evil mutent rond 2

dndboy

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo41.gifevil mutent rond 2../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אוקיי אז ככה בסיבוב הראשון המוטציה שעפה היא מגנטו רצוי לציין שזה היה קרב צמוד עם אפוקליפס (הפרש של קול 1) ואיירה ג'ונס מצטער אבל לא הצבעת מחדש והייתי חייב להשתמש בהצבעה שלך כשלילית...פעם הבאה לשים לב לחוקים =) אז יאללה סיבוב שני סיניסטר אוואלאנץ' קוויקסילבר סקארלט וויץ' מוג'ו ספיראל באסטיון סנטינל גריידון קריד הלפייר-קלאב היד ג'אגרנט מגנטו
מיסטיק טוד אפוקליפס סייברטוט הבלאב פיירו

מה יש לכם אנשים????

אתם לא יודעים לקרוא??? זה איירה גיינס!!!! גיינס!!!!! גיינס!!!!!!! גיינס!!!!! GOD DAMN IT גיינס!!!!!!!! ובקשר למוטציה חשבתי שצריך לבחור מוטציה שהיא הכי רעה. לא ידעתי שצריך להעיף כל פעם מוטציה מהרשימה....

אגב אני לא מכיר את כל אלה...

וחשבתי שפיירו הוא טוב! אלה המוטציות שאני לא מכיר: סקארלט, וויץ', מוג'ו, ספיראל, באסטיון, סנטינל, גריידון, קריד, הלפייר, קלאב, היד. חשבתי שבלאב זה רק באבולושן...

vegeta2

New member
בלאב לא רק באוולושן

וגם אני לא מכיר את כל מי שאתה לא מכיר חוץ מהיד, נדמה לי שהיד זה ארגון יפני של רשע

draqo

New member
סנטינל הוא מוטציה?הוא לא זה שיצר

את הזקיפים?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאנשים יש מישהו שאתם רוצים

שאני יוציא מהרשימה??? כי אתם כל הזמן אומרים שאתם לא מכירים אף אחד... ד"א איירה הצבעת נגד כל האנשים ההם או סתם ציינת שאתה לא מכיר אותם???

גם ציינתי וגם ביקשתי...

שיגידו לי מי הם. בטח משהו בפורום הזה יודע מי כולם נכון? אותו משהו יכול להגיד לי? כי זה באמת מעניין אותי לדעת....

dndboy

New member
../images/Emo103.gifטוב אז ככה...

סקארלט וויץ' זאת מוטציה אחת.... מוג'ו ,ספיראר ,באסטיון, גריידון,קריד. לא יודע.. EVIL BIST רצה אותם.. סנטינל. זה הזקיפים שהיו נגד מוטציות... הלפייר-קלאב. אירגון פשע היד. ארגון פשע יפני...

vegeta2

New member
סקראלט וויץ' זאת...

הבת של מגניטו, השם האמיתי שלה זה וונדה

למעלה