dndboy

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

לכל חברי הפורום הוותיקים ולשאר חובבי אקסמן היום בערוץ הסרטים יש את הסרט אקסמן תהנו

B a m B a m

New member
למה לכל הרוחות והשדים שינו את השם?

של הפורום הכוונה???????? כי פורום גיבורי על זה כולל את סופרמן.........יאח..

Evil Beast

New member
מה יש לך נגד זה?

אקסמן לא ממש משך הרבה אנשים. אז שינו את השם ועכשיו אנשים באים. תאמיני או לא יש כלה שמעדיפים את סופרמן מאשר אקסמן.. ובכלל, אם את לא אוהבת את סופרמן, אל תדברי עליו. בינתיים רוב הדיונים שלנו זה על באטמן ואקסמן ד"א.

proxy blue

New member
שאלה

וולורין לא אמור להיות, עם מבטא צרפתי כבד? הוא היה דמות צרפתי\ קנדי לא?

seed20

New member
מה פתאום!

קראתי לא מזמן את קומיקס ה- ORIGEN של וולורין והוא אמריקאי, יעני הוא נולד בארה"ב בסוף במאה ה19 וברח לקנדה אחרי השתלשלות ארועים מסויימת שאני אפרט אחר כך. וגם אם הוא היה קנדי במקור זה עדיין לא אומר שצריך להיות לו מבטא צרפתי כי קנדה מחולקת ל2 החלק הצרפתי והחלק האנגלי (אבל המבטא שם הוא אמריקאי לכל דבר). גמביט הוא זה שאמור להיות עם מבטא צרפתי אבל אין תדמות שלו בסרט.

proxy blue

New member
צרפתי\ קנדי (צרפתי!)

בגירסה אחרת של מקורו של וולברין (כמה גרסאות יש?), המקור שלו הוא צרפתי! בנוסף הוא הופיע בסדרה "ספיידרמן וחברים", מדבר אנגלית במבטא צרפתי כבד!

Evil Beast

New member
הוא

אמריקאי שגדל בקנדה, מה שעושה אותו גם קצת קנדי.. אבל הוא לא צרפתי. המדובבים טעו כנראה.

seed20

New member
אין שום מקור אחר

אף חוברת קומיקס ושום פרק בסדרה כלשהי אף פעם לא חשפו את מקורו של וולורין מעבל לנקודה מסויימת מלבד סדרת הORIGEN אשר ממש סיפרה את תולדות חייו של וולורין מיום לידתו עד לרגע שהוא החל לשוטט בקנדה (בכלל לפני השתלת האדמנטיום). אני יכול לחתום לך שאני בטוח ב100% שמוצאו אמריקאי ושלא אמור להיות לו שום מבטא צרפתי יכול להיות שמדובב מסוים דיבב אותו ככה אבל זה ממש לא בגלל המוצא שלו!

proxy blue

New member
המקור?

המקור (הקומיקס), מתי הוא יצא? (בטח אחרי 1987) והאם המאייר המקורי חותם אותו, או משהו אחר? דרך אגב הדמות המקורית של ווילברין היה בדיחה על חשבונם של הצרפתים, בקיצור אתנחתה קומית (לפחות בסידרה המצוירת!). ההצלחה של הדמות סיפחה אותו לשורות ארה"ב!

gloria23

New member
חחח, בדיחה על חשבון הצרפתים?

לא הייתי מעלה על דעתי אפילו...אבל,מצד שני, אין לו מבטא צרפתי בסדרה. אולי אתה מדבר על גמביט?

Evil Beast

New member
וולברין, הדמות האפלה והמסתורית

אתנחתה קומית? והשאלה המתבקשת היא: מי סיפר לך את זה ומה הוא שתה לפני זה? זה שהוא אמר בסדרה המצוירת:Here's Jhonny מתי שהוא שבר דלת זה לא הופך אותו לאתנחתה קומית... והוא גם לא ממש בדיחה.

proxy blue

New member
בסדרה "ספידרמן וחברים"

הוא היה תקוע (טפרים בקיר לבנים פשוט!) רוב הזמן בקרב הראשון נגד ג´גנוט (חצי-אח של פרופסור אקסבייר)! הסידרה היתה "חתומה" ע"י יוצר הסידרה\ קומיקס (לפני שהוא "איבד" את זכויות היוצרים שלו!), היום זכויות היוצרים שייכים ליהודי ישראלי!\ אמריקני (בטמן, ספידרמן, ליגת הצדק ועוד בידינו! ;) ) היה ראיון איתו בתכנית של גאי פינס. רוב הקומיקס היום מיוצר ע"י "סופרי צללים". לכן לה

Evil Beast

New member
אוקי..

מה? לא הבנתי מילה.. חוץ מזה שאבי ארד, קנה את הזכויות לא זוכר מתי וסטן לי יצר את הדמויות בשנות ה60. ובטמן וליגת הצדק לא שייכות לאבי ארד, אבי ארד קנה את הזכויות של מארוול, ועכשיו בכל הסרטים של מארוול הוא מפיק בפועל!

proxy blue

New member
אוקי..

האם, יש אפשרות למישהו לראות את הפרק הכפול של ספידרמן וחברים? נ.ב. איך היה הסרט? :) לפחות השירשור הזה היה, אתנחתה קומית טובה ;)

Evil Beast

New member
חח כן..

אחלה אתנחתה קומית השירשור הזה
איזה סרט? ואני כנראה אוריד את הפרק.

seed20

New member
תן לי להבין דקה

הגעת למסקנה שלך לגבי וולורין על סמך שני פרקים בסדרה ספיידרמן וחברים??? יענו הסדרה שיש בה את ספיידרמן אייסמן וזאתי שהופכת לאש??? נתחיל בזה שהסדרה המצויירת הזאת יכול להיות שהיא חתומה על שם סטן לי אבל אפשר לקבוע זאת כעובדה שלא הוא כתב את העלילה. וחוץ מזה במקרה ראיתי את הפרקים האלה די מזמן אבל לא ראיתי שם שום סימן לכך שוולורין הוא אתנחתא קומית לגבי משהו. ההופעה הראשונה של וולורין אי פעם הייתה בחוברת קומיקס של הענק (HULK) וגם שם ככל הידוע לי לא היה שום סימן שאתה צודק. נכון החוברת קומיקס ORIGEN היא חדשה מאוד, יצאה אחרי שנת 2000, אבל זה לא מוריד מהאוטניות שלה כי היא לא סותרת שום מידע שנחשף על וולורין לפני כן.

proxy blue

New member
הבחורה היא פיירסטר (כוכב-אש)

ואיך נשמע הקומיקס? היו לו חיבור אוזניות נסתר? ;) בנוסף הדמויות בסידרה היו מדויקות מאוד! ההסבר למוצא שלו, היו גם בפרק. אני פשוט לא זוכר (צרפת\ קנדה). בנוסף תמיד משנים את הדמויות! פעם וולברין באותו גיל של רוג, פעם לא! רוג אדמונית ובסרט לא! ועוד ועוד. אני ראיתי ושמעתי את שתי הפרקים של הסידרה! מה איתכם? תראו ואז תגיבו אוקיי?

אני אישית

תמיד חשבתי שהקומיקס הוא זה שקובע ולא הסידרה כי בדרך כלל ישנו חלקים מהקומיקס שיכנסו לסידרה ולא ישנו את הקומיקס בשביל הסידרה כמו שאפשר ליראות בסרט

seed20

New member
אתה לא מבין

תמיד הייתה ההנחה שהמקור של וולורין הוא קנדי! אבל אף פעם לא היה מידע מדויק, ההרגשה הכללי היא שפתאום לפני הרבה הרבה שני וולורין (כשהוא כבר בוגר) הופיע בקנדה ללא שום זהות ברורה. אפילו באתר הרשמי של מרוול היה כתוב שהמוצא של וולורין הוא, ואני מצטט, "לא ידוע, כנראה מקנדה"! המקור האוטנטי היחידי שקיים למוצאו הברור של וולורין הוא קומיקס הORIGEN של וולורין, תקרא אותו ותבין מה הולך ולמה הוא ברח לקנדה. שמן האמיתי של וולורין הוא ג'יימס האוולט והוא נולד בסוף המאה ה19 בארה"ב. והסדרות המצויירות כן סותרות את הקומיקסים והעלילה שלהם מורכבת מחלקים של חוברות שלא תמיד מתקשרים האחד עם השני.

למעלה