evil mutent rond 7

dndboy

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo41.gifevil mutent rond 7../images/Emo41.gif

אוקיי!!! המשחק חזר אחרי הפסקה קצרה (הייתי באילת) טוב אז ככה אני אחזור על החוקים ועל הרעיון הכללי של המשחק בשביל החדשים ולמי שעדיין לא הבין =) בסוף המשחק הזה נשר עם המוטציה המרושעת הכי אהובה בפורום, איך נעשה את זה? אז ככה: 1)חיברנו רשימה של מוטציות מרושעות אהובות 2)מצביעים נגד מוטציה שפחות אוהבים(עם
) 3)בסוף המשחק רק המוטציה שהכי אהבנו נשארת מובן? *תזכורת* מי שיש לידו
כבר עף אז לא להצביע לו ____________________________________ טוב אז הפעם הלפייר-קלאב עפו להם! נשארו 11 מוטציות אז יאללה להצביע! סיניסטר אוואלאנץ' קוויקסילבר סקארלט וויץ' מוג'ו ספיראל באסטיון
גריידון קריד הלפייר-קלאב
ג'אגרנט
מגנטו
מיסטיק טוד אפוקליפס
סייברטוט הבלאב
פיירו

dndboy

New member
../images/Emo103.gifסוף סוף!!!

הגיע הזמן באמת שתיכנס! כולם להכיר זה ירון (הוא גם עונה לשם מושה לכו תבינו...) אז יאללה להגיד שלום יפה

dndboy

New member
../images/Emo103.gifתודה! ../images/Emo9.gif

אמממ... היה פשוט מעולה!!!!! בריכה,ים,מסיבות,יצור בלונדיני סוטה בצוות בידור (היא אשקרה פנתה לשלוש ילדים קטנים ותמימים שישבו שלוש ביחד ושאלה אותם אם לימדו אותם בבית על שלישיות =/), imax יו זה פשוט מדהים!!! יש לי איזה 1000 תמונות כי חבר שלי הביא מצלמה דיגיטלים עם המון מקום וצילם כל חרק שרעינו(טוב לא חרק אבל החתולה שנכנסה לנו לחדר את הכיסא בחדר המקרר המגבות את החול בים את הככפים שלי מישהו מגרד את האוזן וכו) היו כמה בנות מציקות שהטרידו אותנו בטלפון של החדר התקשרו לקבלה ובסוף המנהל צעק אליהם =) ואממ.. עוד המון שטויות שכרגע אני לא זוכר קיצר אני רוצה לחזור!!!!!

Evil Beast

New member
../images/Emo128.gifמוג'ו.

ואז ספיראל וגריידון קריד. שונא אותם. טוד פוראבר!

למעלה