../images/Emo103.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

: מחר סטטיסטיקות
למזלי המזכירה העוזבת עדיין חולה אז אני עדיין פה במזכירות, בתקווה שהיא לא תבריא
ועוד ילדה של אחד המנהלים עברה למשרדים, אולי סוף סוף אני אמצא לי קצת חברה. אמרו לי אתמול שממש גבהתי! שזה גם אומר שרזיתי. מה שמטריד אותי זה ש..אתם מכירים את הדבר הזה עם היד? אז לפיו יש לי עכשיו זין קטן
ביום שישי שיעור ספינינג ואחרי זה הולכים לקנות בגד ים עם אמא!!! יש! קיבלתי אתמול את המשכורת של יוני, שבו עבדתי 4 ימים, וקיבלתי 430 ש"ח
אחרון חביב: יש פה מישהו גדול, 30 ככה, וחביב שנתן לי עבודה משרדית והוא ממש ממש ממש מזכיר לי את הידיד ההומו הכי טוב שלי, שהוא גם במקרה חתיך על
: נמאס לי לקום מוקדם
זה ממש קשה והכל כואב לי. אני שמנה. אין לי חברים וחיים
לא שומעים יותר מסינרגיה ובא לי הופעה. למרות שאין לי זמן, והייתי בחימום שלהם לפני שבועיים. טוב, די. תורכם

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אז ככה:
: קמתי מוקדם והכנתי לעצמי ארוחת בוקר טעימה יאמי!!
אני שומעת סינרגיה עכשיו.. חח...וגם לי בא הופעה!! מתי יש קוקה קולה?! או סלקום או מה שזה לא יהיה??
:יש היום פעילות של המועצה_(פרלמנט שיהיה..)ומזה אין לי כוח ללכת.
קמתי מוקדם בשבע וחצי?!ובקושי ישנתי הלילה!...ואני עייפה
שיהיה לכולם יום נעים!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמועצה...

וואי שנים לא הלכתי לצמר"ת... חחח זה סתם הזכיר לי..

זוהרוש15

New member
אניייייייי

היום אני הולכת עם הצגה...אני מקווה שיהיה כיף ואני ישכח מהכל.. הכנתי אתמול בערב פסטה עם שמנת ופטריות וזה כל כך טעים!!
אני כל כך אוהבת את זה...
שוב העירו אותי ועוד עם מליון טלפונים גם בפלאפון וגם בבית!!! כאילו אפשר לחשוב מה קרה..!!אנשים ישנים!!
אהבה....... אני עייפה...
זהו בנתיים... יהיה טוב:)

../images/Emo103.gif

יאמיאמ
אבל איכס פטריות
עוד מעט יש לעובדים פה ארוחת צהריים ועשית לי ממש תאבון.. תודה, אני אזדקק לו עם האוכל שמגישים שם
תמיד כשאמא שלי רוצה להעיר אותי ואת אחותי היא מתקשרת אלינו.. אזד אנחנו לא עונות והיא לא מפסיקה להתקשר עד שמישהי מרימה את הטלפון וצורחת עליה "מהה?!@!?!"!!?!~ס'שQ!@R%Y^" והיא אומרת "בוקר טוב, די לישון
" טוב, די, חפרתי

זוהרוש15

New member
לא חפרת!

חחח אני יודעת זה מעצבן!!! ואני שמחה לעזור..חח אבל פיטריות זה טעים ברוטב הזה.. כנראה לא אכלת את שלי..חח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifפטריות..../images/Emo99.gif זה טעים!../images/Emo2.gif

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאה ו...

אמא שלי עושה משו יותר גרוע! היא דופקת לאחותי על הדלת שעותתת וזה משגעעע
בסוף אני קמה ואחותי לא!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifפסטה עם שמנת ופטריות..../images/Emo99.gif

למעלה