Masteron

New member
טקס השיר הטוב ביותר!

אז ככה- מוצגים 8 קטגוריות- מהיום ועד יום שישי הבא- כל יום קטגוריה אחת. את התשובות יש לשלוח למסר הפרטי שלי וביום ראשון הבא 4.4.04 (LOL!) אני יפרסם את הזוכים המאושרים!!!!!!!! קטגוריית השיר הרגוע ביותר 1. בוא וננסה שוב 2. רוח סתיו 3. פועם בגללך אז בינתיים יש 3 אפשרויות... מחר: מה הפזמון הכי יפה?

Masteron

New member
טקס השיר הטוב ביותר!

והפעם- מה הפזמון הכי יפה? 1. "טה טה טה... עולם שלם בחוץ"(עולם שלם בחוץ) 2. "סוד! אם היא לא לבד אז זה כואב פחות...."(סוד) 3. "אני לא יודעת מה, גורם לי לתחושה..."(סופרסטאר) 4. "נראה כזה טוב, נראה כזה cool, חושבת...."(אני רוצה) 5. "תתבגרו, לי תראו, אם אתה או אם זה הוא"(אם אתה או אם זה הוא) ומחר: מהו השיר הכי קליט?

yoooni

New member
../images/Emo79.gif טקס השיר הטוב ביותר ../images/Emo79.gif

בהנחיית Masteron

perrinat

New member
../images/Emo127.gifשלחתי../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

ואהבתי
כל הכבוד

yoooni

New member
אני הצבעתי ../images/Emo9.gif

יאללה מעריצים, תצביעו! אגב רון, מתי תפרסם את התוצאות של אתמול?

perrinat

New member
אולי נעשה את זה בפורום../images/Emo103.gif

במקום במסרים
יהיה נחמד אם כל אחד יכתוב את ההעדפות שלו בפורום ונוכל לפתח דיון לגבי זה

Masteron

New member
טקס השיר הטוב ביותר!

אני לא יודע אם כדאי לעשות את זה בפורום, כי אז זה לא מעניין ומותח לראות מה התוצאות.......... אבל איך שתרצו................. והפעם- השיר הכי קליט 1. סופרסטאר 2. סופרסטאר רמיקס 3. אני רוצה 4. אם אתה או אם זה הוא 5. סוד ומחר: מה השיר הכי מגניב?(באפקטים)

Masteron

New member
תגיבו!

דרך אגב: אני יודע לכתוב באדום! נה נה נה נה נה!

Masteron

New member
לא פעל...

[COLOR=bl<a]u[/COLOR][COLOR=bl<a]e>אני יודע לכתוב באדום![/COLOR]

perrinat

New member
שלחתי מסר../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

וברור שסופרסטאר הכי קליט

Masteron

New member
טקס השיר הטוב ביותר!

והפעם- [COLOR=bl<a]u[/COLOR][COLOR=bl<a]e>השיר הכי מגניב! [/COLOR](באפקטים) 1. סוד 2. סופרסטאר רמיקס 3. אני רוצה רמיקס 4. רוץ לאמא ומחר: מהו השיר עם המילים הכי יפות?

Masteron

New member
טקס השיר הטוב ביותר!

והפעם- המילים הכי יפות! 1. סוד 2. בוא וננסה שוב 3. סופרסטאר ומחר- ef=http:// target=_blank>[COLOR=blu<a]e[/COLOR]>השיר הכי גרוע!!!

למעלה