הפרק היומי

S c a r l e t t

New member
../images/Emo104.gifהפרק היומי

לדעתי טיילור קצת הגזימה עם התגובה שלה, ברור שמאוד פוגע שסטף פתאום תומכת במישהי אחרת ואומרת שהיא מתאימה לרידג' אבל בתכלס טיילור עזבה אותו כשהיא שולחת אותו לזרועותיה של ברוק. אמנם אני מבינה את העובדה שהיא פגועה אבל היא תזרום עם התוכנית של סטיבן זו תהיה תגובה קצת קיצונית. לא שלא מגיע לסטף שינערו אותה קצת ויגרמו לה להבין איזו טעות היא עשתה כשהיא נתנה לברוק 50% מהחברה.
רידג' מתנהג כמו ילד בן 5, אמא שלו מנהלת את המלחמות שלו, מנסה להחזיר אליו את אישתו לשעבר והוא יושב בסלון ושותה חלב עם עוגיות
ברידג'ט נהייתה טיפוס ממש מעצבן, מה היא באה בטענות לפלישיה ודנטה? הבחור המסכן הולך אחריה כבר שנתיים לכל מקום שהיא זזה, יושב בבית ומתנזר (ועם איך שהוא נראה זאת משימה קשה) והיא בתמורה מפריחה לו נשיקה באוויר פעם בשבועיים. ועכשיו היא מתפלאה שהוא ופלישיה בדרך להיות ביחד? היא באמת ציפתה שהוא ישב ויחכה לה במשך שנים עד שהיא תהיה מוכנה?? פלישיה צדקה בכל מה שהיא אמרה לה, ולדנטה מגיע יחס יותר טוב ממה שהוא קיבל ממנה, הדבר הכי טוב יהיה טם פלישיה ודנטה יהיו ביחד ויגדלו את הילד שלהם והיא תמצא לעצמה גבר אחר לאמלל

מאוד פוגע?

הצחקת אותי
סטפני חפרה לטיילור שנים עד כמה היא האישה שמתאימה לרידג' ועד כמה שהערכים שלה נהדרים ושבכל פעם שהיא ורידג' מתנשקים ארנבון אחד ניצל ממוות. טיילור חיה לפי הערכים הללו ולפי הפידבק הזה ופתאום היא מגלה שהוא לא נכון. אני מבין את התגובה שלה, כל העולם התהפך. זה כמו להיות בתרדמת במרוקו ולחזור אחרי כמה שנים ולגלות שליהקו את התאומות שלך מחדש.

S c a r l e t t

New member
אבל זה כבר לא ככה...

סטפני וטיילור כבר מזמן לא מתכננות את החזרה שלה לרידג', ברור שסטפני היתה שמחה אבל היא כבר לא דוחפת את טיילור לזרועותיו של רידג'...

Mikel20

New member
../images/Emo124.gif הפרק של יום ראשון - חובה!

אם היה פרק אחד שווה בכל תקופת הצנע הזאת זה הפרק שיהיה ביום ראשון, אני לא אחשוף כאן ספוילרים וכאלה, אבל האנטר הולכת לתת את הסצינה הכי טובה שלה מאז שחזרה לסדרה, לדעתי זה בכלל הפרק הכי טוב שהיה בשנה האחרונה, גיא ידידי (indiman), אם חשבת שהיא התחרפנה אתמול ושלשום,רק חכה למחר
מומלץ להקליט ולראות שוב או בקיצור, לא לפספס

Indiman1

New member
וואי, אני כבר במתח !

מה, הולך להיות שיתוף פעולה בין טיילור לברוק ?? טיילור חוברת לצד האפל ? מעניין מה טיילור תעשה בסוף בכל העסק הזה. ממש התהפכו כל היוצרות בסדרה הזו. אמנם הכל נראה קצת הזוי אבל זה מותח ומהנה לגמרי.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif "(ועם איך שהוא נראה זאת משימה קשה)" ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif יש לכולכם יציאות ממש קורעות לאחרונה!

למעלה