני בטוחה שלא התכוונת לזה, אבל אם לא הייתי יודעת שהיוצר/אמן הוא ישראלי, הייתי משוכנעת שזו כרזת תעמולה פלשתינאית.

Squad 55 Taylor

New member
רצינית?

מה את רצינית? אני באתי לעשות ההיפך להראות שצה"ל יש לו את העוצמה להגן עליינו... טוב אני יעשה אחד חדש ויעלה מחר... אם למישהו יש תמונות מסויימות מארץ ישראל שהוא רוצה שאני ישים בתמונה הוא מוזמן לעלות לפה

depechemode

New member
אלוהים אדירים

במבט שני (ויותר עמוק, לא דרך הפיסי אניוואר מהעבודה..), התמונה מפחידה לאללה!! זה אמור ליצור געגועים לארץ? נראה מפחיד יותר מבוסניה ( אגב אם תלך לאתר של הרוזן מטרנסליווניה תמצא תמונות שלא ארונות יותר יפים, באמת! אפילו הזמנתי אחד מהקטלוג). אחי, לא יודע על איזה טריפ היית כשיצרת את זה אבל אני ממליץ לעבור לקולאז' של הטלטאביז good luck! (נ.ב הכל בצחוק אבל ראבאק עשית לי חדש לתרום דם)

Squad 55 Taylor

New member
מפחיד?!

אפשר לחשוב כאילו גדלתם על סרט של דובי אכפת-לי שבחיים לא ראיתם M16 מה צריך להתרגש? מפחיד... איזה הגזמה בוסניה... טוב שלא

ליאתA2

New member
מזעזע

Taylor מבחינה טכנית זו עבודה טובה אבל...: זו ממש כרזת תעמולה פשיסטית. כתבת "לכל המתגעגעים" - אתה רציני? אתה באמת חושב שאריק שרון על סמל המדינה, ארונות מתים, חיילים עם נשק, מחבלים עם נשק ואוטובוס מרוטש אלו הדברים שאנחנו מתגעגעים אליהם? ואל תתנשא עם "מפחדים" ו"דובוני איכפת לי" "ולא ראיתם אף פעם M-16". גם ראינו, גם ירינו (ואני עשיתי את זה רק במטווחים - אני בטוחה שחלק ניכר מהגברים שגולשים באתר הזה עשו גם קצת יותר מזה). הייתי במספיק לוויות של בן כיתה שלי שהתרסק עם מסוק, ושל בן של מורה שלי שנהרג בפיגוע וראיתי תינוק מכוסה בדם בפיגוע ב"אפרופו" [ב"ימים הטובים" שלפיגועים היו עדיין שמות, לפני שהפסקנו לספור] ואתה יודע מה? אחרי זה עברתי לגור בירושלים וכך גם זכיתי לראות כתמי דם טריים על הקירות של המדרחוב ופינוי פצועים משוק מחנה יהודה. הכרזה שלך הזכירה לי חלק מהסיבות שהביאו אותי לעזוב. ואני לא מתכוונת שעזבתי בגלל הפיגועים אלא בגלל שמדינת ישראל ילדים בני 16 חושבים שתמונה שמראה מוות וקיטש זו תמונה יפה שמסמלת את המדינה... ואתה יודע מה, זה שאתה לא מפחד למות זה עצוב מאוד. לצערי הרב גם אני לא מפחדת. שנים של נסיעות באוטובוסים בארץ היקהו אותי לגמרי. אתה צריך להבין שזה לא אומר שאנחנו אמיצים. זה אומר שמשהו דפוק אצלנו במערכת, כי בנאדם נורמלי אמור לפחד. אם היית יותר מבוגר ממה שאתה הכרזה שלך והדברים שכתבת היו ממש מדאיגים אותי, אבל בגילך זה עוד סביר. אני מאחלת לך שתתאהב במישהי בקרוב ואז אולי יהיה איכפת לך למות.

למעלה