Haaave you met BARNEY?!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo41.gifHaaave you met BARNEY?!../images/Emo41.gif../images/Emo111.gif

ספיישל קצר שיעשה סקירה על הדמויות מהHIMYM לקראת העונה השישית והפורום החדש
בבקשה לא להגיב להודעה הזו עד שאני אסיים להעלות הכל, זה ייקח בערך 10 דקות
. תודה

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo41.gifעל השחקן../images/Emo41.gif../images/Emo111.gif

את ברני סטינסון מגלם ה-שחקן ניל פטריק האריס -Neil Patrick Harris .
ניל (וואו, מוזר לקרוא לו ככה
...) נולד ב15 ביוני 1973
הוא הנחה את טקס האמי ה61 ואת טקס הטוני ה63 ב2009
במגזין טיים הוא היה אחד ממאה האנשים המשפיעים ביותר בעולם לשנת 2010
נולד בניו מקסיקו בתיכון שיחק בהצגות בצפר והיה תלמיד מצטיין.
גילם את בריין ריאן ב"גלי" כשחקן אורח
למי שלא ידע - הוא הומו! (על אף התפקיד הכה לא הומואי בסדרה
)
הוא קוסם!:-
D (כמו ברני
) יש לכם מה להוסיף? לכו על זה..

ANGELUSPIKE

New member
זה הכל

מה עם זה שהוא גילם את דוגי האוזר בסדרת הניינטיז המפורסמת. או זה שהוא גילם את דוקטור הוריבל (הגאון), בדוקטור הוריבל סינג אלונג בלוג (הגיאוני לא פחות של ג'וס וידון). או התפקיד הגיאוני שלו בתור עצמו בשני סרטי הרולד וקומר הענקיים. בקיצור הבן אדם גאון.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifכן אני יודעת שלא כיסיתי כלום חח../images/Emo10.gif

כמו שכתבתי - עשיתי את זה ממש מהר
יש לי מבחן במחשבים ואני משתדלת שהשעות שאני על המחשב יוקדשו לזה ולא לפורום...
. אבל הנה, אתה הוספת!

ANGELUSPIKE

New member
דבר ראשון

אני מבין אותך בתור מנהל פורום, אז זה לא נורא. דבר שני שיהיה בהצלחה במבחן. רואי.

Ayelet 363

New member
מוסיפה- זוכרים את סקוטר?

האקס של לילי? הם ביחד! ועומדים להיוולד להם תאומים!

Ayelet 363

New member
מוסיפה אם אני לא טועה הם ביחד מאז

סליחה על הדאבל פוסטינג. הם ביחד מאז 2004. על פי מה שהבנתי אחרי שדייויד בורטקה-מקווה שלא טעיתי באיות- היה באיך פגשתי את אמא, היו שמועות שהם ביחד, ואז ניל אישר אותן.

Ayelet 363

New member
תיקון

אני ממש מצטערת על ההודעה השלישית כבר... אבל טעיתי, אז רציתי לתקן: מה שקראתי לא היה שניל אישר אותן, אלא שאחרי זה הוא אמר שהם עוברים לגור ביחד. סליחה.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif (מקווה שאני לא הוזה)

א אני לא טועה, הוא משחק במקרה גם את החבר/בעל של ליין בGG? נראה לי. לא זוכרת איך קוראים לדמות שלו שם

Ayelet 363

New member
לא ../images/Emo58.gif לגילמור גירלס

אני יודעת שזו סדרה מלפני כמה שנים, אבל אני חוששת להרוס, אז סימתי
בכל זאת. אנימקווה שזה בסדר. לבעלה קוראים זאק ון גרביג (לא שזכרתי את זה. זכרתי רק את השם זאק).

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo41.gifעל הדמות../images/Emo41.gif../images/Emo111.gif

כינוי חיבה בארנקל, ברנמן, סוורלי
, סוורלס... מקצועהוא אממ.. עושה משהו בגוליית נשיונל בנק..... משפחהאח למחצה ג'יימס, האמא השקרנית שלו לורטה, אחות ללא שם
, ואבא לא ברור...
סקירה על ברני סטינסון מהעונה הראשונה
מה יש להגיד על ברני?
וומנייזר שלובש חליפה, אוהב בנות עם דדי אישיוס ותמיד מביע דעה. הוא מניפולטיבי ברמות. ברני חי לפי הברו קוד, אוהב קסמים, כותב בלוג, ויש לו בעיית הימורים. למרות כל הפוזות, ברני הוא בעצם בנאדם רגיש
. הוא חשב למשך תקופה ארוכה שבוב ברקר הוא אבא שלו. בנוסף ברני ספורטיבי ופוטוגני (בטירוף!) וממציא חוקים שונים ומשונים (שבעצם יש בהם הרבה הגיון..)
בעבר היה תמים ואידאולוגי והייתה לו חברה רצינית בשם שנון שעזבה אותו תמורת לובש חליפה עשיר אחר
. ג'יימס עזר לו לאבד את בתוליו עם חברה של אמו, רונדה, ואחרי ה"הצלחה" שהייתה לו שם הוא הופך בעצמו ללובש חליפה רודף נשים.
הצד הרגיש של ברני התגלה כשהוא זה שהלך ללילי כשהיא עזבה את מרשל ונסעה, ושיכנע אותה לחזור לניו יורק.
מערכות יחסים
רובין
רובין וברני שוכבים לראשונה כשהם רואים את הלהיט השני של רובין ספארקלס "ארמונות בחול". ורובין וברני מתנהגים כאילו זה לא קרה. בפרק הראשון של עונה 4 ברני מתוודה בפני לילי שהוא מאוהב ברובין, הוא מנסה לספר לה אבל לא מצליח. בסוף העונה הרביעית הם מתוודים על רגשותיהןם (הוווו). בעונה החמישית הם כבר יחד עד שהם מחליטים להפרד (וזהו, כי לברני אין באמת מערכות יחסים
) אם יש לכם מה להוסיף או להגיב, יותר ממוזמנים !
(אע, באמת שיש הרבה, יותר מדי
)

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif כמה תוספות קטנות ../images/Emo13.gif

לברני יש במהלך כל הסדרה כמו פיירזס, כמו לג'נדרי, אוסום ו- waut fot it
הוא תמיד רוצה כיף (high five)
ברני שכב עם יותר מ200 נשים
את כל זה הוא עושה גם בגלל שאנון שמצויינת למעלה, וגם בגלל מישהו שלמד איתו בבית הספר והיה רע אליו, שאמר ששכב עם 100 בנות, וברני רוצה להוכיח שהוא יותר טוב ממנו.
הוא אוהב לקרוץ
אם אני אחשוב על עוד אני אוסיף...

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo41.gifציטוטים מובחרים../images/Emo70.gif../images/Emo111.gif

בעצם יש לנו שרשור כזה, אז... כנסו לפה

spooky shadow

New member
יש דרך להשיג את הספרים האלו? =)

יש לי את הברו קוד בPDF ומוקלט. אבל אני רוצה את הספרים בכריכה קשה

tritone

New member
לי יש את ברו קוד

אבל דווקא כריכה דקה
תנסי באמאזון או איביי או משהו בסגנון, ואם את מכירה מישהו שנוסע בקרוב לארה"ב אולי אפשר להזמין מראש באחת מחנויות הספרים...

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifבאמזון/איביי זה בלי בעיה../images/Emo45.gif ואפילו

+בזול. חוץ מזה מישהו פעם אמר פה בפורום (לא זוכרת מי
) שיש בסטימצקי.. לא בדקתי את זה אבל אפשר לנסות :)

למעלה