החוקיה

um21

New member
"כל הכבוד על התשובה"../images/Emo31.gif

האם אתה כאדם התומך בקדימה מסכים למעשיו של האיש הזה?. אני כאיש ליכוד עשיתי ככל שביכולתי להרחיק אותו מכל תפקיד בתנועה. התשובה שלך מעידה על חוסר רצינות ועל צביעות.

bhnadav

New member
למה המתקפה, מה כבר אמרתי.

האיש הזה - הכוונה היא ליואל חסון? אינני מכיר אותו כל כך, מלבד זה שאני יודע שהוא היה יו"ר צעירי הליכוד או משהו כזה, ואחד שעוסק בתלונות הציבור במשרד ראש הממשלה. אין לי מושג אם הוא עדיין עובד שם היום, והאם באמת יש בעייה חוקית עם העניין. בתור בן אדם הוא נראה לי טוב מאוד, ואם יש איזושהי בעייה חוקית - אני מעריך שהיועצים המשפטיים של המפלגה היו מתריעים על כך, ואם לא - אז המפלגות השונות היו כבר עטות על הטרף. לכן, לאחר כל זה, תהיתי שאם אתה באמת רואה בעייה חוקית עם העניין - אפשר להגיש בג"ץ. מעבר לזה - לא הבנתי למה התכוונת כשאמרת שעשית כל שביכולתך "להרחיק אותו מכל תפקיד בתנועה". אם תוכל להסביר, אשמח.

NIKESTYLE

New member
אם הכול כל כך טוב אז למה הכול כל כך

גרוע. אני לא מכיר את כל אנשי קדימה אני כן יודע שרובם מונעים ממניעים אנוכיים לחלוטין,אינטרסנטים ,אנשים שלא יכלו להגיע לקדמת הבמה במפלגות אחרות כי לא הגיע זמנם וכי לא היו מוכרים מספיק הולכים עכשיו לקדימה על מנת לקבל שריונים למקומות ריאליים כביכול כדי לעשות לביתם. מקומם??? מקומם מאוד.

bhnadav

New member
"אני לא מכיר...אני כן יודע שרובם.."

זו הכללה שאין לה ביסוס, ואינני מסכים איתה.

um21

New member
בשמחה אסביר לך

אני מכיר את מר חסון בערך עשור. הוא תמיד היה לקקן אבל זה בסדר מותר. אבל בשנת 2001 הוא מונה לאיש האחראי על תלונות הציבור של משרד רוה"מ כאשר לא הייתה לו ההשכלה המתאימה אבל גם זה עדיין חוקי(אפור אבל חוקי). בשנת 2003 ניסה מופז למנותו לאחראי במשרד הביטחון על הגדנ"ע תפקיד שתמיד היה שמור לקצינים בכירים בצה"ל- אבל נציב שירות המדינה מנע זאת. משנת 2001 ועד לפני חודשיים כיהן מר חסון כחבר מרכז הליכוד מה שאסור לפי חוק (על פי חוק לעובד מדינה אסור להיות חבר במרכז מפלגה). זאת ועוד במהלך הקמפיין בו התמודד מר חסון לכנסת הוא שלח ממשרד רה"מ מכתב לחברי המרכז בו הוא מבקש לתמוך בו- זאת עברה פלילית מכיוון שזה שימוש לרעה בכספי ציבור. אתה יכול לקרוא את הקישור שצירפתי הוא עוסק בעניין.

NIKESTYLE

New member
קלעת בול אני מדבר בדיוק על האנשים

מהסוג הזה אני מכיר גם נוספים שמצטרפים לקדימה על מנת לקבל אי אילו הטבות שונות למען עתידם הכלכלי . החוקיה- אם זה לא היה כל כך עצוב היינו צוחקים על זה בזמנים אחרים.

bhnadav

New member
אוקיי, תודה על ההסבר.

הייתי בטוח שהקישור התייחס לחוק בנושא ולא למקרה הספציפי של חסון, קבל התנצלותי על שלא נכנסתי אליו. אם באמת יש בעייה בנושא, אני סומך על המערכת המשפטית שתפעל בנושא.

למעלה