בוקר טוב. כמה שיעורים בערך ניתנים בין הטסט הראשון לשני (במידע ולא עבר בראשון)?
א ארצנו הקטנטונת New member 3/10/03 #1 ../images/Emo104.gif בוקר טוב. כמה שיעורים בערך ניתנים בין הטסט הראשון לשני (במידע ולא עבר בראשון)?
L lee_1 New member 3/10/03 #3 המורה שלי נותן לי 7 שיעורים הוא חושב שזה יותר מידיי אבל אמרתי לו שאני רוצה.. הוא מבחינתו רצה להסתפק ב4-5 שיעורים
המורה שלי נותן לי 7 שיעורים הוא חושב שזה יותר מידיי אבל אמרתי לו שאני רוצה.. הוא מבחינתו רצה להסתפק ב4-5 שיעורים
S sattla New member 3/10/03 #5 המורה שלי נהג לומר שצריך לקחת 3 שיעורים מינימום אם חושבים על זה זה לא נורא שיעור אחד ביום הטסט ועוד 2 שיעורים לתרגל את העל מה נכשלים במידה וצריך כמובן שינתנו יותר שיעורים
המורה שלי נהג לומר שצריך לקחת 3 שיעורים מינימום אם חושבים על זה זה לא נורא שיעור אחד ביום הטסט ועוד 2 שיעורים לתרגל את העל מה נכשלים במידה וצריך כמובן שינתנו יותר שיעורים
א ארצנו הקטנטונת New member 3/10/03 #6 ../images/Emo104.gif ואני מתארת לעצמי שאין הגבלת זמן (לא כמו התיאוריה שצריך לחכות שבועיים אם נכשלים), נכון?
../images/Emo104.gif ואני מתארת לעצמי שאין הגבלת זמן (לא כמו התיאוריה שצריך לחכות שבועיים אם נכשלים), נכון?
S sattla New member 3/10/03 #7 המורה שלי נהג לומר שזה לפי החוק וצריך 3 שיעורים אחרת אי אפשר לגשת לפי שאר התגובות זה נראה לי נכון כי אין אף אחד שעשה פחות מ3 אולי זה לא נכון, ואולי זה השתנה.
המורה שלי נהג לומר שזה לפי החוק וצריך 3 שיעורים אחרת אי אפשר לגשת לפי שאר התגובות זה נראה לי נכון כי אין אף אחד שעשה פחות מ3 אולי זה לא נכון, ואולי זה השתנה.