הפרק היומי

S c a r l e t t

New member
../images/Emo104.gifהפרק היומי

אני חייבת להתחיל דווקא בסוף הפרק, הנפילה של ברידג'ט היתה כ"כ מבוימת ולא מציאותית שאפילו לא התרגשתי לצפות בזה. אחד הקטעים הגרועים של השנה, ואם זה היה נכנס לדיי טיים אמי זה היה זוכה בלי תחרות בכלל... ברידג'ט מעיפה מבט גבוה למעלה לעבר הספינה, ברידג'ט מסתכלת טוב טוב על הכסא, לא לפני שהיא מוודאה ללא צל של ספק שהכיסא אכן רעוע ומתנדנד טוב טוב, היא מטפסת עליו, עם נעלי עקב כמובן ואיך לא, גם המדף שעליו מונחת הספינה מתנדנד, משהו יכול להיות קצת יותר שקוף וברור מזה??? באמת שזה היה מגוחך ברמות מוגזמות... ולשאר הפרק שהיה טיפה יותר אמין
השיחה בין טיילור וברוק הפתיעה לטובה, הכנות של ברוק בעיקר כשהיא מדברת עם טיילור היתה ראויה להערכה (למרות שהיא עדיין רואה את זה כהקרבה למען ביתה ואני פשוט רואה את זה קצת אחרת...
) פלישה נראתה ממש חסרת אונים, והשיחה שלה עם סטפני די הסבירה בדיוק איך היא מרגישה, זה כזה עצוב שהחזירו אותה רק כדי למות לנו מול העיניים
אבל לפחות סטפני זוכה להתקרב לבת שלה, דבר שהיא תמיד ניסתה לעשות ואף פעם לא הצליחה

Indiman1

New member
כן, זה היה באמת די ברור

אחרי שניק אומר לה לא להתאמץ, אחרי הכסא המתנדנד, אחרי שהיא עולה עם נעלי עקב (!!), אחרי הנסיון המיותר להגיע למדף הגבוה, ואחרי שהמדף עצמו גם לא יציב, בריג'ט באמת מצפה לטוב ?? אויש, למה את אהבלה בריג'ט, למה ? טוב, זה היה צפוי הרי שמשהו יקרה לתינוקת שלה. הרי לניק לא יכולים להיות שני ילדים באותו זמן...
זה מה שנראה לי שיקרה: בטח בריג'ט תפיל את התינוק, פלישיה תמות ואחרי השיחה הכנה של ברוק לגבי אהבתה לניק, ניק יעזוב את בריג'ט (כי הרי הוא איתה רק בגלל התינוקת..) ולבסוף ניק וברוק יגדלו את דומיניק ג'וניור באושר ועושר.... בעע.. אני מקווה שתחזיותי לא יתממשו, אבל אני לא מצפה למשהו יותר טוב מבראדלי...

Indiman1

New member
אה.. ועוד משהו../images/Emo26.gif

ממתי טיילור וברוק כל כך קרובות . זה עדיין שאריות של חג המולד או שאני הוזה?? ברוק נפתחת ומספרת הכל דווקא לטיילור, מכל האנשים שבעולם ?? ומילה אחת נוספת - טיילור נראתה מדהים היום. מקסימה !

Shiri from the block

Active member
וואי, אני היחידה שחושבת שניק אשכרה אוהב את בריג'יט והוא איתה בגללה? זה לא שהוא מרוחק כזה מבריג'יט ומבלה רק עם התינוק.. הוא ובריג'יט נורא קרובים והם נראים כל כך מאושרים ביחד..

Indiman1

New member
נו, הרי זה ברור

שאם בריג'ט לא היתה בהריון, ניק היה עכשיו עם ברוק. גם אוהבים להזכיר לנו את זה תמיד - את אותו לילה שהם התוודו על אהבתם זה לזו, שמראים בפלשבאק כל איזה כמה פרקים.

Shiri from the block

Active member
כן, אני מסכימה אבל עכשיו שהוא עם בריג'יט הוא באמת אוהב אותה, ורואים את זה! או שזאת רק אני?../images/Emo122.gif

Indiman1

New member
כו, אבל אם תקחי את ברוק ובריג'ט

ותתני לו לבחור , ובלי כל מיני "גורמים מסיחים" כמו ילדים שבאים בהפתעה (
), במי הוא יבחר ? נראה לי שהתשובה די ברורה.

faery18

New member
דעתי על הפרק היומי../images/Emo124.gif

הנפילה של ברידגט הייתה באמת שקופה ולא אמינה.. הכי הרג אותי שגם אחרי שהיא רואה שעוד שנייה היא נופלת והכיסא ממש מתנדנד, היא ממשיכה בשלה! זה היה קטע די דפוק אני חייבת להודות.
נכון בשיחה בין ברוק לטיילור זה היה ניראה כאילו ברוק היא המטופלת וטיילור היא המטפלת?
כל הקטעים עם פלישיה ממש עצובים
ואיזה חמודה סטפני
אני חייבת להסכים עם סיגל-לפחות יוצא מזה משהו טוב-סטפני ופלישיה קרובות מתמיד

faery18

New member
ואני חייבת להסכים גם עם אינדימן

בקשר להערה הכל כך נכונה לגבי טיילור-היא אכן ניראתה מדהיםם
(כרגיל
)

Indiman1

New member
ברוב השיחות שטיילור מנהלת עם אנשים

היא מתנהגת כמטפלת כשבני השיחה שלה הם המטופלים שלה. האמת שזה די נמאס.. מה, טיילור היא על תקן הפסיכולוגית של כולם ? שילכו לבכות ולשפוך את מה שיש להם על הלב אצל מישהו אחר... לא בשביל זה החזירו אותה לסדרה, אני מקווה.

Shiri from the block

Active member
וזה בדיוק למה אני לא אוהבת את טיילור. היא כל כך משעממת. לא קורה איתה שום דבר מעניין.. אפשר להירדם מול המסך בסצינות שלה אלא אם זה סצינות עם ברוק ואז אפשר להחזיק מעמד../images/Emo3.gif

Indiman1

New member
צודקת ../images/Emo4.gif

אבל פעם היה יותר מעניין איתה (בשנות ה90 הנפלאות - תור הזהב של הסדרה..) מה הבעיה לתת לה עלילה טובה ?? כרגע היא סתם דמות משנית לפי דעתי..

S c a r l e t t

New member
אבל כל הפסיכולוגים ככה....

לפחות בקטע הזה הדמות שלה אמינה... ברור שזה קצת מתחיל להימאס וגם אני מקווה לאיזו עלילה קצת יותר משמעותית ועם קצת יותר אופי לדמות, אבל לפחות היא חזרה, בינתיים זה מספיק טוב בשבילי
, בכל זאת מדובר בבראד ואני לא מפתחת יותר מידי ציפיות ובקשר לברוק/ניק/ברידג'ט גם אני מסכימה עם אינדי, זה לגמרי ברור שאם ברידג'ט לא היתה בהריון הוא בכלל לא היה מתלבט לגבי הבחירה שלו. ואני לא אתפלא אם עכשיו כשהתינוקת בסכנה הוא יפנה להתנחם בזרועותיה של ברוק. הרי ברגע שהוא חשב שאין תינוק והיתה לו את האפשרות לבחור בברוק בלי להרגיש שהוא נוטש את הילד שלו או משהו כזה הוא עשה את זה, אז למה שזה לא יקרה שוב? ניק פשוט מנסה להיות בן אדם הגון ולעשות את הדבר היחיד שנראה לו הגון ואיכפתי, הוא נמצא עם ברידג'ט אך ורק כי היא נושאת את הילד שלו. אגב, שירן, זה ממש לא נוגד את העובדה שיש בינהם כימיה ושהם מסתדרים טוב ביחד, זה עדין לא מוכיח שהוא מאוהב בה מספיק כדי לבחור בה גם אם לא היה תינוק במשוואה

faery18

New member
זה כל מה שמיוחד בדמות של טיילור

שהיא כזאת אמינה טובה ומוסרית. זה מה שמייחד אותה משאר הדמויות בסדרה. אני מאוד מקווה שבראדלי לא יהרוס גם את דמותה של טיילור כי אז כבר הדמות תאבד את האופי שלה. בקיצור אני מקווה שטיילור תישאר כזאת לעדד. ובלי שום קשר, כמובן שלא הייתי מתנגדת לעלילה שבאמת תהיה יותר משמעותית לדמות של טיילור. כי אחרי כ"כ הרבה זמן שלא ראינו אותה על המסך, מגיע לה.

Shiri from the block

Active member
ובקיצור-משעממת. הטוב והמוסריות הזאת באופרות סבון זה רק משעמם. מה יעזור שהיא טובה ומוסרית? שתטיף לכולם? זה לא מעניין, ונמאס די מהר.

faery18

New member
אם היא משעממת ומאוסה כמו שאת אומרת

אז למה מאז שהיא חזרה לסדרה הרייטינג עלה משמעותית?? אם יש דמויות כמו למשל ברוק וג'קי שאמינות ויושר זה לא הצד החזק שלהן במיוחד, אז דמות כמו טיילור היא חובה בשביל האיזון באופרת הסבון.

Shiri from the block

Active member
לדעתי רק בגלל שמעריצי טיילור חזרו לצפות בזה שוב, וגם שבהתחלה היא כן תרמה לעלילה, היא גרמה לריג' וברוק להיפרד ואז התחילו כל המיליוני בעיות וזה, אז זה התחיל להיות מעניין.. אבל זה עדיין לא אומר שהדמות עצמה מעניינת.. וכן, צריך איזון, על זה אני מסכימה.../images/Emo13.gif

S c a r l e t t

New member
האמת היא שהרייטינג לא קשור במיוחד

אולי הוא באמת עלה (נחכה לממצאים מדויקים מאת צפניה בע"מ) אבל זה קשור רק לעובדה שמעריצים של האנטר חזרו לצפות בסדרה רק בגלל העובדה הפשוטה שהיא שוב בסדרה ובלי כל קשר לעלילות שהיא משתתפת בהן. הרבה צופים הפסיקו לראות (ושוב אני מדברת על מידע לא אמין במיוחד מפורומים שונים...) כשהאנטר עזבה וכשהיא שבה מהמתים חזרו לצפות אפילו שהיה מדובר בעלילה מגוכחת והזויה לחלוטין. חוץ מהעלילה ההתחלתית שלה, הבחירה של רידג', ופירוק הקשר בין גבי לתומס היא לא היתה מעורבת בשום עלילה ולא תרמה להתפתחות של שום דבר מיוחד או מעניין בסדרה. ככה שבקטע הזה אני מסכימה עם שירן, צריך לרענן קצת את הדמות של טיילור ולפתח אותה לתחומים יותר מעניינים, נמאס לראות אותה מייעצת לכולם ומנסה לסדר לכולם את החיים כשברקע החיים שלה מתנהלים כמו איזו אגדה על נסיך ונסיכה שחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה. אנחנו מדברים כאן על אופרת סבון, אמנם טיילור היא הדמות הטובה, המצפון של הסדרה, אבל קצת שקרים, בגידות ותככים רק יתרמו, ולאו דווקא מצידה, גם אם רידג' יהיה זה שיגרום לבעיות בקשר והיא רק תצטרך להתמודד איתן זה יהיה מספיק...

למעלה