בקשר למקום הדיי סודי.. הנה תמונה שלי עומד איפושהו בו...
D digiash New member 2/5/03 #1 ../images/Emo104.gifבקשר למקום הדיי סודי..../images/Emo104.gif הנה תמונה שלי עומד איפושהו בו...
D digiash New member 2/5/03 #2 ../images/Emo104.gifובמפה../images/Emo104.gif יש בו הרבה מאוד מקומות לבסיס סודי חלקם טובים.. ויש שם TM 01 ושדה שאפשר לתפוס בו ג'יגליפפים וגם סוג נדיר של דובדבנים..
../images/Emo104.gifובמפה../images/Emo104.gif יש בו הרבה מאוד מקומות לבסיס סודי חלקם טובים.. ויש שם TM 01 ושדה שאפשר לתפוס בו ג'יגליפפים וגם סוג נדיר של דובדבנים..
L Light woman New member 2/5/03 #5 אני גם מכירה... ו...../images/Emo104.gif תודה!!!!! סוף כל סוף מצאתי את הבסיס שרציתי של העץ ועיצבתי אותו כבסיסי החדש! ראו! נ.ב... איפה הג'יגליפאפים? 0.0
אני גם מכירה... ו...../images/Emo104.gif תודה!!!!! סוף כל סוף מצאתי את הבסיס שרציתי של העץ ועיצבתי אותו כבסיסי החדש! ראו! נ.ב... איפה הג'יגליפאפים? 0.0
D digiash New member 3/5/03 #6 ../images/Emo104.gifשיואו!! איפו מצאת עץ כזה?! תתוודי מייד! אני חייב לדעת!
L Light woman New member 3/5/03 #9 ../images/Emo104.gif תשובה וסחתיין על הסוובלו^^ איך שאתה מגיע תפנה שמאלה הכי הכי בכל הפניות ותראה עץ שאפשר להזיז לו ענף. זה הפושע^^; ....
../images/Emo104.gif תשובה וסחתיין על הסוובלו^^ איך שאתה מגיע תפנה שמאלה הכי הכי בכל הפניות ותראה עץ שאפשר להזיז לו ענף. זה הפושע^^; ....
D digiash New member 3/5/03 #7 ../images/Emo104.gifאה והג'יגליפאפים בדשא..../images/Emo104.gif אבל הם נדירים ורק בשעות מסוימות... יש שם גם את ההתפתחות של הציפור הרגילה ההיא..
../images/Emo104.gifאה והג'יגליפאפים בדשא..../images/Emo104.gif אבל הם נדירים ורק בשעות מסוימות... יש שם גם את ההתפתחות של הציפור הרגילה ההיא..