Guess who - המשחק
T Th3onE New member 28/12/06 #2 תודה איריס עדכון! v2.2 ניצן, יש לך3 שאלות נכון או לא נכון\כן לא. שאת יכולה לשאול! בנוסף לקובייה מחר. עכשיו אפשר לזהות משהו שם
תודה איריס עדכון! v2.2 ניצן, יש לך3 שאלות נכון או לא נכון\כן לא. שאת יכולה לשאול! בנוסף לקובייה מחר. עכשיו אפשר לזהות משהו שם
B bily n New member 28/12/06 #5 האם זה אחד מהילדים בבית הספר? האם זה בן? האם הוא דמות ראשית? בעע אין לי מושג ממש מה אתם רוצים ממני אז אם אני עכשיו הוצאתי את עצמי מפגרת אני מתנצלת. (סתם כי הוא חמוד)
האם זה אחד מהילדים בבית הספר? האם זה בן? האם הוא דמות ראשית? בעע אין לי מושג ממש מה אתם רוצים ממני אז אם אני עכשיו הוצאתי את עצמי מפגרת אני מתנצלת. (סתם כי הוא חמוד)
D Doronko1 New member 29/12/06 #11 חושב שיש לי את התשובה זה נראה לי הפרק שהילדים מקימים להקה וקראטמן נפרד מהם משהו . בתמונה הזאת סטן וקני באים קייל ואומרים שהם גילו שאפשר להוריד שירים באינטרנט ובתמונה שמה אני חושב ששוטר פורץ לחלון בזמן שהילדים מורידים שירים .
חושב שיש לי את התשובה זה נראה לי הפרק שהילדים מקימים להקה וקראטמן נפרד מהם משהו . בתמונה הזאת סטן וקני באים קייל ואומרים שהם גילו שאפשר להוריד שירים באינטרנט ובתמונה שמה אני חושב ששוטר פורץ לחלון בזמן שהילדים מורידים שירים .