Marvel שובניסטים?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifMarvel שובניסטים?

אחרי הרבה שיחות עם אנשים ראנדומאלים הגענו למסקנה שעכשיו כשסופה נשואה לפנתר השחור ומלכה של מדינה אין שום אשה במארוול שמשתווה לגיבורים הגדולים של מארוול במורכבות של האופי ואממ השלמות שלהם האם גם אתם שמתם לב לכך? האם אני מדמיין? השיר שלנו 4 זה באמת בזבוז זמן כמו שהפרסומות שלו אומרות?

DDN

New member
הסבר דבריך!

מה זאת אומרת "עכשיו כשסופה נשואה". . . . פרט ונמק את דבריך כדי שאני אוכל להגיב לנקודה.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifיש מגבלות כזוג נשוי...

או כזוג בכלל... הבן \ בת זוג תמיד יהיה בעדיפות ראשונה

MajorWinters

New member
השאלה היא מתי הגירושים...

הרי מתישהו זה יקרה, ואז הם גם ילחמו טיפה כזה. בקטנה... בלי נזיק רציני מדי מסביב אבל הם ילחמו. ואז כשאחד ייפגע ממש, השני יבין שמה הוא עשה?
ואז יפרדו כסוג של ידידים...

spidey 82

New member
לא חושב שזה בתכנון של מארוול,

אבל זה לא יקרה בשנה הקרובה מאחר ו(כנראה)הם מצטרפים ל-FF במקום ריד וסו. (לפי העטיפה הזו של גליון 544 שפורסמה לא מזמן: http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/wizarduniverse_1929_100186279. למה כנראה? כי אתמול פורסמה עטיפה נוספת של אותו גליון: http://forum.newsarama.com/showthread.php?t=96766) בכל אופן, המטרה של הנישואין הללו הייתה להגדיל את המכירות של בלאק פנתר, אבל מעבר לגליון החתונה - שגם הוא לא הגיע לטופ 25 למיטב ידיעתי - לא נעשה שום שיפור והכותר נע בין 80-90+. יתרה מזאת, קראתי לא מזמן טור בו הכותב טען כי מארוול לקחה דמות אקס-מן חזקה מהנישה שלה והחצינה את צבע העור שלה שמעולם לא היווה חלק מרכזי מאישיותה והקריבה אותה כדי להציל דמות שחורה אחרת אך נכשלה. כעת אורורו נמצאת במקום שהוא לא שלה, הרחק מהאקס-מן ואיבדה את כל המאפיינים שלה.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifמסכים בהחלט! לא קראתי

את החוברות לפני.. אבל זה תמיד נראה לי לא קשור לכלום..

גנימדס

New member
שאלה של בורות

מי זה הפנתר השחור? אני באמת מנסה להזכר ולא מצליח... ועם זאת למרות היותי בור ועם הארץ, אני חיב לחלק עליכם, סקוט סאמרס וג'ין גריי נישאו (ציקלופ ופיניקס)ולא היתה לה בעיה לאשת העכביש היתה ילדה קטנה,(יש אשת עכביש. לא לאיש העכביש נתכוונתי)

DDN

New member
לא בטוח שהבנתי

בכל מקרה, הפנתר השחור, טצ'אלה הוא המלך של מדינת ווקאנדה, המקור הגדול של ויבראניום בכדור הארץ. כמו כן, הוא נוקם לשעבר, וגיבור בזכות עצמו. "הפנתר" הוא השומר של ווקאנדה. לגבי סקוט וג'ין, לא היו להם בעיות? ג'ין הפכה לפיניקס האפלה ג'ין מתה מדלין, שיבוט של ג'ין הופיעה נתן נולד ונשלח לעתיד (כייבל) גם אחרי שסקוט וג'ין התחתנו, הם עזבו את הקבוצה, חזרו, סקוט נחשב מת מתישהו, עכשיו סקוט חי וג'ין מתה. לא קורא לזה בעיות? לאשת העכביש השנייה שכיום נקראת ARCHANE יש ילדה קטנה. כשאומרים היום "אשת העכביש" מתכוונים לג'סיקה דרו, שלה אין ילדה.

למעלה