הגמר הגדול של הישרדות הישראלית

l סיו l

New member
../images/Emo207.gifעפתי להיכל נוקיה../images/Emo2.gifאמאל'ה כמה התרגשות

דןדןדןדן...אני מקווה מאוד לפגוש אותו. פתאום כל ההתרגשות באוויר. חבר'ה תהנו מהצפייה,ומי שבא אני מקווה לפגוש אותו!

morosh1234

New member
לא שמעתי.. רלוונטי או סתם שמועה?

אני לא יודעת אם להאמין לזה
אם כן אז.. חבל

blur2

New member
בעלה התראיין אצל גיא פינס ואמר שזה נכון..

ושהיא תקבל זריקה כדי שתוכל ללכת.

blur2

New member
../images/Emo104.gifהגמר הגדול של הישרדות הישראלית../images/Emo104.gif

הם התחילו 20, ושרדו בקריביים 52 יום. היום נדע מי יהיה השורד הגדול הראשון שלנו
לכל אלו שצופים מהבית או שנסעו להיכל - צפיה מהנה! כל מה שקשור לפרק הגמר - לשרשר לכאן.

Sis LiAA

New member
יא באיזה שעה זה היום?? תענו לי מהררררררררררר

:)תודה:)

Sis LiAA

New member
אויי תודה:) ענית לי מהר מכפי שציפיתי וזה ..

מקסים.. אז שוב תודה ותהנה ושכולם יהנו..אגב אני רוצה את נעם כמנצח או נעמה לשניהם מגיע ! ! אם דן יקח זה יהיה כזה צפויי מראש..ועוד אחרי כל מה שכתבו בעיתון:p.. אז היום יש הזדמנות לכולנו לבדוק את ההפקה שעומדת מאחורי הישרדות.. וזה ברור לכולם (עקבתי פה אחרי ה פורום די הרבה)..הרבה פה הולכים לפי הצדק( שזה מעולה וישר וכל הכבוד, כמו שצריך) והצדק אומר שנעם לוקח..הוא היה ונשאר בחור ענו עדין לא בהמתי כמו השאר והצדק איתו הלוואי.. אם דן לוקח זה בולשיט ואנ'לא רואה יותר הישרדות (תלוי עד כמה יצר הסקרנות שלי יהיה חזק ממני..:p) כמובן שאם מרינה הדוחה<<בעעעעעעע ..לוקחת אני בכלל שורפת ת'טיוי ומחרימה את הטמבלויזיה הזאת....מה לא כך?! יאלה ובנימה זאת צפיה מהנה לכולם מקווה שפרק הסיום יהיה"ראוי" כמו שההפקה ה"ראויה "<לכאורה מנסה להציג את התוכנית כ"ראויה"..סי יא :p

EaRaSeR

New member
אבל כולם יודעים שנועם יזכה מה הטעם במתח

ידוע שהתוכנית הזאת מכורה...אין פה הישרדות אמיתית אפילו השחקנים הועתקו במראה שלהם מההישרדות בחו"ל

Ping Poong

New member
ממש לא בטוח שנועם יזכה

יש סיכוי שנעמה תזכה גם.. מה שבטוח דן לא יזכה. אבל הקרב בין נועם לנעמה צמוד, אפילו קול אחד יכול לשנות את התמונה.

morosh1234

New member
אני דווקא לא חושבת ../images/Emo3.gif

יש לדן נעמה סיכוי לא פחות טוב.. אני בטוחה שנעמה תקבל המון קולות מהסמסים

Princess110

New member
איזהה כיףףףףף למי שהולך../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif תהנו המוןן../images/Emo70.gif!|

ואנחנו כאן.... נהנה מול המסך הקטן

נולייף

New member
רגע כל מי שרוצה נכנס?

זה מטר מהבית שלי כדאי ללכת ? יכניסו אותי ??

למעלה