אאאאאאאאאעעע

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo32.gifאאאאאאאאאעעע

טוב הפורום קצת ישן, ועכשיו יש פגרה אז אם לא נעיר אותו הוא לא יתעורר!
אני קצת יותר מדי עמוסה בללמוד-לעבוד-ללמוד-לעבוד, ובזמן האחרון יוצא שאני חוזרת כל יום הביתה אחרי 10 בלילה עם 5 דקות פה ושם בבית, אז קשה ליי! אבלל דיי להתלנון
עברתי בגרות ראשונה באנגלית בע"פ וקיבלתי 98 למרות שהלך לי ממש זוועה חחחח=] מה איתכםם? יש משהו לספר?! D: אה ו.. עד היום כשאכלתי צהריים ראיתי דם אמיתי או אבודים, וסיימתי את שניהם!! ועכשיו אני ממש אבודה אין לי כלום לראות חחח למישהו יש רעיונות לסדרות *טובות*?? :) ו... טוב זה מה שרציתי להגיד חחח אם יש לכם רעיונות לפינות דיונים משחקים מה שתרצו, תפתחו!!! :)) ועכשיו אני עפה לעבוד

hodaya96

New member
מזל טוב!D:

שמחה שהלך לך טוב אחרי הכל
ואני בדיוק סיימתי לראות AVPM וחורשת על השיר not alone
וסדרות טובות? תחליטי את מהרשימה הזאת: דוקטור הו, מרלין, צ'אק, משפחה לא רגילה (או הבלתי רגילים אבל אני שונאת את השם הזה><) ניקיטה, יומני הערפד, הייתי אומרת גם גלי אבל אני יודעת שאת רואה את זהXD

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifיאללההה תתחילי את AVPS!!!

נכון AVPM זה =100% של שלמות?!
קראת ה"פ?
וכן NOT ALONE מדהים!! אני רואה יומני הערפד.. אבל רציתי באמת להתחיל לראות את משפחה לא רגילה :)

hodaya96

New member
הכי שלמות../images/Emo23.gif

ולא קראתי הארי פוטרXD אל תהרגי אותי.. אבל אני לא מעריצה של סדרת הארי פוטרP: ותראי משפחה לא רגילה.. אולי הפרקים הראשונים יעשו לך רושם של סדרה מטומטמת אבל זה ממש טוב!

Ayelet 363

New member
כל הכבוד!!! ../images/Emo13.gif

המלצה על סדרה? ממני? זה לא ברור (באפי)?
אם כי אני מזהירה אותך- אם את מחליטה לראות את זה, אז- אמנם רוב האנשים לא אובססיביים כמוני (אני אובססיבית כמעט לכל סדרה שאני רואה, ולהמון דברים אחרים, ברמה מטורפת... ממש מטורפת), אז יש חשש שאם תאהבי את הסדרה כבר לא יהיו לך חיים (אני, למשל, אומרת תודה על כך שראיתי את זה אחרי שסיימתי תיכון, בזמן הפנוי שהיה לי לפני הגיוס. אמנם אלה 7 עונות, ומבחינתי 12 אפילו כי ראיתי את זה במקביל עם הספין אוף על פי מדריך לצפיה במקביל, אבל היה לי מספיק זמן פנוי, בלי בית ספר ודברים חשובים שהיו נהרסים בתקופת השיא של האובססיה). ד"א- אמרתי לך פעם עד כמה אני אוהבת את החתימה שלך (והכי הכי את המשפט האחרון)?

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחח אוי גם באפי רציתי להתחיל!!

ותודה! המשפט האחרון בהחלט מושלם! D:

tritone

New member
כל הכבוד!

יש לי בגרות בע"פ באנגלית אחרי פסח ועוד לא כתבתי את הפרוג'קט ואני מתה מפחד
אבל שבוע שעבר עברתי טסט ומאז יותר נחמד לי D: גם אני מחפשת סדרות טובות לראות, למרות שאני בקושי רואה אז יש לי מלא פערים להשלים! אשמח להמלצות.

elad218

New member
אין מה לפחד, באמת שלא... הדרישות אפסיות כמעט.

תמלמלי משהו שנשמע כמו אנגלית ותקבלי 95. אצלי השאלות על הפרוג'קט הסתכמו ב-"למה בחרת דווקא בנושא הזה?" (הבוחנת בכלל לא טרחה לפתוח אותו, רק הסתכלה על הכריכה) ושאר הזמן בכלל דיברנו על כדורגל.
(כן, עם הבוחנת). בקיצור, אין שום טעם להילחץ מזה. הפרוג'קט לא צריך להיות מושקע יותר מדי (רוצה לומר, קופי-פייסט מויקיפדיה
) והידע שלך על הדברים שכתובים בו לא צריך להיות נרחב מדי ולמען האמת... את גם לא צריכה לדעת אנגלית יותר מדי.

tritone

New member
../images/Emo6.gif אני מקווה!

הלוואי שיכולתי לעשות קופי פייסט, הבי"ס המטופש שלי דורש שהפרוג'קטים יהיו קשורים לספרות איכשהו, זה כזה מרגיז, אני כנראה אעשה משהו שקשור ל The Time Traveler's Wife שזה ספר ממש מגניב שאני מאוד אוהבת, אבל הלוואי שיכולתי לכתוב משהו על מוזיקה או נושא יותר מעניין ><

elad218

New member
גם אני עשיתי על נושא ספרותי (מבחירה).

דווקא יצא לי אחלה, רק חבל שלא המורה ולא הבוחנת הרגישו צורך לקרוא אותו, להעיר, להחמיא, משהו.
את הספר שהזכרת אני לא מכיר, אבל ראיתי חלק מהסרט והשתעממתי עד מוות
אולי סתם עיבוד גרוע. ואגב המלצות על סדרות – לא מזמן חזרו לשדר את 'החיים לפי ג'ים' בטלוויזיה ואני נהנה מכל רגע, סדרה פשוט כיפית. מצחיקה אותי יותר מ'איך פגשתי'. למי שעדיין לא מכיר זה בהחלט מומלץ: ימים א'-ה', 1:10, HOT Family ו-yes Stars Base. http://www.youtube.com/watch?v=8YGVAVDFv3c&feature=related

tritone

New member
חחח על מה עשית?

גם אני ראיתי את הסרט ואני זוכרת שהוא היה נחמד אבל בכלל לא קשור לספר עלילתית- רק לקחו קצת מהרעיון של הקפיצות בזמן. איך שלא יהיה, ספר מצוין. תודה רבה על ההמלצות על הסדרות. אין לי טלוויזיה(!) יש לי 5 ערוצים אבל אני אחפש ב...דרכים אחרות, תודה רבה

elad218

New member
"מה מעיק על פורטנוי","מילכוד-22","קדחת המגרש"

(של פיליפ רות, ג'וזף הלר וניק הורנבי בהתאמה). על הספרים עצמם, על מה שהם עשו לי (לצחוק בעיקר, אבל לא רק) ועל איך שנורא חבל שהרבה אנשים כבר לא יקראו אותם כי שיעורי ספרות בתיכון גרמו להם להאמין שספרות זה הדבר הכי משעמם בעולם. אלו דברים שרצו לי בראש לא מעט באותה תקופה, בעיקר ביקורת על הבי"ס (שעכשיו, כשנגמר, אני דווקא קצת מתגעגע אליו), אז העבודה ממש כתבה את עצמה בלילה אחד (הלילה שלפני יום ההגשה, כמובן. בלי החרב על הצוואר אני לא כזה חרוץ
)

tritone

New member
יפה, נקודה מעניינת

גם אני חשבתי על זה וגם אותי זה מצער. אבל זה מרגיז אותי שמחליטים לי על נושא, מה זה משנה אם אני חס וחלילה אהנה מלכתוב את העבודה? כמו שאתה מבין גם אני מלאת ביקורת ומאוד קשה לי להאמין שאני אתגעגע אבל אין לדעת
תודה בכל מקרה!

Ayelet 363

New member
כל הכבוד על הטסט, ובהצלחה בבגרות ובפרוג'קט!!

ההמלצה העיקרית שלי בהודעה למעלה. חוץ מזה אני מכורה קשות לגלי, ואוהבת את יומני הערפד, על טבעי, בונז ופחות מהן אבל גם את קוגר טאון והוואי 5-0.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifבאמת שהפרוג'קט

זה בדיחה בדיחה בדיחה. אנחנו פשוט העתקנו ממישהו
לא המורה הסתכלה על זה ולא הבוחנת. חבל לבזבז על זה את הזמן.
ובכללי באמת שכל הבגרות הזאת זו שטות, אני בשוק מהציון שלי כי באמת שלא דיברתי טוב!
ומזלטוב על הטסט!!!! הכיכייף בעולם!!

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif חלקי לאנטומיה של גריי עונה 7

זה לא בדיוק ספוילר אבל על כל פיפס הורגים אותי פה כי המשפחה רואה קצב ישראל (חה!) הגעתי למסקנה סופית שאחרי התלבטויות קשות כשלפעמים אמרתי שאולי אני אוהבת את דוקטור הו יותר מאת האנטומיה וזה... אני פשוט לא. פשוט לא. ואת שונדה ריימס (הכותבת של האנטומיה) יש לסקל באבנים. והיא קדושה. אבל היא צריכה למות. מי שרואה קצב אמריקה בטח לא התאפק לפרק הזה, אני יודעת, מי כמוני יודעת שלא תפקדתי על הסוף של הפרק הקודם שבוע שלם ועכשיו אולי אני לא רואה את הבא בקרוב ואולי יש פגרה (כבר אמרתי שהיא צריכה למות?!?!?!) וקיצר... אור תראי האנטומיה. כולם, תראו האנטומיה. זאת שלמות טלוויזיונית. והם עשו פרק מוזיקאלי. והכותבת שרוטה בראש, אבל זה קורה לכולם בעונה שביעית של סדרה. נאמ.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifרציתי להתחיל לראות האנטומיה!!!

גם היה ביס VOD, ואז קלטתי שזה העונה השנייה
אני לא אוהבת לרואת במחשב:(

למעלה