עונה 6 פרק 17

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo58.gifעונה 6 פרק 17../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

Garbage Island מזכירה לסמן
ספוילרים, לא לכתוב ספוילרים בכותרות וכמובן לא לדבר על הורדות. :) צפייה נעימה!

or19951

New member
../images/Emo58.gif

לא ממש התלהבתי מהפרק.. הוא היה בסדר כזה

elad218

New member
וממשיכים במגמת עלייה... ../images/Emo58.gif

הטיימינג שלך בפתיחת השרשור הזה נהדר, עכשיו יש לי עם מה להתעסק כדי לעבור את ההרצאה המשעממת שאני נמצא בה. יש לי המון דברים לכתוב על הפרק הזה, אז אני אעשה את זה בנקודות כדי לא להתפזר יותר מדי: – למרות שיכלנו לומר את זה די בוודאות עד עכשיו, הפרק הזה שם חותמת רשמית וסופית: זואי לא האמא. עם כל משחקי ההטעיות של 'איך פגשתי' העונה, די נרגעתי. – הגימיק של סיפור אחד שמסופר מפרספקטיבות שונות ועם דגשים שונים נטחן עד דק בפרקים האחרונים והפעם כבר היה צפוי מדי. אולי מספיק? – אני לא חושב שראיתי את אליסון האניגן לובשת מתישהו העונה משהו מלבד כותנות לילה סקסיות. לא שאני מתלונן, כן?
רק מציין מחשבה שעלתה לי לראש במהלך הפרק. – בואו נשים את יכולת ההערכה הלכאורה מדהימה של בארני בפרופורציות: הפעם האחרונה שרובין יצאה עם מישהו הייתה 18 שבועות בדיוק לפני הפרק הנוכחי ומאז היא לא הייתה עם אף אחד, אז הוא יכל פשוט לזרוק ניחוש מושכל לגבי פרק הזמן שבו היא לא... אתם יודעים
– זה היה בעיקר פרק של ציטוטים לגזור ולשמור. "With great penis comes great responsibility". ענק! (וגם כל כך בארני). הדוד של פיטר פארקר מתהפך בקברו
– ועוד אחד, אולי הכי מצחיק בפרק: "You've been pork free so long you're practically kosher"
– אם וונדי המלצרית לא ידעה שטד וזואי נפרדו זה אומר אחד מ-3 דברים: 1. החבורה תפסיק לבלות במקלרנ'ס בקרוב, ואחר כך טד וזואי יפרדו (לא סביר) 2. טד וזואי יפרדו עוד המון זמן, רק אחרי שהחבורה תפסיק מאיזושהי סיבה ללכת למקלרנ'ס (גם לא כל כך סביר, כי מה הטעם לסחוב סיפור שהוא כזה בזבוז של זמן?) 3. וונדי המלצרית בקרוב כבר לא תהיה וונדי המלצרית אלא רק וונדי. אולי היא תתפטר בגלל הרפורמה הירוקה של מארשל בבר?
...4. אולי הם פשוט לא חשבו על זה כל כך לעומק ואני סתם חופר פה

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifגם אני חשבתי על ../images/Emo58.gif

הקטע עם וונדי !
זה מוזר והציטוט עם החזיר - ענק

סליחה על הבורות, אבל על אילו משחקי הטעיות

אתה מדבר? :) וגם הסיפור עם נקודות המבט השונות - מתי זה קרה הפרק? [יכול להיות שאני עושה לעצמי פדיחות, אבל מה לעשות. ראיתי את הפרק אתמול בצהריים ואני די מטושטשת מתרופות. סליחה מראש
]

elad218

New member
סלחתי, סלחתי ../images/Emo66.gif

נקודות המבט השונות – של טד והקפטן בסיפור על איך שזואי הכירה גבר אחר. משחקי הטעיות תמיד נמצאים שם, פחות או יותר. לפעמים אנחנו מרומים לחשוב בכיוון אחד ובסוף מתברר שהאמת נמצאת במקום אחר לגמרי (Jenkins, 5.13 – גם לגבי הזהות של ג'נקינס, גם לגבי ה"מעריצים" של רובין), לפעמים אנחנו מקבלים תמונה לא שלמה והפיסה החסרה מאירה אותה באור שונה לגמרי (6.12, Flase Positive – הפרק כולו נשען על הגימיק הזה). כולם הרי מצפים לגראנד פינאלה בגזרת האמא, וחשבתי שיהיה די מרשים ונורא נורא מתאים להם להפריך בהדרגה את כל ה"הוכחות" לכך שזואי היא לא האמא. אני גם חושב שזה אפשרי. ואם כבר מדברים על הטעיות, אז גם הסרטון הזה שהם שחררו לכבוד 10M מעריצים בקבוצת הפייסבוק הרשמית... נבלות
אבל זה קלאסי ל'איך פגשתי'.

tritone

New member
../images/Emo58.gif

מסכימה ממש לגבי גימיק נקודות המבט- זה רעיון ממש חמוד אבל גם לא מקורי בשיט. בטח לא בפעם העשרים. הצחקת אותי לגבי האופציות של וונדי ואיך היא לא ידעה שהם נפרדו. אני מהמרת על אפשרויות שלוש או ארבע
זואי חמודה והכל אבל אני ממש שמחה שהיא לא האמא. היא די מעצבנת אותי עדיין (בעיקר בגלל מי שהיא הייתה מוקדם יותר העונה)

Ayelet 363

New member
../images/Emo45.gif הציטוטים. ../images/Emo58.gif

כל הכבוד על ההבחנות. לא חשבתי על זה בכלל...

l i o r a n g e

New member
../images/Emo58.gif

פרק ממש מצחיק ומרגש אותי לראות את ברני עם נורה.. [אני מתה על המבטא...]

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אה. ככה. ../images/Emo58.gif

כן, הבנו, לילי נואשת וזואי וטד. אה. לא הכי אהבתי כי ברוב הפרקים אני צוחקת המון וזה פשוט לא היה כזה מצחיק. הלייזרטאגית של בארני חמודה, אבל שיחזור לרובין ומהר ובדחיפות, תודה. מלבד זה לא משהו.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אוו ברני ונורה חמודים
זה היה צפוי שזואי וטד יפרדו מתישהו, אבל היה לי עצוב כשהוא אמר את זה.
ולחשוב שפעם שנאתי אותה (טוב, כבר הייתה בבאפי דמות שממש ממש שנאתי ובסוף היא נהייתה הדמות הרביעית הכי אהובה עליי בסדרה.
)... אהבתי את זה שמראים שעדיין אכפת למארשל מהסביבה, ושהוא דווקא לא הכי מרוצה מGNB אחרי הכל. ובקחתור... אני דווקא אהבתי את הפרק.

למעלה