היי!! וברוכה הבאה!!!|דג
א אמבר 13 New member 23/10/02 #4 חופית זו את? אם כן....אז את צריכה להרשם לתפוז...איפה שנכנסת כאורחת את תמצאי גם בחירה כמשתמש רגיל בפורום....מקווה שעזרתי וסליחה על התוקפנות....
חופית זו את? אם כן....אז את צריכה להרשם לתפוז...איפה שנכנסת כאורחת את תמצאי גם בחירה כמשתמש רגיל בפורום....מקווה שעזרתי וסליחה על התוקפנות....
A AngeL WomaN New member 23/10/02 #2 שלוםםםםם איגל נראה לי יש סיכוי שאני מכירה אותך!! אקיצר את נכנסת לשער של תפוז.. ואז למעלה מצד ימין יש לך מסרים! את נכנסת ואז יש לך רישום משתמש חדש! שמה..אוקי?
שלוםםםםם איגל נראה לי יש סיכוי שאני מכירה אותך!! אקיצר את נכנסת לשער של תפוז.. ואז למעלה מצד ימין יש לך מסרים! את נכנסת ואז יש לך רישום משתמש חדש! שמה..אוקי?
א א י ג ל New member 23/10/02 #5 ../images/Emo104.gifהיי כולם !!! זאת אני איגל האורחת !!! מה המצב כולם אז עוד פעם מחר יש לי יום הולדת !!! ממני א י ג ל !!! מה זה פה ??? מחנה ריכוז או גטו ???
../images/Emo104.gifהיי כולם !!! זאת אני איגל האורחת !!! מה המצב כולם אז עוד פעם מחר יש לי יום הולדת !!! ממני א י ג ל !!! מה זה פה ??? מחנה ריכוז או גטו ???
ס סמייילי New member 24/10/02 #8 ../images/Emo140.gifברוכה הבאה! בגלריות יש מעל 100 תמונות של אמבר ובריי, את מוזמנת לבדוק.. מה הקטע עם החתימה?
../images/Emo140.gifברוכה הבאה! בגלריות יש מעל 100 תמונות של אמבר ובריי, את מוזמנת לבדוק.. מה הקטע עם החתימה?