Top 5: מדונה

NoKiA2003

New member
../images/Emo103.gif Top 5: מדונה ../images/Emo103.gif

Madonna פתחה את שנות התשעים עם פסקול הסרט דיק טרייסי ועם הלהיט Vogue, המשיכה עם פרוייקט הספר Sex והדיסק ארוטיקה שדי נכשל בזמנו אבל לאורך השנים מסתבר שהצליח להנפיק המון להיטים שעמדו במבחן הזמן, Bedtime Stories עם שירים שכתבו Bjork, Nellee Hooper ובייבי פייס והמון נגיעות R&B וסול, Something to Remember אוסף בלדות מצליח עם 4 להיטים חדשים וכמובן Ray of Light שהפך מאז לקלאסיקה. קשה לבחור רק חמישה להיטים מתוך קריירה כזאת מפוארת לאורך שנות התשעים אבל בואו ננסה, הנה שלי

1. Frozen 2. Power of Goodbye 3. Deeper and Deeper 4. Secret 5. Vogue​

elina002

New member
אני אהבתי אותה בשנות ה-80

1. ray of light 2. power of goodbye 3. vouge 4. express yourself 5. frozen

ZIV E

New member
מספר 1 של madonna בכל הזמנים

(לפי דעתי) הוא -Human Nature

Shai 99

New member
הגדולה מכולם

אוהב את מדונה מאוד- לאו דווקא בגלל המוזיקה. הדירוג שלי: 1. Bedtime Story 2. I want you 3. Vogue 4. Nothing really matters 5. Justify my love.

Raz male

New member
מאוד מאוד קשה לי לדרג את מדונה

אני חושב שהשיר שאני הכי אוהב אצלה זה frozen ואני מאוד אוהב את la isla bonita ואני אוהב את מדונה בכלל, חולה על השירים מ evita מאוד אוהב את used to be my playground bad girl בקיצור אי אפשר לדרג... כל השירים מקום ראשון!!!

nerod 72

New member
הנה שלי..

SKY FITS HEAVEN LA ISLA BONITA OPEN YOUR HEART LIKE A PRAYER WORDS ועוד המוןןןןןןןן

morgold

New member
חולה עליה!! היא בנשמה שלי ותמיד

תהיה! אצלי כל השירים שלה מקום ראשון! אבל הנה חמישה שירים שאני ממש אוהבת: mother and father till death do us part words waiting in this life

Dangerous5

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

1. Frozen
2.
Human nature 3. Nothing really matters
4. Substitute for love
5. Little star
ויש עוד הרבה...
כמו Secret, Mer girl, Vogue, Take a bow, I'll remember... בלה בלה בלה בלה בלה..

Aviv6

New member
שלי ../images/Emo99.gif

1 - Secret 2 - Take A Bow 3 - Vogue 4 - Rain 5 - Deeper And Deeper

TheRasmus

New member
../images/Emo26.gifשלי../images/Emo36.gif

(מהניינטיז) 1.Vogue 2.Frozen 3.Secret 4.Ray Of Light 5.You'll See

kdoshim

New member
חמשת הגדולים שלי

American Pie Like A Prayer Frozen Ray Of Light Love Profusion

טוב זה נורא קשה אבל הנה...

קשה לי מאוד לדרג חמש הכי טוב כי אני פאנטיק מדונה וכל שיר זה קסם, אבל אני אנסה את החמש המיוחדים.... 1- SECRET 2- PARADISE 3- NOTHING FAILS 4- FROZEN 5- EROTICA

milkshakit

New member
Mission Impossible...../images/Emo4.gif

וואי זה כ"כ קשה!! אני חולה על מדונה ועל השירים שלה! הממ אוקיי ננסה.... 1.Angel 2. Borderline 3. Hollywood 4. Power Of Goodbye 5. Lucky Star

k e r m i t

New member
שלי ../images/Emo26.gif

לא באופן מדורג כלשהו 1. Substitute For Love 2. The Power Of Goodbye 3. Like A Prayer 4. You'll See 5. Vogue

aMJel 4 ever

New member
5 הגדולים של מדונה../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif

ככה אלו היחישים שאני ממש אוהב משנות ה 90. 1- The Power Of Goodbye המדהים! 2- Ray Of Light אלו פחות: 3- Take A Bow 4- Rain 5- You'll See והשאר משנות ה 80...

ForeverMC

New member
מדונה - ניינטיז../images/Emo65.gif, הבחירה שלי:

1. Vogue 2. Take A Bow 3. You'll See 4. Sky Fits Heaven 5. Power of Goodbye וגם במקרה שלה יש עוד המון טובים..

וואיי... זה קשה... אה... טוב...

take a bow שיר שאני יכולה לשים בריפיט 700 פעם ולא יימאס לי!!!! live to tell something to remember this used to be my playground one more chance וכו וכו וכו

למעלה