הפרק היומי ~

Witchcrafts

New member
../images/Emo104.gif הפרק היומי ~

פספסתי אותו.
תקציר יתקבל בברכה. |puppy-eyes| תקציר מפורט למהדרין יזכה את הכותב (או הכותבת) בסגידה. |שוחד| P-:

S c a r l e t t

New member
בבקשה

ניק לא הפסיק לדבר על העובדה שהוא צריך לחכות 6 חודשים כדי לשכב היא עם ברוק, היא שלחה אותו לברידג'ט לחתום על מסמכי הגירושים ולראות שהיא באמת בסדר עם זה. כשהוא הגיע אליה היא הסתכלה על תמונות שלהם ובכתה, אבל בסוף שניהם חתמו והיא שיכנעה אותו (או שהוא סתם רצה להשתכנע) שהכל בסדר. בינתיים ברוק הגיע לבית שלה וראתה את רידג' עם מזוודות מכריז שהוא עובר לגור אצלה, אחרי הדיאלוג הקבוע שלהם היא העיפה אותו והוא אמר לה שהוא לא מוותר עליה ויש לו 6 חודשים כביכול לשכנע אותה. אריק מארגן אזכרה לפלישיה, ומנסה לשכנע את סטף שהיא צריכה להתמודד עם האובדן. המצב של פלישיה התדרדר והגוף שלה לא מגיב טוב לכימותרפיה. זה התקציר המלא...כמו שאת רואה לא הפסדת יותר מידי...סתם עוד פרק שגרתי שיהיה לילה נפלא

Witchcrafts

New member
תודה! ../images/Emo24.gif|סגידה|

היום היה משהו מעניין? '.' ניגשתי לשתי בגרויות באנגלית (F ו-G), אז פספסתי את הפרק. >>~

S c a r l e t t

New member
בכיף מותק../images/Emo24.gif

אבל אל תחשבי שאני לא אנצל את העובדה שאת סוגדת וחייבת לי
את הפרק של היום עדיין לא ראיתי, יש לי אותו מוקלט אז אולי יותר מאוחר תקבלי עדכון (אם לא ישיגו אותי) מקווה שהבגרויות באנגלית הלכו בסדר

Witchcrafts

New member
לא אחשוב כך. ../images/Emo3.gif

אני מקווה שהבגרויות הלכו לי יותר מבסדר (תלוי בציון), תודה.

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifלא היה משו מיוחד...

הראו בהתחלה את סטפני מדברת עם הרופא שממליץ לה כן לקים את האזכרה לפלישה, כי הסימני חיים שלה מדרדרים, וסטפני ביקשה ממנו שלא יוותר, ושיראה את ה DVD שהיא הביאה לו לראות. אח"כ היה את האזכרה של פלישה וכל אחד אמר עליה דברים שהוא זוכר ממנה... ואז בסוף כשבריג'ט אמרה שפלישה שומרת על ניקול והיא ודנטה על דומיניק ושככה זה צריך להיות, אז סטפני אמרה שזה לא צריך להיות ככה. סטפני יצאה מהאזכרה, ופתאום קיבלה טלפון, זה היה ד"ר רמירז והוא אמר לה שהיא צריכה לבוא דחוף למרפאה. סטף באה, והד"ר אמר לה שמשהו קרה ורואים סימני התאוששות. וזה נגמר בזה שסטפני אמרה לפלישה שתילחם. זהו. לא היה משהו מיוחד....

Witchcrafts

New member
תודה רבה~! (-:

אתם פורום מקסים.
גם היום לא צפיתי בפרק, אז... סתם.

למעלה