משחק

inbary

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo65.gifמשחק../images/Emo65.gif../images/Emo103.gif

חשבתי על משחק... ואמרתי אותו להילה והיא אמרה לי שכבר המציאו אותו בפורום באתר הרשמי (אבל אני לא ידעתי חשבתי לבד לבד) בכל זאת חשבתי שהוא ממש טוב אז אני וגל חשבנו להחיות קצת את הפורום אז סיפרתי לה... חחח אז זה הולך ככה: למשל אני מתחילה את המשחק אז אני חותכת איבר גוף (יד פה אף וכו'...), וככה שמים כל יום תמונה, אבל מי שאומרת ראשונה את התשובה הנכונה היא זאת שצריכה לשים תמונה למחרת.... ובסוף היום להגיד את צריך להגיד את התשובה הנכונה.... טוב אז אני יתחיל...

inbary

New member
*אהמ* *האמ* אני השקעתי במשחק הזה

וגל יודעת כמה.... אז למה אתן כותבות דברים לא קשורים???? חח, סתם רציתי להגיד את זה.... תמשיכו לדבר...

CiNdErElLa3887

New member
נממממממממממממ ענברע..כמה דברים

1)חחחחחח אני רואה שהוספת לחתימה שלך את המשפט..אני גם בדרך
2)אז זה לא מיקי או שזה כן? 3)את לא מתייחסת אליי במסנג'ר

inbary

New member
חחח שכחתי להוסיף כמה דברים...

1. הילה אני מאוד מקווה שתוסיפי את המשפט! 2.את התשובה של המשחק באותו יום אורים רק ב00:00 אז בשעה הזאת אני יגיד וככה גם צריך לעשות מי שישים את התמונה אחרי 3.את על לא נמצא! אז לא חשבתי שאת נמצאת...

inbary

New member
ועוד משהו קטן קטן

מי שצריך לשים תמונה שישים אותה משלוש בצהריים... כי מתי שיהיה לימודים יש כאלה שחוזרים מאוחר... זהו... טוב עוד שעה אני אומרת מה התשובה...

inbary

New member
והזוכה היא!!! *תופים ברקע*

גל!!!! העונה לכינוי galevine היא זכתה שאמרה מיקי... בעצם כולם אמרו מיקי... אבל הם אמרו את זה מאוחר מידי... אז גל את זוכה ב:
מישפחתית!
שתוכלי לישוע עד לאדם... וב...
מוצץ??? וזהו להיום! מחר גל תביא תמונה חדשה ב-15:00 אז תבואו מהר שלא יגידו לפניכם! ביי ביי ולילה טוב! והתמונה היא>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

galevine

New member
../images/Emo12.gifשיייה איזה כיףףףףף!!!!!!

ייייייייייאאיאיייייי מיקייייי שולטטטט חיחי...! איזה כיף פיצה מוצץ ואוטו ליסוע עם אדם!!!!!איימ הפפפפפפפיייי..! מחר אני אשים תמונה,אני לא בטוחה שב3,אבל אני יודיע כמה דקות לפני..שתוכלו להתכוננה....!חכו לפרסים של מחר (וווהווו)...! לילה טוף!!!מווואאהה

galevine

New member
המשך משחק!

סורי שאני מפרסמת עכשיו...אבל אני לא אהיה כל היום בבית ואין היום בית ספר אז אתם יכולים חפשי לענות...התשובה תתפרשבם ב-00:00!!!!בהצלחחחההההה

galevine

New member
חחח ייאייי ענבר אין קונים

למשחק שלנו....בכל מקרה לא ניצחת סורי מותק!!התשובה יהא---אדם המהממםםם

למעלה