ישראלים יקרים,איך עבר עליכם יום העצמאות?

• פותח הנושא clyps
  • פורסם בתאריך

clyps

New member
../images/Emo104.gifישראלים יקרים,איך עבר עליכם יום העצמאות?

limors2

Well-known member
היה בשר.

ממש עכשיו, לפני כמה דקות. וזהו, בערך
היו קצת זיקוקים אתמול.

"כך אני אוהב את זה!" (המבין יבין והסתום יסתום

להיקרע מצחוק כמלאך המוות בטקס יום הזיכרון, לגמור למשפחה של אביטל את האוכל, להרוס לאביתר את הבית, להעיר את השכנים בעזרת "היהודונים" "פורטיסחרוף" ומוזיקה מזרכית איומה. לרדת לשקד ומוריה על האף, ללכת הבייתה ב4 וחצי ("אנס בחצרות בחושך לבד ברחובות בלילה"-ערן צור (מוווהחהחהחה)), להתעורר בשמונה. לטחון אוכל עם זקנים (להלן: חברים של הוריי היקרים). לסכם בפורום דפנה והעוגיות.

kepit

New member
הכי טוב שהיה אי פעם כמדומני../images/Emo9.gif../images/Emo13.gifD::

אתמול רוק עצמאות-היה כיייייייף אתם לא מאמינים בכלל כמה כיףD: (אם החברים השמנים שלי היו מועילים בטובם לבוא ולא הייתי ונסעת רק עם 4 אנשים היהיותר כיף..אבל נו שוין..) והיום על האש עם המשפחה ביער יתיר
כמו כל משפחה ישראלית מצויה:] שגם,היה נחמד

נעמקה19

New member
היה יום העצמאות הכי שווה שהיה!

היה על הגג אצלי בבית מסיבה, ורקדתי עד שנפלתי [פיזית] מהרגליים. כייף כייף כייף.

clyps

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יום העצמאות המוצלח בחיי!! הייתי עם שני חבריי הטובים ביותר בהופעה של כוורת, והיה........ נראה כי לא אוכל לתאר זאת במילים :) אנסה לסכם קצת: יצאנו בשש וחצי מצורן, אספנו את נדב. נסענו להוד השרון, אבא של ירון הוריד אותנו דיי רחוק מהיעד... לאחר חצי שעת הליכה, הגענו לפארק ארבע העונות בהוד השרון... המקום היה ריק כיוון שהפעילויות היו אמורות להתחיל רק שעה לאחר מכן. ניצלנו את ההזדמנות וקנינו המבורגר בלחמניה אצל בחור ששמו חיים. ליכלכנו את הכביש כהוגן (והרגשנו חרטה על כך... זאת אומרת... אני הרגשתי חרטה על כך). ניכנסנו לפארק, התיישבנו , **נדב קם בבהלה** נדב:"יו! אתם לא מבינים! נשכה אותי נמל! בין הציפורן לבשר!" **ירון ואני צוחקים** נדב:"ברצינות!" התיישבנו על קן נמלים. כתוצאה מכך, כל הערב העפנו נמלים אחד מהשני וקיפצנו מפוחדים. אקצר. גולת הכותרת של הערב הייתה כמובן ההופעה של כוורת, לה חיכינו כשבועיים שלמים! הזמן התארך עד שעלו אל הבמה, נאלצנו לסבול הראל סקעת מקומי,שירי מיימון מקומית עם פלטפורמות ממש גבוהות ודקות, וחבורת ראפרים כושלים ששרו ברוסית. אך כל התלאות היו שוות ואף יותר מזה את מה שהתרחש על הבמה ברגע שהמלכים (והמלכה) עלו עליה. קפצנו,שרנו,הרמנו ידיים באוויר (וחלקנו שלא שמנו דאורדורנט- אהמ...נערה הוד שרונית שעירה) אף הדפנו ריח וחנקנו את הסובבים. לאחר ההופעה, רצנו לתפוס אוטובוס לרעננה... לאחר שעה וחצי הגענו לפארק. נפגשנו עם חברים. אכלנו. שתינו. נשפך על נדב תה. צחקנו. צחקנו עוד קצת. פגשנו עוד חברים. מישהו הצחיק את נדב. נשפך על נדב תה. צחקנו. צחקנו. ירון חטף התקף אסטמה. לא צחקנו. התעייפנו. שבנו הביתה. התעוררנו ללא קול. ועכשיו, שמח לי

mamalala

New member
היה מגניב לגמרי../images/Emo11.gif

ב9 אני ואלון יצאנו לכיוון הפארק, להופעה של יהודית רביץ שהתחילה בדיוק בזמן! עמדתי על המעקה באמצע, והיא הסתכלה עלי!O: באמת! אחר כך אכלנו. ועוד קצת אכלנו. ופשגנו את כל החברים. הלכנו לגידי גוב, ונדחסנו בין מאות האנשים שעמדו לידנו ליד הבמה, אחר כך הלכנו לבמת הנוער, שם ישבנו כולנו על הדשא וחיכינו להופעה של יוני, בינתיים היו הופעות די גרועות של מיני להקות צעירות.. אכלנו, ועוד קצת אכלנו. וגם שתינו
בהופעה של יוני בדיוק פגשנו את האלוניקים וצרחנו את המילים של כל השירים וכל האנשים הסתכלו עלינו כאילו נלפנו מהירח. אחכ פארק חברים. אחכ ברי סחרוף. אחכ הביתה ב5. הא וגם אכלנו

הא! אני הייתי בהופעה של דנה אינטרנשיונל!

היה נהדר למשעי *-* חברה שלי ממש התאהבה בה. אני דיי פוחדת לגורל החבר שלה... בכל מרה, כל מי שסיפרנו לו היכן היינו ומה עשינו, גיחך לנו בפרצוף. החלטתי שכמו דנה גמני ארים את דגל הגאווה (רק בנסיבות שונות) : אני גאה בזאת שהלכתי להופעה של דנה אינטרנשיונל! ווהו!

limors2

Well-known member
אני גאה בך שהלכת!../images/Emo34.gif

מה יותר טוב? המקור או החיקוי?

אין להשוות בין השניים!

הדר זו הדר... ודנה... כן כן, זאת דנה!
בין השירים היא צרחה לנו משהו כמו: "תושבי אשדוּוּוּוּוּד!!!! שיהיה לכם עצמאות של הלייייייייייף!" והיה גם קטע: -"כמה זמן לא הייתי פההההה!!!! אתם מעלפיייייייים!!!!! מה אתם רוצים שאני אשיר לכם?!" -אני וחברה שלי: "הכל זה לטובההההההה!!! סעידה סולטן!!! לאאאא! תשירי בתולה#$^#$^#$" בסוף היא שרה לאב בוי.............. ואחרי ההופעה רצנו אחריה והיו לה איזה 200 שומרי ראש, אז כזה נגעתי לה בכתף (ונשבעתי שלא אתקלח לעולם *-*) ואז באו 3 שומרי ראש כאלה והעיפו אותי ודנה צרחה להם "בלי אלימות חבר'ה!!!" אכן, התרגשתי על כלות. ואם כבר התחלתי בחפיריישין, אז ראוי לציין שבסביבות 9-10 בערב קפצתי למתחם של יעני "מאחורי הקלעים" לכיוון הקארוונים של האמנים, ואז בא שוטר והעיף אותי משם ע"י שוטר אחר. הפרתי את החוק בשביל דנה. הו, אני כזאת מעריצה נאמנה

limors2

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני קוראת את מה שאת כותבת, חושבת על הדר אומרת את זה, וצוחקת בפראות
להתקלח אפשר!
יש כפפות. את באה לטעם העיר, אגב? יש הדר בלייב!

חח חבל לך על הזמן... חיקוי כ"כ מדויק שזה...

מעורר השתאות! או השתעות.. בכל מקרה, זה מעורר משהו... טעם העיר? בת"א? מתי? כמה? למה? פרטיםפרטים!

limors2

Well-known member
26-29.5, פארק הירקון(?) בת"א, כניסה חינם,אוכל

לא בחינם, אבל מלא דברים שווים (יותר ופחות) בחינם, מלא אנשים, ואולפן שקוף של גלגלצ שבו משדרת הדר! אחרי גידיש.

למעלה