עונה 6 פרק 22

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo58.gifעונה 6 פרק 22../images/Emo58.gif

The Perfect Cockt לא לשכוח לסמן ספויילרים ולא לכתוב ספויילרים בכותרות....
. צפייה נעימה!!

elad218

New member
סביר פלוס ../images/Emo58.gif

משעשע, די מצחיק אפילו בצפייה ראשונה, אבל כמו הרבה פרקים מהעונה הזו לא שווה צפייה חוזרת. אני חייב להגיד שאחרי שקראתי את התקציר – לילי ורובין מנסות ליצור את הקוקטייל מושלם שיגרום לבארני ומארשל להפסיק לריב – כבר ציפיתי לפרק אידיוטי שיגרום לי להתגעגע אפילו לזוועה של הפרק הקודם, אבל דווקא היה הרבה יותר מוצלח מפעם שעברה. הקטע של מארשל השיכור והמראה היה נהדר, הקטע עם הקוקומאוס לקראת הסוף מיותר, ולעזאזל–תנו ללילי לשתות מרטיני לעיתים קרובות יותר!
10\7.5

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif מאכזב

חשבתי שיהיה יותר טוב. כאילו, הרעיון של בארני ומארשל שיכורים היה חביב, הביצוע פחות, הסוף ממש לא חביב (שהם שוכחים הכל ומתחילים לריב עם טד). הרעיון של טד וזואי רבים ככה חביב,הביצוע פחות, הסוף ממש מאכזב (החזרתם את הקוקאמאוס הנוסטלגי אחרי כלכך הרבה פרקים ועונות, מלבד זה שיש אנשים שלא יבינו את זה, אבל זה היה כלכך עלוב ולא במקום!) בכללי ההתחלות והרעיון הכללי היו טובים וההמשך מאכזב.

or19951

New member
../images/Emo58.gif

זה היה.. כלום. ישבתי וראיתי את הפרק, היו בדיחות. חשבתי - זה מצחיק. אבל לא צחקתי.. /: הרעיונות היו טובים אבל משהו התפקשש בדרך

גרטה1

New member
ספוילר 

גרוע ביותר ומשעמם. מה קרה העונה? ולחשוב כמה התרגשתי וציפיתי לסוף העונה אולי באמת הם כבר יודעים שרק משהו גדול יחזיק את הקהל ומי יודע אולי בסוף עוד נרוויח חתונת רובין-ברני 

loveguitar

New member
משעמם

ראיתי בלי תירגום ואני אפילו לא אטרח לראות עם.

החלק היחיד שאהבתי ../images/Emo58.gif

היה החזרה של הקוקאמאוס, כ"כ אהבתי את הפרק הזה בעונה הראשונה! מלבד זאת היה פרק מאכזב.

Xavies6

New member
../images/Emo58.gif

התאכזבתי מהפרק הרדוד הזה. כמו הפרק הרדוד ההוא על סיגריות. סתם גורם לדמויות כחבורות דושז.

למעלה