חמישי-

א ר י ק ל

New member
../images/Emo104.gifחמישי-

-אהבתי את משחק המטדור והשור של ברוק וניק. -וואוו, סטפני בטעות הצמידה את חליפתה הנצחית לגופה המלא בעת תזוזה-וראו שהבטן שלה מגיעה כמעט עד קברה של מייסי. בטח אתם אומרים-כאילו דא.. -המשחק של סטפני היום היה ממש לא משכנע, אני לא השתכנעתי כלל וכלל.. -האמנתי לה רק בעת ששיחקה ואמרה שהיא יכולה להחזירה אליו, רק אז היא הייתה בשיא כושר המשחק שלה. -נהנתי כל כך מהפלאשבקים של סטפני שהיו הפרק, על יחסה המבזה והטורדני לברוק. -מצאו סצינות ממש ישנות.. "הזונה של בווארלי הילס" "נוו מור ברוק". -ברוק כל כך אמיתית. אפילו אחרי המעשה עם ניק כאשר נשימתם חזרה לתקנה- היא נשארת אמיתית וכנה, ואומרת לו שהיא חושבת על כך ששברה את ליבו של ריד'ג,והיא מרחמת עליו. זו כנות.

לינה18

New member
אני צחקתי כשהיא אמרה שהיא שברה את

ליבו, זה היה כזה אירוני, זה יצא לה literally.

לינה18

New member
אבל תגידו משהו, מישהו קונה את זה

שריג' מקבל התקף לב מרוב שהוא אוהב את ברוק? כאילו, כמה פעמים הוא עזב אותה, פתאום הוא לא יכול לחיות בלעדיה?

Witchcrafts

New member
אני מוכנה לקנות

לבראדלי מה שהוא יבקש ולשחד אותו, ולו שישאיר את רידג' במיטת החולי. ובקשר לשאלה עצמה, זה באמת די מוזר, כלומר - יופי, טוב שנזכרת, אחרי כל מה שעוללת. >_> אני מניחה שעם הגיל, הכל בא לו בהצתות מאוחרות, או משהו. אולי הוא למד מסטפני להעמיד פנים ולחכות שהכל יסתדר.

S c a r l e t t

New member
חחח../images/Emo6.gif

צפיתי עכשיו ברצף בכל פרקי השבוע, אז קודם כל אני חייבת להגיד שהתקף הלב של רידג' די טיפשי, מרוב אהבה וכמיהה לברוק הוא חוטף התקף לב? וכמובן שהוא גם לא יתעורר עד שהיא תגיע לצד מיטתו...ממש היפהפייה הנרדמת אין יותר מידי מה להתעמק, לא היה שבוע עמוס פעילות במיוחד אבל כמה הערות שאני פשוט חייבת:
זה רק אני או שלעוד מישהו מפריע לראות את הקטור מציל/ מסייע לכל מי שרק מתעטש? הוא אמור להיות כבאי, הוא פשוט מגיב לכל קריאת אמבולנס באל.איי? לפחות אחיו לא טיפל ברידג' אלא רק בא כדי לעדכן את המשפחה...
מישהו עוד שם לב לעובדה המטרידה שברוק נמצאת בחיוג המהיר של סטפני?!?! כן, היה לי עד כדי כך משעמם ששמתי לב לפרטים האלה...
הקשר הרגשי או וואטאבר בין רידג' לברוק היה מגוחך, הוא ממלמל את השם שלה אי שם באל.איי והיא מגיבה במקסיקו, גיב מי אה ברייק!
דנטה ממש אידיוט, לקח לברידג'ט חצי שנה עד שהיא בכלל הסכימה לשכב איתו ועוד לפני שזה קורה הוא מוציא טבעת ומציע לה נישואים...מה לעזאזל הוא חשב לעצמו? בקיצור, שבוע מטריד במיוחד עם המון שאלות קיומיות
מה שכן ראיתי שיום ראשון הפרק הוא ב16:00, זה משהו קבוע? סוף סוף חוזרים לשגרה? שיהיה לכולם חג שמח ושבת שלום
(למה אין אייקונים של סוכות?)

א ר י ק ל

New member
ד"א הפלאפון של סטפני שודרג-הוא כבר

לא בצבע ורוד,עכשיו הוא כחול. ורוד יותר שווה.

לינה18

New member
כן, הקטע עם ריג' לגמרי טפשי../images/Emo6.gif

והקטע שברוק שמעה את הקריאה של ריג' מרחוק, גם אני לא אוהבת את הקטעים האלה, אבל הם משתמשים בזה באופרות סבון, כמו לדוגמא בימי חיינו בין בו להופ. אז זה לא כל-כך הפתיע. והקטע שדנטה מציע נישואים לבריג'ית שניה לפני שהיא עומדת לשכב איתו-שיא הפיגור!
וסיגל-זאת לא רק את. מרוב שאין לו תפקיד בסדרה, הקטור פשוט נדחף לכל חור! הוא באמת כבאי! מה זה היה קשור!

א ר י ק ל

New member
NO NO NO

שמיעתה של ברוק כשריד'ג קורה לה מאלפי קילומטרים מרחק- זה לא קיצ'י בכלל. זה שיא הרומנטיות. זו קלאסיקה, שמזמן לא נתקלתי בה בטלויזיה. זו אהבה אמיתית זה קשר הדוק בין 2 הנשמות, שמרגישים אחד את השני גם מרחוק. (משהו כמו תחושות של תאומים).

Witchcrafts

New member
אתה יודע למה גרמת?! ../images/Emo5.gif

אם לבראדלי יש בפורום הזה משת"פים סמויים, הם יספרו לו על ההשערה הזו, ובגללך, יתברר בעלילות הבאות, שברוק ורידג' הם תאומים סיאמיים שהופרדו בלידתם! על מצפונך!

גם אני שמתי לב לזה שברוק נמצאת

בחיוג המהיר של סטף וחשבתי-'מה פתאום..?' עוד לא ראיתי ת'פרק של שישי אך זה מזכיר לי את הפרקים שמורגן חטפה את רידג' וכו' והוא לא יכל להפסיק להרגיש ת'קשר החזק לברוק....

Witchcrafts

New member
הפרק לא בארבע!

אמ"ג, במקרה הדלקתי עכשיו את הטלוויזיה, הייתי בטוחה שמתחיל בארבע. למה ערוץ שתיים מזלזל בצופים?

למעלה