סלאפסגיבינג

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo41.gifסלאפסגיבינג../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo259.gif../images/Emo259.gif

אז היום הסלאספגיבינג הראשון של הפורום ^^D:
קודם כל קבלו סרטון ממש ממש מצחיק של CBS על סלאפסגיבינג שמסכם את פרק הסלאפסגיבינג, אותי הוא ממש הצחיק!=) "The True Meaning of Slapsgiving"
וכמובן השיר האגדי של מרשל - YOU JUST GOT SLAP
למי הייתם מתים לתת כאפה עכשיו?!
תזכרו שנשארה להתערבות של ברני ומרשל עוד כאפה אחת! למישהו יש רעיון מתי היא תגיע?.. D:
ואם לא עשיתם לייק לדף הרשמי של הסלאספגיבינג בפייסבוק, זה הזמן!! HAPPY SLAPSGIVING!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אווווו מגניב! בדיוק השרשור בשבילי ../images/Emo9.gif

כי פשוט יש כל כך הרבה אנשים שהייתי מתה לתת להם כאפה!!! >< אני לא אנקוב בשמות כי, דה, אבל מ' בהחלט במקום הראשון. מיד אחריו מגיעה במהירות ובהפרש קטנטן ז'. פוסטמה קטנה! אחריה בהפרש פצפון, ממש כמו הז#$ שלו, מגיע נ'. אחריו ש' המיטומטמת, ואחריה בהפרש ענקקקקק - אבל בהחלט נכנסת לרשימה - י'. אבל במקרה שלה זה רק כדי להחזיר אותה למציאות. השאר פשוט מניאקים אחד אחד
הסטירה האחרונה... וואו אני ממש לא יודעת. אפשר רק לקוות שמיד אחריה יהיה עוד משהו בסגנון כי זה פשוט נורא מצחיק כל פעם מחדש. או לפחות שישאירו את זה עד הסוף כזה, ואז בלי קשר לעולם נניח עשרים שנה אח"כ יש איזה שטות ומרשל נותן לו כאפה ו"זה היה החמישי!"

or19951

New member
הטנקסגיבינג מחוק אצלי

שאני רוצה לדבר על זה, יוצא לי סלאפסגיבינג. רציני! לגבי הכאפה האחרונה- אני מקווה שהיא תגיע בקרוב, ואז יתחילו ספלאפס בט חדש! נגיד בין רובין ללילי, זה יכול להיות נחמד!

Ayelet 363

New member
מגניב! תודה על הקישורים

את התמונה יצרה (אני מניחה שזו בת בגלל הכינוי): julia47thorne

מתחדשת55

New member
היי

מישהו יכול להגיד לי באילו פרקים היו הסטירות עד עכשיו? פספסתי את השניה...

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאמממ,

הראשונה זה בפרק SLAP BET בעונה הראשונה (שם מתחילה ההתערבות) בשנייה בעונה השנייה בפרק STUFF השלישית בעונה 3 בפרק סלאפסגיבינג
והרביעית בעונה 5 בפרק סלאספגיבינג2: REVENGE OF THE SLAP (לוקח מויקיפדיה
)

למעלה