דיון שבועי

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo40.gifדיון שבועי../images/Emo40.gif

אוקיי מהרמהר כי הגרמנייה פה
אז... מה ההרגל המעצבן שלכם
להזכירכם: לילי לועסת בקולניות, טד מתקן את כולם, מרשל שר על כל דבר שהוא עושה, רובין אומרת את המילה "literally" כל הזמן וברני לא שם לב כשמדברים אליו, משתמשים בקאץ' פרייזרס מטומטמים
אזזז... מה שלכם?!

Montelimar

New member
הממ...

אני חושבת שאני ממש לחוצה לגבי כל דבר, ומתכננת דברים מהר מדי.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifטוב שאלתי שאלה שלי בעצמי

קשה לענות עלייה
אבל כמו שאמרתי קודם - אני חושבת יותר מדי ומנתחת כל דבר יותר מדי. וזה ממש מעצבן
ויש לי ת'אמת מלא הרגלים מעצבנים אבל לא עולה לי כרגע
.

svety

New member
השניים הראשונים שעולים לי לראש.

אני מתקנת שגיאות דקדוקיות ["אז אני יקנה לך מתנה..." "לא אתה לא
" "אה נכון. אני אקנה לך מתנה"] ועושה קנאקים בידיים-מרפקים-צוואר-ברכיים-כל מקום שאפשר בערך.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif גם אני ככה בשניהם! ../images/Emo6.gif

יש לי קנאקים במקומות שאנשים לא יודעים שיכולים לצאת מהם קנאקים.

Ayelet 363

New member
גמאני שניהם!

אבל אני עושה קנאנקים רק\בעיקר בידיים. קשה לי להיגמל...

Ayelet 363

New member
חוץ ממש שכבר כתבתי

אני נוטה לדבר בלי סוף על "ההתמכרות הנוכחית שלי"- למשל: פעם: מלאך שחור, רוזוול, חברים, בנות גילמור... וכרגע אם מזכירים אותן אז הן חוזרות לעוד כמה זמן. ההתמכרות הנוכחית: באפי ואנג'ל. בעיקר באפי. וגם השיר Defying Gravity, אבל הכי הכי: באפי. אני צריכה להפסיק לחפור על זה, ולא מצליחה (אבל אחותי, שאותה זה הכי מעצבן, ראתה את באפי גם היא לראשונה בזמן האחרון, ומסכימה שלאחרים היו 9 שנים לראות את באפי ואנג'ל, ולנו זה היה פרוס על כל כך מעט זה שההתמכרות עצומה עכשיו). אני גם נוטה לשנות נושא בפתאומיות (אבל מעט מהפעמים זה כי כל דבר מזכיר לי כל דבר), בעיקר אם מדובר באחת מההתמכרויות הנ"ל.

Ayelet 363

New member
אה, שכחתי, יש לי גם נוהג לתהלהב יותר מדי

מבעלי חיים. אני כל-כך חופרת לאנשים שאני רוצה חיית מחמד שזה כבר משגע להם את השכל (אפילו כשאני יודעת שזה בלתי אפשרי, במיוחד כשהגיוס לי מתקרב... ולא רק זה... אני לא מפסיקה לחפור על בעלי חיים עד שגרמתי לאבא שלי, שאמר לי שהוא אוהב כלבים, לומר לי שהוא כבר שונא אותם- וגם אחותי...). ואם אני רואה בעל חיים קשה לי שלא להסיט אליו את מבטי, לא משנה איפה אני בכלל...

למעלה